Read the Official Description

Instituttet udfører forskning, uddannelse og undervisning inden for industriel ingeniørvirksomhed, især inden for mekanik, mekatronik, materialeteknik, elektroniske og mikroelektroniksystemer, ledelsesinformationssystemer og optimeringsmetoder og modeller til støtte for beslutningstagning.

Afdelingens forskningsmål tager højde for strukturen af ​​materialer; deres egenskaber og anvendelser nye materialer og teknologier; Automatiseringssystemer af processer og maskiner; energiproduktion og oplagring design og implementering af mekaniske / elektroniske integrerede enheder med specifikke funktioner i innovative applikationer; optimering af produkter og processer.

Instituttet samarbejder med forskellige nationale og internationale forskningsinstitutioner og beskæftiger sig med grundlæggende og anvendte forskningsprojekter med en stærk tilknytning til industrien.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Materialer Videnskab og Teknologi: Biomaterialer og biomedicinske teknologier, Belægninger og overfladebehandlinger, Korrosion og slid, Eksperimentel karakterisering og n ... [+]

Ph.d.-program i Materialer, Mekatronik og Systemteknik

FØRSTE CALL 2018

DATABLAD FOR ANSØGNINGER: 22 AUGUST 2018, kl. Kl. 16.00 (2 GMT)

Under udfyldelsen af ​​ansøgningen skal online kandidater vælge hvilket forskningsområde (r) (max 2, der angiver præferenceordning) de er interesseret i at søge om.

Den efterfølgende offentliggørelse af det andet indkaldelse af ansøgninger med stillinger omfattet af stipendier (Assegni di ricerca) er planlagt; alle stillinger i det andet opkald vil være på bestemte emner. Ansøgninger til det andet opkald accepteres også af deltagerne i dette første opkald, men dem, der vil vinde både i udvælgelsen af ​​det første opkald og i den anden, vil automatisk blive fjernet fra den første siden gevinsterne på Andet opkald betragtes som førstevalg for kandidaten og dermed bindende... [-]

Italien Povo
November 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Italien