Læs den officielle beskrivelse

Den Internationale Skole for Avancerede Studier

UNICAM har indledt en International School of Advanced Studies med det formål at øge internationaliseringen af ​​ph.d.-uddannelse.

  • International School of Advanced Studies planlægger, organiserer, koordinerer kurser for at opnå titlen Ph.D.
  • Doktorgradskursuset er tre år med en afsluttende afhandling, der skal skrives på engelsk, der vil blive forsvaret foran et afsluttende eksamensudvalg bestående af professorer inden for de relevante videnskabelige områder. Dette skal omfatte akademikere og andre eksperter (f.eks. Fra forskningscentre eller virksomheder), hvoraf de fleste ikke er fra University of Camerino, og mindst en ikke-italiensk.
  • Udover forberedelsen af ​​den afsluttende afhandling forventes ph.d.-kandidater at deltage i træningsaktiviteter arrangeret af SAS, alle på engelsk, for at erhverve overførbare færdigheder (fx kommunikationsevner, forskningskarriereudvikling, forskningsstyring og projektfinansiering, metodologisk færdigheder) og ph.d.-uddannelse i samarbejde med industrien og andre relevante beskæftigelsessektorer.
  • Gennemførelse af forskning i offentlige eller private laboratorier uden for værtsuniversitetet opfordres kraftigt til.
  • For at opnå den endelige kvalifikation skal der være mindst seks måneders erfaring på en forsknings- eller videregående uddannelsesinstitution, der er forskellig fra University of Camerino og muligvis ikke italiensk.
  • De syv principper for innovativ ph.d.-uddannelse understøtter vores forskningsprogrammer.

Syv principper for innovativ ph.d.-uddannelse

1. Forskning Excellence

At stræbe efter fremragende forskning er afgørende for alle ph.d.-uddannelser, og herfra strømmer alle andre elementer. Akademiske standarder, der er fastsat via peer review procedurer og forskningsmiljøer, der repræsenterer en kritisk masse, er påkrævet. Den nye akademiske generation skal trænes for at blive kreative, kritiske og autonome intellektuelle risikofaktorer, der skubber grænserne for grænseforskningen.

2. Attraktivt institutionelt miljø

Doktorkandidater skal finde gode arbejdsvilkår for at give dem mulighed for at blive uafhængige forskere, der tager ansvar på et tidligt stadium for omfanget, retningen og fremskridtet i deres projekt. Disse bør omfatte karrieremuligheder, i overensstemmelse med det europæiske charter for forskere og adfærdskodeksen for rekruttering af forskere.

3. Tværfaglige forskningsmuligheder

Doktorsuddannelse skal være indlejret i et åbent forskningsmiljø og kultur for at sikre, at eventuelle passende muligheder for krydsbefrugtning mellem discipliner kan fremme den nødvendige bredde og tværfaglige tilgang.

4. Eksponering for industrien og andre relevante beskæftigelsessektorer

Udtrykket "industri" anvendes i videste forstand, herunder alle områder af fremtidige arbejdspladser og offentligt engagement fra industri til erhvervsliv, regering, ngo'er, velgørenhedsorganisationer og kulturinstitutioner (f.eks. Musea). Dette kan omfatte placeringer under forskningsuddannelse; fælles finansiering involvering af ikke-akademikere fra relevant industri med information / levering af undervisning og tilsyn fremme den finansielle sektors finansielle bidrag til ph.d.-programmer fremme alumni netværk, der kan støtte kandidaten (for eksempel mentorordninger) og programmet, og en bred vifte af mennesker / teknologi / videnoverførsel aktiviteter.

5. International networking

Doktorsuddannelse skal give mulighed for internationalt netværk, dvs. gennem samarbejdsforskning, co-tutelle, dobbelt og fælles grader. Mobilitet bør tilskyndes, det være sig gennem konferencer, korte forskningsbesøg og udstationerede eller længere ophold i udlandet.

6. Overførbar færdighedstræning

"Overførbare færdigheder er færdigheder, der læres i en sammenhæng (for eksempel forskning), der bruges i en anden (for eksempel fremtidig beskæftigelse, uanset om det er forskning, erhvervslivet osv.). De gør det muligt at anvende og udvikle faglige og forskningsrelaterede færdigheder effektivt. Overførbare færdigheder kan erhverves gennem træning eller gennem erhvervserfaring. " Det er vigtigt at sikre, at nok forskere har de færdigheder, der kræves af den videnbaserede økonomi. Eksempler er kommunikation, teamwork, iværksætteri, projektledelse, IPR, etik, standardisering mv.

Virksomheden bør også være mere involveret i læseplanudvikling og ph.d.-uddannelse, så færdighederne bedre matcher branchens behov, bygger på universitetets forretningsforum og resultaterne af EUA DOC-CAREERS-projektet. Der er gode eksempler på tværfaglige tilgange på universiteter, der samler færdigheder lige fra forskning til økonomiske og erhvervsmæssige kompetencer og fra kreativitet og design til interkulturelle færdigheder.

7. Kvalitetssikring

Kontrolprocedurerne skal etableres på forskningsgrundlaget for ph.d.-uddannelse, og de skal derfor udvikles adskilt fra kvalitetssikringen i første og anden cyklus.

Målet med kvalitetssikring inden for ph.d.-uddannelse skal være at forbedre forskningsmiljøets kvalitet samt fremme gennemsigtige og ansvarlige procedurer for emner som optagelse, tilsyn, tildeling af doktorgrad og karriereudvikling. Det er vigtigt at understrege, at dette ikke handler om kvalitetssikring af ph.d. sig selv proces eller livscyklus, fra rekruttering til eksamen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: Arkitektur, Design, Planlægning ... [+]

Område: Arkitektur, Design, PlanlægningArkitektur, teorier og designInnovation DesignBæredygtig byplanlægning

Undervisningssteder - Ascoli Piceno - Satellitsted for Camerino Universitet

Arkitektur, teorier og designTeorier og design af moderne arkitektur;Historie og udvikling af arkitektonisk arv;Grafisk og multimedierepræsentation af arkitektur.Innovation DesignInnovativt og intelligent design af objekter, systemer og miljøer;Design for miljømæssig bæredygtighed og for proces- og produktinnovation;Kommunikationsdesign, ny teknologi og kulturarv.Bæredygtig byplanlægningBæredygtig udvikling af territoriet, forbruget af arealforbrug og tilpasningsstrategier for klimaændringer... [-]
Italien Camerino
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: Datalogi og matematik ... [+]

Område: Datalogi og matematikKunstig intelligens og intelligente systemerComputing og matematikCybersecurityDatalogi og maskinundervisningEmbedded Systems og IoTProcess ManagementSoftware og Information System EngineeringKunstig intelligens og intelligente systemerAdaptiv kontrol og optimeringTilpasningspolitikkerKollektive og adaptive systemerVidenrepræsentation og autonom begrundelseComputing og matematikAlgebraiske og logiske aspekter af computing)Beregningsmodeller og modeller af ComputationFormelle sprogAlgebraiske sprog til bestemte domænerModel teoriMetodiske aspekter af videnskabelig uddannelseCybersecurityAdgangskontrol og ressourceanvendelsespolitikkerDistribueret Ledger Technol... [-]
Italien Camerino
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: Fysik, Jord- og Materialevidenskab ... [+]

Område: Fysik, Jord- og MaterialevidenskabFysikFysiske og kemiske processer i jordsystemerMaterialevidenskabFysik

Kondenseret materiefysik

Mange kropsteorier af ultralyd materieSuperledningsevne ved nanoskalaen: Teori, simuleringer og eksperimenterTeorien om elektronhullet superfluiditet i grafenapparaterBCS-BEC Crossover i multikomponent superfluider og superledere

Eksperimentel fysik

Mater under ekstreme forholdFysik af overflader, grænseflader og nanosystemerFysik, Astrofysik og Kosmologi med GravitationsbølgerBlødt materiale, briller, væsker og væskeopløsningerSynkrotronstråling og avancerede strålekilder

Fysikuddannelse

Teoretisk og Computational Physics

Aktiv substans, Brownian Motion, Bacterial MotionComputer Simuleringer til Molekylær Modellering og SpektroskopiSoft matter, Clustering, ikke-ligevægtsfysik, transportegenskaberFysiske og kemiske processer i jordsystemer... [-]
Italien Camerino
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: Juridisk og Samfundsvidenskab ... [+]

Område: Juridisk og SamfundsvidenskabCivilret og forfatningsmæssig lovlighedGrundlæggende rettigheder i det globale samfundCivilret og forfatningsmæssig lovlighed

Læreplanen Civilret og forfatningsmæssig lovlighed forfølger erhvervelse af metoder, der har til formål at udvikle teknikker til fortolkning, der er passende for kompleksiteten af ​​gældende lov evnen til at fortolke på grundlag af værdibestemmelser nationale, europæiske og internationale vedrørende privatretlige forhold omfortolkningen af ​​juridiske økonomiske relationer inden for det personistiske perspektiv eksisterende forfatningsmæssige retsorden.

Har uddybet det delikate forhold mellem substantivret og procesret, med særlig vægt på spørgsmålet om civilretlig ret og anvendelse af alternative instrumenter til den retlige proces til løsning af tvister.... [-]

Italien Camerino
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
International School of Advanced Studies Polo di Alta Formazione Via Madonna delle Carceri 9
62032 Camerino, Marche, Italien