Selinus University of Science and Literature

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet er en institution fri og privat. Det er lovligt registreret som IBC i staten Commonwealth of Dominica og i Italien som en permanent virksomhed. Det er et uafhængigt internationalt universitet, der udelukkende er involveret i online- og fjernundervisning: med andre ord et åbent universitet for voksne, der udfører sit institutionelle arbejde alvorligt.

Vores voksne studerende arbejder meget hårdt for at få deres grader. Dette universitet er ikke og har aldrig været en gradsmølle, og vi vil øjeblikkeligt afvise sådanne ansøgninger. Vores hovedvægt har altid været at tilbyde vores voksne studerende den højeste kvalitet af uddannelse. Grader, der er tildelt af Selinus University, er internationalt anerkendt af den private sektor og accepteret af multinationale virksomheder.

Om akkreditering, især for studerende fra USA, er vi aldrig trætte af at forklare realitysystemet. At tjene akkreditering i USA er frivilligt

Skoler er normalt bekendt med agenturets standarder i god tid og bruger flere måneder på at forberede deres akkrediteringsgennemgang. Hvis de videregiver gennemgangen og tjener akkreditering, er det en godkendelse af deres skole som en legitim institution for videregående uddannelser, der opfylder et acceptabelt kvalitetsniveau. Nogle skoler kan inkludere deres akkrediteringsstatus i de collegeoplysninger, de præsenterer for potentielle studerende.

Ligesom der er anerkendte akkrediteringsbureauer, er der ikke anerkendte agenturer. Dette betyder ganske enkelt, at deres standarder ikke er blevet revideret af Institut for Uddannelse eller af CHEA. Der er forskellige årsager til, at et agentur kan blive ukendt. For eksempel arbejder agenturet muligvis mod anerkendelse med instituttet eller CHEA, eller det opfylder muligvis ikke kriterierne for anerkendelse af nogen af organisationerne. Uanset årsagen er det vigtigt at huske på dette, når du udforsker universitetsinfo.

Du skal se ugenkendte akkrediteringsbureauer med forsigtighed, indtil du kan evaluere deres omdømme. Et ikke anerkendt agentur har ikke nødvendigvis lave kvalitetsstandarder, men det er vigtigt at vide, at mange amerikanske arbejdsgivere kun genkender grader fra institutioner, der er akkrediteret af et anerkendt agentur.

Af denne grund accepterer vores universitet kun studerende, der allerede er etableret professionelt. Vores studerende bruger graden ikke for at finde arbejde, men for at legitimere deres faglige rolle, som allerede er engageret med succes. Med en grad fra universitetet tjener Selinus respekt, respekt og prestige og forbedrer ofte ens sociale status og arbejde.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvordan man studerer på Selinus

SUSL hjemmestudio

Selinus Universitets gradskurser består af undersøgelse af tildelte lærebøger og produktion af rapporter om læsning af lærebøger udført i henhold til de retningslinjer, der er oprettet af Selinus og Pedagogisk Universitet, som du kan finde i linket "pædagogik" i Selinus Universitets websted.

Voksne studerende kan tilmelde sig programmet APEL (akkreditering af forudgående erfaring). Dette program er forbeholdt fagfolk, iværksættere, ledere, embedsmænd, forfattere, kunstnere osv. Med et gymnasiumseksamen og mindst 25 år og 3 års aktivitet demonstreret i studiet har de valgt en afdeling. Der kræves 30 år til ph.d.

Pædagogik

Læreplansystemet for Selinus University of Sciences and Literature, det er skræddersyet til hver enkelt studerende og er baseret på ”undervisningsenheder”, der består af tekster, uddelingsopgaver og forelæsninger, videokurser, e-bøger. Prøverne erstattes af en kort læringsrapport (Examen Unit), der er udviklet som en mini-afhandling.

Studiematerialerne vælges og udvælges i henhold til studieretningen for at fremme kritisk tænkning og praktisk anvendelse af den erhvervede viden. En pædagogisk metode implementeres for at hjælpe studerende, voksne, ofte engageret i arbejde og familie, til at tænke kritisk og til at kende informeret om de anbefalede bøger og videotimer på den ene side ved at øge deres intellektuelle evner, på den anden evnen til at udvikle integreret skrivning projekter.

Et uddannelsesmæssigt læringssystem uden kraft, der fører den studerende, efterfulgt af hans studentrådgiver, til frit at udskrive et specifikt læringsprogram baseret på personlige erhvervelser for at opfylde sin tid og nå sine mål. På Selinus University har den studerende ingen forpligtelser til at lære med det samme eller før bestemte datoer. Han kan læse hendes tekster og gennemgå hver videolektion mange gange og opdage deres egen personlige metode til læring. Desuden kan han til enhver tid konsultere sin studentrådgiver for hjælp, afklaring, support.

Hvad der evalueres med henblik på læseplanen er ikke enkle oplysninger, der læres, fordi udviklingen af tanke den studerende ud over det enkle syn på det fiktive emne, skal først og fremmest være en magt i værdien af samvittighed og opmærksomhed på, at studiet ikke er et enkel behandling af mere eller mindre nyttige forestillinger, som en brugbar model effektivt til deres sociale behov, menneskelige og civile.

Kort sagt, den pædagogiske model ved Selinus University er at "bringe" den reelle oplevelse af den studerende i en uddannelsesmæssig kontekst, der er nyttig til at forbedre den intellektuelle kapacitet og dens globale selvvurdering af deres potentielle færdigheder, således at de hurtigt opnår deres intellektuelle og professionelle mål.

Anerkendelsen af studiepoeng fra Selinus University gives delvis ved en ”læsning” af de faglige kritikere af den studerende og dels ved at evaluere rapporten udført af den studerende, der erstatter traditionelle eksamener.

Studerende ved universitetet Selinus er voksne involveret i arbejdsmarkedet og den professionelle verden. For at registrere skal du have en alder på mindst 23 år til almindelige programmer og mindst 25 år for APEL-programmer for fagfolk. At tilmelde sig et program for at tildele en ph.d. kræves mindst 30 år.

Placeringer

Bologna

Address
8, Copthall, Roseau Valley 00152, Commonwealth of Dominica
94277 Bologna, Emilia-Romagna, Italien

Programmer

Denne skole tilbyder også: