Læs den officielle beskrivelse

PAC University

PAC University er Leadership University of Choice, chartret af Kommissionen for Universitetsuddannelse i Kenya.

Det er en kosmopolitisk institution for videregående uddannelse med studerende, medarbejdere og fakulteter trukket fra nationer på tværs af Afrika og verden. Vores mangfoldighed giver dig en unik platform for et udvidet verdensbillede gennem sunde sociale interaktioner.

PAC Universitetet tilbyder et befordrende undervisningsmiljø, der gør det muligt at studere sjovt og interaktivt og skabe et hjem væk fra hjemmet for vores studerende.

Vores lærere omfatter både lokale og internationale fakulteter, der er højtuddannede fra anerkendte institutioner verden over. Gennem deres hårde arbejde og personlig opmærksomhed vil de mentere dig til at blive den leder, Gud skabte dig til at være.

PAC University er mere end en akademisk institution. Hver erfaring er bevidst designet til at tilbyde en holistisk tilgang til lederudvikling.

Den akademiske oplevelse mødes med de åndelige og ekstra-curriculære erfaringer til at skabe en perfekt blanding, der udgør PAC Universitets berikende miljø.

VORES VISION:

At være et kristent universitet i verdensklasse, præget af høj kvalitet, transformativ og værdibaseret uddannelse.

Vores mission:

At udvikle transformative gudfrygtige kristne ledere gennem træning, forskning og innovation til tjeneste for Gud i Kirken og samfundet.

Vores kerneværdier

1.. Forfølgelse af sandhed og moralsk integritet 2. Understreger vigtigheden af ​​mennesker 3. Gensidig respekt og samarbejde for PAC's forskellige samfund 4. Prioritet og fokus på bibelsk og åndelig formation 5. Relevans af uddannelse i indhold, struktur og proces 6. Excellence i arbejde, åndelig tur og service blandt studerende, fakultet og personale 7. Indstilling af ledelsesværdier blandt studerende, fakultet og personale

Vores kerneforpligtelser

1.. Kvalitetsfokus på praktisk erfaring og ledelsesudvikling 2. Faellesskab af tro fra forskellige kulturer, der omfatter PAC's mission og erklæring om troen 3. Kvalitetsundervisning og lænende 4. Ansættelse af højtydende professionelt personale 5. Informationsteknologi 6. Strategisk planlægning og vurdering 7. Outreach til samfundet gennem forskellige kommunikationsmidler i at opbygge strategiske alliancer og fremme søgen efter sandhed, kærlighed og retfærdighed 8. Forskning og stipendium i forbindelse med kritiske sociale spørgsmål 9. Fællesskabstjeneste ved at være et ledende kristent ressourcecenter for samfundet

Vores mål:

1.. At give universitetsniveau instruktion i højere uddannelse for kristen tro og praksis; At forberede sig på Afrikas kirker: Modne, engagerede og samvittighedsfulde ministerielle ledere til at tjene med kompetence i Kirkens ministerier; 2. At udstyre elever til kristen tjeneste i ledelses- og aktivitetsstillinger i forskellige kristne ministerier og sekulære kald; 3. At udvikle og transmittere viden og færdigheder gennem forskning og uddannelse på universitetets niveau 4. For yderligere at bevare, udvikle, producere, behandle, transmittere og formidle viden og derved stimulere det åndelige, religiøse og intellektuelle liv og kulturelle udvikling i Kenya og Afrika som helhed 5. At spille en effektiv rolle i udviklingen og udvidelsen af ​​den afrikanske kirke og dens lederskab.

Specielt ønsker vi at udvikle sig i hver elev:

1.. Et levende, voksende forhold til Gud; 2. Et godt evangelisk teologisk grundlag baseret på forståelse af Biblens historiske baggrund og kontekst, korrekt metodologi for bibelsk fortolkning og følsomhed over for Helligånden; 3. En intelligent forpligtelse til at ofre tjener Gud, kirken og verden ifølge de gaver, som Gud har givet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Pan Africa Christian University

Filosofen i organisationsledelse program søger at producere informerede lærde til den lokale og globale kontekst af høj integritet, der har en kritisk og praktisk anvende ... [+]

Ph.d. i organisatorisk lederskab

Indledning

Filosofen i organisationsledelse program søger at producere informerede lærde til den lokale og globale kontekst af høj integritet, der har en kritisk og praktisk anvendelse af viden til spørgsmål relateret til organisatorisk lederskab, rådgivning og forskning.

Programmets mål

Målet med ph.d.-uddannelsen i organisatorisk lederskab er at udvikle og forbedre kompetencer inden for undervisning, forskning, rådgivning og værdibaseret lederskab i alle samfundssektorer.

Adgangskrav

For optagelse i programmet skal en kandidat være indehaver af en relevant kandidatgrad fra en anerkendt institution med et minimum GPA på 3,00 eller tilsvarende.... [-]

Kenya Nairobi Kenya Online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Pan Africa Christian University

Ph.d. i MFT er et avanceret kursus i MA i ægteskab og familie terapi. Programmet er baseret på et kristent verdensbillede, der præsenterer et holistisk perspektiv af menn ... [+]

Ph.d. i Ægteskab & Familie Therapy (PMFT)

Indledning

Ph.d. i MFT er et avanceret kursus i MA i ægteskab og familie terapi. Programmet er baseret på et kristent verdensbillede, der præsenterer et holistisk perspektiv af menneskets natur, herunder fysiske, mentale, følelsesmæssige, åndelige og sociale aspekter af modning. Tilgangen fokuserer på styrken og modstanden af ​​familiens systemer og kommunale ressourcer for at genoprette og opbygge sunde familieforhold. Systemisk filosofi og modeller udgør grundlaget for en terapeutisk tilgang til mental sundhed og relationel restaurering. Værdier af kreativitet, respekt, medfølelse, ekspertise og ansvarlighed fremmes. Effektiv indlæring og forberedelse til professionel service antages at forekomme i et akademisk fællesskab af tillid, der praktiserer retfærdighed, fred og menneskelig værdighed.... [-]

Kenya Nairobi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Along Lumumba Drive, Off Kamiti Road, Lumumba Dr, Nairobi, Kenya
Nairobi, Nairobi County, 00200 KE