Scuola Superiore Sant'Anna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Scuola Superiore Sant'Anna blev grundlagt i 1987 ved at sammenlægge to gymnasier: Pacinotti College og College of Medical Law. Det er et offentligt universitet, hvor fortjeneste og talent tæller. Excellence i uddannelse og forskning, internationalisering, samspil med arbejdsmarkedet - det er målene for Scuola Superiore Sant'Anna, der tilbyder uddannelse og postgraduate kurser i økonomi og ledelsesmæssige Videnskab, Law Videnskab, Statskundskab, Jordbrugsvidenskab og bioteknologi, medicinsk Videnskab og Industri og Information Engineering. Scuola Superiore Sant'Anna er en videnskabelig samfund, hvor det videnskabelige personale og forskere interagerer med eleverne gennem en løbende udveksling af kulturelle og intellektuelle idéer.

Akkreditering og akademiske akkreditiver

Som et offentligt universitet, er Scuola Superiore Sant'Anna akkrediteret af den italienske regering ved Undervisningsministeriet, universiteter og forskning.

Scuola Superiore Sant'Anna i verden

Forskning udført på Scuola Superiore Sant'Anna har ført til et stigende antal top-niveau internationale samarbejder. Desuden er der etableret en række aftaler mellem Scuola Superiore Sant'Anna og forskellige udenlandske universiteter, der fører til udviklingen af ​​den internationale masteruddannelse kurser, seminarer og kongresser, samt udveksling af studerende, professorer og forskere. Scuola Superiore Sant'Anna har også med succes gennemført avancerede former for videnskabelige og teknologiske samarbejde, skabe fælles Research Laboratories med universiteter og forskningscentre i udlandet.

internationale relationer

En af de vigtigste prioriteter i Scuola Superiore Sant'Anna er internationalisering, der både med hensyn til læseplaner og forskningssamarbejder. Den internationale profil Scuola Superiore Sant'Anna fremgår af den høje procentdel af studerende fra uden for Italien.

Der Scuola tilbyder ph.d.-uddannelse og internationale doktorgrader åbne for italienerne, europæiske og ikke-europæiske borgere og uddannelser i samarbejde med både italienske og udenlandske universiteter for både italienske og udenlandske studerende.

De internationale programmer omfatter International Masters, blandt hvilke et Erasmus Mundus-programmet.

Den Scuola Superiore Sant'Anna internationale forbindelser er organiseret gennem internationale konventioner med prestigefyldte universiteter og forskningscentre. Disse omfatter de fleste videnskabelige områder og inddrage undervisning, forskning og de studerendes mobilitet.

Scuola Superiore Sant'Anna fremmer internationalisering ved at tilskynde de studerende til at studere i udlandet med sommerskoler og langsigtede praktikophold.

Placering

De vigtigste bygninger Scuola Superiore Sant'Anna er placeret i hjertet af Pisa inden for en fjortende århundrede benediktinerkloster, der er blevet fuldstændig restaureret og omdannet til en moderne campus: det omfatter to auditorier, et bibliotek, et sprog laboratorium, mange administrative kontorer og fakultet værelser, en computer værelse og flere bachelor kollegier. Scuola Superiore Sant'Anna ejer også andre bygninger, der huser de institutter og de mange laboratorier, forskningscentre og administrativt personale.

Placeringer

Pisa

SSSUP

Address
Piazza Martiri della Libertà,
33 - 56127 Pisa, Toscana, Italien
Telefonnummer
+39 050 883111