Lithuania Business University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Litauen Business University of Applied Sciences (LTVK) er en moderne, åben for samfundet og uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1994, og forbereder fagfolk inden for sociale og fysiske videnskaber, der er fokuseret på det litauiske og europæiske arbejdsmarked. LTVK indebærer lovende karrieremuligheder, international udveksling og fritid typisk for studerende.

Mission. Litauen Business University er fast besluttet på at forberede kreative, kvalificerede fagfolk, etablere betingelser for livslang læring ved at yde en faglig bachelorgrad og udføre den anvendte forskning, der er nødvendig for en regional udvikling.

Vision. Litauen Business University er en innovativ, gennemsigtig, socialt aktiv og ansvarlig højere uddannelsesinstitution, internationalt anerkendt, alsidig til udviklingen på arbejdsmarkedet og forberedt på at imødekomme samfundets behov.

Litauen Business University integrerer de nyeste it-teknologier i studieprocessen og skaber dermed alsidige og engagerende måder at studere på. Et af hovedmålene ved universitetet er forbedring af studiekvaliteten. Interaktive lektioner og forskellige metoder til engagement bliver brugt i studiet. Universitetet er udstyret med laboratorier af CISCO, byggematerialer og kriminologi sammen med et simuleringsret.

Det er Litauens Business Universitets formål at sikre, at eleverne ikke kun erhverver så meget erhvervserfaring som muligt, hvilket er nødvendigt i faglige aktiviteter, men også den nyeste teoretiske viden. Universitetet har etableret et bredt samarbejdsnetværk med forskellige virksomheder og arbejdsmarkedsparter og giver derfor studerende praktikophold og fremtidige muligheder for placering. Universitetet har også et praktisk træningsfirma "Biurometa", som simulerer virkningen af ​​virkelige virksomheder, der handler med hinanden gennem "Simulith" -centret i Litauen og i EUROPEN-netværket i verden. For at forberede eleverne på arbejdsmarkedet har universitetet også etableret et karrierecenter, der yder karrierehjælp til de studerende og kandidater.

I Litauen Business University foredrag lærere, der er fagfolk og praktiserende inden for deres eget område. I LTVK foredrag advokater, juridiske eksperter, specialister af banker, økonomi og revision afdelingschefer, marketing og salg afdeling ledere, programmeringsspecialister, webudviklere, virksomhedsejere, atleter, arrangement arrangører, logistikforsendelser mv.

Litauen Business University opretholder tætte forbindelser med arbejdsmarkedets parter for at sikre høj kvalitet, moderne, arbejdsmarkedsorienterede studier. Blandt universitetets arbejdsmarkedsparter er der følgende organisationer: SE Klaipėda Statens Havnemyndighed, Klaipeda Amt Politiets Hovedkvarter, UAB / Ltd "Klaipėda" -hotellet - Amberton, UAB / Ltd "Baltic clouds", Det Europæiske Europæiske Forbrugercenter, UAB / Ltd Marine personale - General UAB / Ltd, UAB / Ltd, UAB / Ltd, Litauen, Klaipėda Turisme og Kultur Informationscenter, UAB / Ltd ,, Balco LTD ", UAB / Ltd ,, Vlantana", UAB / Ltd "Nesė Group", BI Klaipeda City Social Support Center, Notarbureau, District Court of Palanga City, District Court of Skuodas Region, UAB / Ltd "MK Laivyba" og andre organisationer.

Litauen Business University deltager aktivt i internationale studie- og videnskabsprogrammer, udvider netværket af internationale partnere, leder foruden Litauens Universiteter (Læreruddannelsesinstitutioner) i deltagelse af lærere og studerende i internationale mobilitetsprogrammer. Universitetet opretholder stærke samarbejdsforhold med Estland, Sverige, Tjekkiet, Danmark, Tyrkiet og højere læreanstalter i andre lande, har sin egen repræsentant for asiatiske lande i Indien, samarbejder med andre udenlandske virksomheder, ikke-statslige sektorer, uddannelsesorganisationer. Under Erasmus udvekslingsprogram studerende får mulighed for at studere og praktisere i udlandet. Litauen Business University har partnere mere end i 50 fremmede lande. Studerende kan drage fordel af andre europæiske lande erfaringer inden for deres fagfag. Hvert semester kommer 20 studerende fra Tyrkiet, Spanien, Portugal mv. Til at studere på LTVK. LTVK studerende får nye færdigheder og erfaring i international kommunikation.

I Litauen Business University studerende opfordres især til at være initiativ, aktiv, initiativrig og internationalt sindet. Universitetet har en aktiv fagforening, økonomer og advokaterklubber, juridisk klinik, eleverne opfordres løbende til at deltage i udenlandske aktiviteter, eleverne er aktivt involveret i organisation og deltagelse af universitetets interne og eksterne arrangementer.

Litauen Business University udfører anvendt forskning, der er nødvendig for regionaludvikling og videnskabeligt udviklingsarbejde, er regionale problemer diskuteret i de årlige internationale konferencer "Regionale spørgsmål: økonomi, ledelse, teknologier", hvor repræsentanter for virksomheder, foreninger og videregående uddannelser deltager. Regionale problemer diskuteres også i det systematiske videnskabelige forskningsskrift "Management", der udgives to gange om året af universitetet i internationale databaser CEEOL, EBSCO og Index Copernicus.

Litauen Business University of Applied Sciences er en socialt aktiv og offentlig-spirited højere uddannelsesinstitution. Universitetet sammen med Maltas ordre organiserer hvert år en massebegivenhed i Klaipėda city - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star).

Hovedmålet med arrangementet er at indsamle penge til de ældre, der ikke kan tage sig af sig selv. Litauen Business University of Applied Sciences beskytter også eleverne til børnehjemmet "Smiltele". I juletiden bliver eleverne besøgt af universitetets studerende. Eleverne underholder dem med forestillinger og gaver.

Der findes mange uddannelser på LTVK - her kan du vælge mellem 10 forskellige uddannelser og 27 specialer.

Omkring 1 000 studerende studerer i øjeblikket på LTVK, der er åbne afdelinger og centre i Klaipeda og Vilnius.

Universitetet har tilladelse til sin aktivitet udstedt af Republikken Litauens Ministerium for Uddannelse og Videnskab. Diplomer udstedt af universitetet anerkendes ikke kun i Litauen, men også i hele EU. Kvalificeringen af ​​kandidater er angivet af en professionel bachelorgrad.

Elevens liv

Lad os være rigtige - at vælge, hvor man skal studere, er meget om at få den bedste uddannelse, men du vil ikke bruge 24/7 på biblioteket, ikke? Klaipeda har meget at tilbyde til din fritid - fra at gå ud og blive med alle de mennesker, der skænder forskellige pubber og barer efter foredrag / arbejde, for at tilbringe den mest utrolige tid på stranden. De fleste pubber og klubber i Klaipeda er små til mellemstore, hver med en unik stemning og sjæl. Og denne sjæl er, hvad du vil se på din første aftenproduktion på din venlige hat og være klar til at blande, fordi det er meget almindeligt at gå ud med et par venner og komme tilbage med et dusin.

Der er masser af internationale studerende fokuserede begivenheder, især i begyndelsen af ​​termen, hvilket er den bedste måde at lære andre studerende at kende og gøre lokale venner. Bortset fra at gå ud, er kompakt i størrelse, er Litauen praktisk til indenrigsturisme - vi har store arealer sikret for nationalparker, hvor du kan vandre specielle stier, kajak eller cykel. Hvis du er i mere ekstreme ventures - måske noget som air ballooning eller walking the treeetops, paintball i øde hær polygoner eller wakeboarding vil være blandt ting, du vil opleve først i Litauen.

Hvis du har besluttet at studere i Klaipeda og forbereder dig til at pakke til din rejse her, så glem ikke at du kommer til et land, hvor vejret er meget anderledes pr. Sæson. Om sommeren vil du se smukke blomster af forskellige former og farver; i efteråret gule falder røde og brune blade fra træerne; om vinteren kan du vade gennem store sneveje og fange snefnug, og i foråret ses solen reflekterende i vandpytene.

Litauens klima er blevet varmere de seneste år; den gennemsnitlige årlige temperatur er 6,5-7,9 ° C. Juli er årets varmeste måned (gennemsnitstemperaturen er ca. 19,7 ° C, den højeste temperatur er over 30 ° C). Den koldeste måned er januar (gennemsnitstemperatur -2,9 ° C, laveste temperatur kan falde under -30 ° C).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Litauisk

Se Law LLB » Se Bachelor »

Studier
Videoer

Mokymasis visą gyvenimą (Socialinė reklama)

Laidoje "Lietuva - jurinė valstybė" susipažinkite su Lietuvos verslo kolegija

LT VERSLO KOLEGIJA

Lietuvos verslo kolegijos studentai daro apšilimą prieš bėgimą

LTVK Etaplius web konferencija