European University Institute (EUI)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Doctoral Programme En international institution med et europæisk fokus, Det Europæiske Universitetsinstitut er en af ​​de mest kulturelt mangfoldige forskerskoler overalt i verden. Kombinere næsten 900 forskere fra mere end 60 lande for at skabe en virkelig multi-nationale samfund med ingen dominerende kultur.

Fire Ph.d. programmer:

økonomi Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse lov Politiske og Samfundsvidenskab

Med førende forskere inden for økonomi, historie, jura og politiske og sociale videnskaber, alle fire afdelinger fremme tværfaglig forskning og undervisning. Vores fyrre års erfaring udelukkende fokuserer på ph.d.-studier og forskning gør os til en global leder i at definere postgraduate uddannelse af høj kvalitet.

Mere end at skrive en afhandling EUI tilbyder et fuldt struktureret ph.d.-program. Bortset fra at nyde tæt overvågning skriftligt deres afhandlinger er forskere uddannet til at blive fagligt kultiveret i nabomarker og discipliner. De har også erhverve undervisning, skrivning, forskning og andre færdigheder, der giver dem et forspring for deres postdoc karriere.

EUI Experience På EUI vil du finde en intellektuel og social fællesskab, der er støttende, inklusiv og internationalt. Du vil ikke kun nyde en intens og tilfredsstillende liv på campus og i Firenze, men også dyppes i forskningsnetværk og erhverve varige venskaber, der trives længe efter afslutningen af ​​doktorafhandling. Som vores alumner kærligt vidne, vil de år brugt som forskere i Firenze tælle blandt de mest stimulerende og underholdende af deres liv.

Vores Record EUI har meget høje gennemførelsesprocenter. 80 procent af alle studerende optaget på Ph.D. program siden 2000, og 83 procent af de indskrevne det andet studieår held forsvare deres speciale inden for 6 år. 69 procent af vores alumner er i øjeblikket ansat i akademiske stillinger, mens 12 pct arbejde i internationale organisationer. Alumni fra ECO-afdelingen ofte få positioner i centralbanker. Over 30 procent af alle alumner fra alle årgange er nu ansat i ledende stillinger i deres valgte karriere.

160 Tilskud Ph.D. stipendier er tilgængelige for statsborgere fra de fleste EU-lande. Disse er EU-lande, der har underskrevet EUI-konventionen. Et begrænset antal yderligere stipendier er til rådighed for ikke-EU-lande.

Campus EUI campus er beliggende i de naturskønne toscanske bakker med udsigt Firenze, i nærheden Fiesole. EUI i historiske bygninger der blandt anlagte italienske haver, tilbyder sine medlemmer mulighed for at udføre deres forskning i indstillingerne for uovertruffen skønhed. Forskere nyder state-of-the-art akademiske ressourcer og ikt-tjenester; boliger muligheder; food tjenester; sportsfaciliteter og rum for kulturelle, sociale og kunstneriske initiativer.

Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen for 2015-2016 akademiske år er 31 jan 2015. Ansøgningsskemaet, forskning forslag, reference breve og andre nødvendige dokumenter, skal være modtaget inden midnat (centraleuropæisk tid) på denne dato.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD - PhDStudies » Se PhD - Lawstudies » Se LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d.-program I Historie Og Civilisation

på universitet Fuldtid 4 år October 2019 Italien Florence

Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse (HEC) tilbyder en karakteristisk program for tværnationalt og sammenlignende europæisk historie i et globalt perspektiv. Studie- og forskningsaktiviteter er struktureret i en fire-årig ph.d. program, som er en af ​​de største og mest succesfulde i Europa. [+]

Forskerskolen i Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse

Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse (HEC) tilbyder en karakteristisk program for tværnationalt og sammenlignende europæisk historie i et globalt perspektiv. Studie- og forskningsaktiviteter er struktureret i en fire-årig ph.d. program, som er en af ​​de største og mest succesfulde i Europa. Undervisningen program for Ph.D. i Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse omfatter afdelingerne, uddannelse og forskningsseminarer, samt andre aktiviteter, såsom konferencer, workshops og foredrag.

Fakultetet giver vejledning i forskningsmetoder og rådgiver forskere på udarbejdelsen af ​​deres afhandlinger.

... [-]

Ph.d.-program I Politiske Og Sociale Videnskaber

på universitet Fuldtid 4 år October 2019 Italien Florence

Institut for Politiske og Samfundsvidenskab (SPS) tilbyder en fire-årig ph.d.-program med specialisering inden for statskundskab, sociologi, internationale relationer og social og politisk teori. [+]

Forskerskolen i Politiske og Samfundsvidenskab

Den Institut for Statskundskab og Samfundsvidenskab (SPS) tilbud en fire-årig ph.d.-program med specialisering inden for statskundskab, sociologi, internationale relationer og social og politisk teori.

Instituttet lægger stor vægt på de teoretiske og metodiske redskaber, der er nødvendige for Ph.D. forskning, og det favoriserer en flerstrenget tilgang til forskningsprojekter og ph.d.-afhandlinger, hvoraf mange går på tværs af traditionelle faggrænser.

Instituttet tilbyder også sine forskere stærk støtte med specifikke metodologiske spørgsmål, såsom sammenlignende forskning design, statistiske metoder, og syn forskning.... [-]


Ph.d.-program I økonomi

på universitet Fuldtid 4 år October 2019 Italien Florence

EUI Economics afdeling har til formål at producere førsteklasses forskere rustet til at forfølge vellykkede akademiske eller professionelle karriere i førende universiteter eller andre forskningsinstitutioner-orienterede organisationer. Forskere i ECO engagere sig i formel kursus-baseret uddannelse inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri. [+]

Ph.d.-programmet i økonomi

EUI Economics afdeling har til formål at producere førsteklasses forskere rustet til at forfølge vellykkede akademiske eller professionelle karriere i førende universiteter eller andre forskningsinstitutioner-orienterede organisationer.

Forskere i ECO engagere sig i formel kursus-baseret uddannelse inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri.

Independent, men nøje overvåget forskning er en væsentlig del af det fireårige program, og ph.d.-studerende har regelmæssige muligheder for at præsentere og diskutere deres forskning. Den brede vifte af interesser, der er omfattet af den nuværende fakultet muligt for dem at overvåge afhandlinger på en bred vifte af emner inden for de tre kerneområder. Potentielle forskere til Ph.D. i økonomi opfordres til at undersøge, om deres interesser passe med dem, der støttes af ECO fakultet.... [-]


Videoer

Ph.D Programmes Presentation