Læs den officielle beskrivelse

Sydøsteuropa er en privat, profit højere uddannelsesinstitution, der består af fakulteter, centre og institutter med speciale i samfundsøkonomiske videnskaber.

Fakulteter er organiserede enheder i fakultetet, og de virker ved de politiske rammer fakultetet Råd og University godkendt af universitetets bestyrelse eller dets forretningsudvalg. South East European University består af fem fakulteter: Faculty of Contemporary videnskaber og teknologier, Fakultetet for sprog, kulturer og kommunikation, fakultetet, Faculty of Public Administration og Statskundskab og Fakultetet for Business and Economics.

Missionen for universitetet er defineret af statutten (December 1, 2008) er pridrzhauva til bestræbelserne på at opnå høj kvalitet i undervisning og akademisk forskning i det videregående uddannelsessystem i landet, ved at tilbyde lige muligheder for alle baseret på retfærdighed og fortjeneste. Aktivt samarbejde med andre universiteter, både i Makedonien og i megjunrodni universiteter som et af de centrale elementer i universitetets mission.

Hovedformålet, at universitetet drives og formået at bidrage til højere uddannelse på albansk sprog, gennem gensidig inter-etniske forståelse og give povekjejzichen og multikulturel tilgang til undervisning og forskning ved at udvikle læseplaner i overensstemmelse med europæiske og internationale standarder.

Styrende organer universitetets bestyrelsen for University rektor, Senatet og rektors Rådet.

Sydøsteuropa Det er rangeret tredje på statsligt niveau mellem de 19 universiteter i landet. Denne ranking realiseret udenlandsk evalvatori CIO Tong University i Shanghai.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Makedonsk
  • Albansk

Denne skole tilbyder også:

PhD

South East European University

Uddannelsen har til formål at: Bidrage til miljømæssige tendenser udviklet i vores samfund; Foster offentlige mening for at løse miljøproblemer; Videnskabelig undersøgels ... [+]

Uddannelsen har til formål at:

Bidrage til miljømæssige tendenser udviklet i vores samfund; Foster offentlige mening for at løse miljøproblemer; Videnskabelig undersøgelse; Karriere

Med færdiggørelsen af ​​ph.d.-studiet studerende tilegner 180 ECTS. Deres viden og færdigheder kan anvendes effektivt inden for Environmental Management til forskningsformål. Desuden kan finde beskæftigelse i institutionerne til miljøbeskyttelse, hvor de kan anvende deres erhvervede viden i praksis.

Læringsresultater

Viden og forståelse

Viser en systematisk forståelse af forskningsfeltet og indgående kendskab til forskningsmetoder og færdigheder inden for dette område i overensstemmelse med de højeste internationale standarder; Avanceret viden om virkningerne af naturlige processer, der finder sted i miljøet; Avancerede miljømæssige emner som drivhuseffekten, syreregn, luftforurening; Avanceret viden om betydningen af ​​effektive foranstaltninger til at beskytte og forbedre miljøet. ... [-]
Makedonien Tetovo Skopje
September 2020
Engelsk,Makedonsk,Albansk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk