AIMST University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AIMST University er registreret hos Ministeriet for Videregående Uddannelse, Malaysias regering, som et tertiært uddannelsesinstitut i henhold til §§ 38 og 39 i lov om private højere uddannelsesinstitutioner fra 1996. Den begyndte formelt sin virksomhed den 30. oktober 2001 og faldt sammen med sin registrering med Institut for Privat Uddannelse under Ministeriet for Videregående Uddannelse.

Imidlertid med sin grundlæggers vision, har AIMST til formål at være en førende privat sektor universitet i landet og regionen catering til behovene hos lokale og internationale studerende til at levere kvalitet teknisk uddannelse til en overkommelig pris. Læseplanerne for de fleste af uddannelserne er trukket fra universitetet i Bristol i Storbritannien

De fleste komponenter i uddannelserne omfatter computer træning, skrivning og forskning for at forberede eleverne til arbejde og give dem mulighed for at anvende teknologier til alle aspekter af deres uddannelse. Adgang til uddannelserne kræver, at ansøgeren mindst opfylder de foreskrevne karakterer i de relevante fag på matriculation (lokalt eller udenlandsk) eller har andre tilsvarende kvalifikationer, der er acceptable for AIMST University .

Undervisningsmediet for alle kurser på engelsk, selv om betydningen af ​​det nationale sprog vil blive understreget i alle aktiviteter på universitetet. AIMST University vil yde sproglig støtte til studerende før og under deres studier for at sikre et acceptabelt niveau af flydende.

AIMST

Vision

Vision

At være et universitet i verdensklasse, opnående ekspertise i undervisning og forskning og engageret i samfundets tjeneste for at fremme livslang uddannelse.

Mission

At være et førende universitet i landet og regionen til studier af medicin og andre sundhedsvidenskaber, ingeniørarbejde, computerteknologi, anvendt videnskab, business og regnskab.

At tilbyde højkvalificerede akkrediterede bachelor- og postgraduate-programmer i teknologisk henseende til en overkommelig pris designet til at imødekomme individuelle, samfundsmæssige og nationale arbejdskraftbehov i overensstemmelse med den nationale uddannelsesfilosofi.

At opretholde høje akademiske standarder og undervisningskvalitet, der fremmer den analytiske tænkning og uafhængige domme, der er nødvendige for at fungere ansvarligt i et demokratisk og stadig mere globalt samfund.

At være et ekspertcenter for forskning og innovation inden for grænseoverskridende disciplinære og tværfaglige områder inden for videnskab og teknologi af relevans for landet og regionen.

Virtuel tur

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Diplomas - HealthcareStudies » Se Ph.d.\'er » Se Master » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Foundation Year » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Diplomas - AcademicCourses » Se MSc - Master » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Doctor Of Philosophy I Management

på universitet Fuldtid 1 semester Åben tilmelding Malaysia Alor Setar

[+]

Semester 1

Karrieremuligheder Financial Aid [-]

Læge I Filosofi I Bioteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 8 år Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 mere

Formålet med postgraduate program er at give studerende mulighed for at øge deres viden gennem uafhængig forskning i en udvalgt gren af ​​bioteknologi. Dette vil gøre det muligt kandidater til at være kompetent i håndtering grundforskning og anvendt forskning i deres valgte specialiteter. [+]

Doctor of Philosophy i Bioteknologi

Det Naturvidenskabelige Applied Sciences (FAS) var den anden fakultetet, der skal oprettes på AIMST. Det har sat sine mål at fremme avancerede tværfaglige programmer, hvor der infunderes de elementer af innovation og technopreneurship designet til at forbedre markedets konkurrenceevne.

I øjeblikket Fakultetet har kun én afdeling, som er Institut for Bioteknologi. Under denne afdeling, FAS tilbyder sin egen tre-årig grad program med udmærkelse dvs BSc (Hons) i Bioteknologi (BT). Ud over BSc naturligvis Master of Science (MSc) og dr.phil (ph.d.) i bioteknologi (ved forskning) er også tilbydes af FAS gennem Institut for Bioteknologi. Postgraduate programmer bliver populære blandt de studerende og antallet af studerende er stigende hvert år.... [-]


Kontakt
Postadresse
International Office,
AIMST University,
Batu 3 1/2, Bukit Air Nasi,
Jalan Bedong,
Semeling,
08100 Bedong, Kedah.
WEST MALAYSIA.

Kedah, 08100 MY
Besøgsadresse
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Alor Setar, Kedah, MY
Sociale medier
Besøgsadresse
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50350 MY