Læs den officielle beskrivelse

Instituttet udfører forskning, uddannelse og undervisning inden for industriel ingeniørvirksomhed, især inden for mekanik, mekatronik, materialeteknik, elektroniske og mikroelektroniksystemer, ledelsesinformationssystemer og optimeringsmetoder og modeller til støtte for beslutningstagning.

Afdelingens forskningsmål tager højde for strukturen af ​​materialer; deres egenskaber og anvendelser nye materialer og teknologier; Automatiseringssystemer af processer og maskiner; energiproduktion og oplagring design og implementering af mekaniske / elektroniske integrerede enheder med specifikke funktioner i innovative applikationer; optimering af produkter og processer.

Instituttet samarbejder med forskellige nationale og internationale forskningsinstitutioner og beskæftiger sig med grundlæggende og anvendte forskningsprojekter med en stærk tilknytning til industrien.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Materialer Videnskab og Teknologi: Biomaterialer og biomedicinske teknologier, Belægninger og overfladebehandlinger, Korrosion og slid, Eksperimentel karakterisering og n ... [+]

Ph.d.-PROGRAM I MATERIALER, MEKATRONIK OG SYSTEMSINGINEERING MEDDELELSE AF VALG: 35 th cyklus - Studer i 2019/2020

Anden indkaldelse 2019

DATABLAD FOR ANSØGNINGER: 22 AUGUST 2019, timer. Kl. 16.00 (2 GMT) Link til programmet On line

Under udfyldelsen af ansøgningen skal kandidater vælge hvilke forskningsområder (højst 2, der angiver præferenceordning), som de er interesserede i at ansøge om.

Ansøgninger til dette andet opkald vil også blive accepteret af deltagerne i det første opkald, men dem, der vil vinde både i udvælgelsen af det første opkald og i den anden, vil automatisk blive fjernet fra det andet siden gevinsterne på første opkald betragtes som førstevalg for kandidaten og derfor bindende... [-]

Italien Povo
November 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Italien