Læs den officielle beskrivelse

Instituttet udfører forskning, uddannelse og undervisning inden for industriel ingeniørvirksomhed, især inden for mekanik, mekatronik, materialeteknik, elektroniske og mikroelektroniksystemer, ledelsesinformationssystemer og optimeringsmetoder og modeller til støtte for beslutningstagning.

Afdelingens forskningsmål tager højde for strukturen af ​​materialer; deres egenskaber og anvendelser nye materialer og teknologier; Automatiseringssystemer af processer og maskiner; energiproduktion og oplagring design og implementering af mekaniske / elektroniske integrerede enheder med specifikke funktioner i innovative applikationer; optimering af produkter og processer.

Instituttet samarbejder med forskellige nationale og internationale forskningsinstitutioner og beskæftiger sig med grundlæggende og anvendte forskningsprojekter med en stærk tilknytning til industrien.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Materialer Videnskab og Teknologi: Biomaterialer og biomedicinske teknologier, Belægninger og overfladebehandlinger, Korrosion og slid, Eksperimentel karakterisering og n ... [+]

Ph.d.-PROGRAM I MATERIALER, MEKATRONIK OG SYSTEMSINGINEERING MEDDELELSE AF VALG: 35 th cyklus - Studer i 2019/2020

FØRSTE CALL 2019 - Excellence departments (italiensk lov 232/2016)

DATABLAD FOR ANSØGNINGER: 15. MAI, timer. Kl. 16.00 (2 GMT) Link til programmet On line

Positioner: nej. 8 Forskningsstipendier ( assegni di ricerca ): nej. 8 om følgende specifikke forskningsemner:

A: Modellering og simulering af køretøjsemissioner til reduktion af vejtrafikforurening B: Samtidig design af hardware og kontrol for højtydende robot system C: Smart multifunktionelle hierarkiske cellulære materialer til implantater med forbedret modstand og osteointegration D: Ultrafine partikler og nanostrukturer materialer: En omfattende transmissionselektronmikroskopi tilgang E: Fremstilling af multimateriale strukturer ved direkte laser metal deponering F: Produktion af toiletbaserede nanokrystallinske materialer ved hjælp af elektriske feltstrømassisterede teknologier G: Feltassisteret syntese / sintring og kold sintring af calciumphosphatbaserede nanopulver til biomedicinske anvendelser H: High-performance fotodetektorer baseret på Engineered 2D Transition Metal Dichalcogenides Layers... [-]

Italien Povo
November 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Italien