Læs den officielle beskrivelse

Den Internationale Skole for Avancerede Studier

UNICAM har indledt en International School of Advanced Studies med det formål at øge internationaliseringen af ​​ph.d.-uddannelse.

  • International School of Advanced Studies planlægger, organiserer, koordinerer kurser for at opnå titlen på ph.d.
  • Doktorgradskursuset er tre år med en afsluttende afhandling, der skal skrives på engelsk, der vil blive forsvaret foran et afsluttende eksamensudvalg bestående af professorer inden for de relevante videnskabelige områder. Dette skal omfatte akademikere og andre eksperter (f.eks. Fra forskningscentre eller virksomheder), hvoraf de fleste ikke er fra University of Camerino, og mindst en ikke-italiensk.
  • Udover forberedelsen af ​​den afsluttende afhandling forventes ph.d.-kandidater at deltage i træningsaktiviteter arrangeret af SAS, alle på engelsk, for at erhverve overførbare færdigheder (fx kommunikationsevner, forskningskarriereudvikling, forskningsstyring og projektfinansiering, metodologisk færdigheder) og ph.d.-uddannelse i samarbejde med industrien og andre relevante beskæftigelsessektorer.
  • Gennemførelse af forskning i offentlige eller private laboratorier uden for værtsuniversitetet opfordres kraftigt til.
  • For at opnå den endelige kvalifikation skal der være mindst seks måneders erfaring på en forsknings- eller videregående uddannelsesinstitution, der er forskellig fra University of Camerino og muligvis ikke italiensk.
  • De syv principper for innovativ ph.d.-uddannelse understøtter vores forskningsprogrammer.

Syv principper for innovativ ph.d.-uddannelse

1. Forskning Excellence

At stræbe efter fremragende forskning er afgørende for alle ph.d.-uddannelser, og herfra strømmer alle andre elementer. Akademiske standarder, der er fastsat via peer review procedurer og forskningsmiljøer, der repræsenterer en kritisk masse, er påkrævet. Den nye akademiske generation skal trænes for at blive kreative, kritiske og autonome intellektuelle risikofaktorer, der skubber grænserne for grænseforskningen.

2. Attraktivt institutionelt miljø

Doktorkandidater skal finde gode arbejdsvilkår for at give dem mulighed for at blive uafhængige forskere, der tager ansvar på et tidligt stadium for omfanget, retningen og fremskridtet i deres projekt. Disse bør omfatte karrieremuligheder, i overensstemmelse med det europæiske charter for forskere og adfærdskodeksen for rekruttering af forskere.

3. Tværfaglige forskningsmuligheder

Doktorsuddannelse skal være indlejret i et åbent forskningsmiljø og kultur for at sikre, at eventuelle passende muligheder for krydsbefrugtning mellem discipliner kan fremme den nødvendige bredde og tværfaglige tilgang.

4. Eksponering for industrien og andre relevante beskæftigelsessektorer

Udtrykket "industri" bruges i videste forstand, herunder alle områder af fremtidige arbejdspladser og offentligt engagement fra industri til erhvervsliv, regering, ngo'er, velgørende organisationer og kulturinstitutioner (f.eks. Musea). Dette kan omfatte placeringer under forskningsuddannelse; fælles finansiering involvering af ikke-akademikere fra relevant industri med information / levering af undervisning og tilsyn fremme den finansielle sektors finansielle bidrag til ph.d.-programmer fremme alumni netværk, der kan støtte kandidaten (for eksempel mentorordninger) og programmet, og et bredt udvalg af mennesker / teknologi / videnoverførsel aktiviteter.

5. International networking

Doktorsuddannelse skal give mulighed for internationalt netværk, dvs. gennem samarbejdsforskning, co-tutelle, dobbelt og fælles grader. Mobilitet bør tilskyndes, det være sig gennem konferencer, korte forskningsbesøg og udstationerede eller længere ophold i udlandet.

6. Overførbar færdighedstræning

"Overførbare færdigheder er færdigheder, der læres i en sammenhæng (for eksempel forskning), der anvendes i en anden (f.eks. Fremtidig beskæftigelse, uanset om det er forskning, forretning osv.). De gør det muligt at anvende og udvikle faglige og forskningsrelaterede færdigheder effektivt. Overførbare færdigheder kan erhverves gennem træning eller gennem erhvervserfaring. " Det er vigtigt at sikre, at nok forskere har de færdigheder, som den videnbaserede økonomi kræver. Eksempler er kommunikation, teamwork, iværksætteri, projektledelse, IPR, etik, standardisering mv.

Virksomheden bør også være mere involveret i læseplanudvikling og ph.d.-uddannelse, så færdighederne bedre matcher branchens behov, bygger på universitetets forretningsforum og resultaterne af EUA DOC-CAREERS-projektet. Der er gode eksempler på tværfaglige tilgange på universiteter, der samler færdigheder lige fra forskning til økonomiske og erhvervsmæssige kompetencer og fra kreativitet og design til interkulturelle færdigheder.

7. Kvalitetssikring

Kontrolprocedurerne skal etableres på forskningsgrundlaget for ph.d.-uddannelse, og de skal derfor udvikles adskilt fra kvalitetssikringen i første og anden cyklus.

Målet med kvalitetssikring inden for ph.d.-uddannelse skal være at forbedre forskningsmiljøets kvalitet samt fremme gennemsigtige og ansvarlige procedurer for emner som optagelse, tilsyn, tildeling af doktorgrad og karriereudvikling. Det er vigtigt at understrege, at det ikke handler om selve ph.d.-kvalitetssikringen af ​​processen eller livscyklussen, fra rekruttering til eksamen.

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: arkitektur, design, planlægning ... [+]

Område: arkitektur, design, planlægningArkitektur, teorier og designInnovation designBæredygtig byplanlægning

Undervisningssteder - Ascoli Piceno - Satellitsted for Camerino Universitet

[-]
Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: juridiske og sociale videnskaber ... [+]

Område: juridiske og sociale videnskaberCivilret og forfatningsmæssig lovlighedGrundlæggende rettigheder i det globale samfundCivilret og forfatningsmæssig lovlighed

Læreplanen Civilret og forfatningsmæssig lovlighed forfølger erhvervelse af metoder, der har til formål at udvikle teknikker til fortolkning, der er passende for kompleksiteten af ​​gældende lov evnen til at fortolke på grundlag af værdibestemmelser nationale, europæiske og internationale vedrørende privatretlige forhold omfortolkningen af ​​juridiske økonomiske relationer inden for det personistiske perspektiv eksisterende forfatningsmæssige retsorden.

Har uddybet det delikate forhold mellem substantivret og procesret, med særlig vægt på spørgsmålet om civilretlig ret og anvendelse af alternative instrumenter til den retlige proces til løsning af tvister.... [-]

Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: videnskab og teknologi ... [+]

Område: videnskab og teknologiComputer videnskabMatematikFysiske og kemiske processer i jordsystemerTeoretisk og eksperimentel fysikComputer videnskab

Ph.d.-læseplanen i " Computer Science " er baseret på et centralt forskningstema om "modellering, analyse, formel kontrol og implementering af distribuerede systemer", der omfatter en række videnskabelige emner, herunder modellering og analyse af forretningsprocesser og serviceorienterede applikationer ; metoder og sprog til komplekse systemer og analyse, verifikation og test af distribuerede systemer.

Ph.D. studerende i datalogi er normalt tilknyttet computervidenskabsafdelingen , der er vært for en stor gruppe forskere, der er stærkt aktive inden for software engineering, formelle metoder og sikkerhed.... [-]

Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk