Malaysia University of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL MUST

Opdag bare hvorfor MUST er et af de førende universiteter i Malaysia. Fra vores prisbelønnede personale til vores unikke undervisningspædagogik er MUST virkelig rustet til at være universitetets valg for studerende, der søger at skabe en lysere fremtid.

Oprettelse af Malaysia University of Science and Technology

I 1995 foretog den daværende premierminister, Tun Dr. Mahathir Mohammad og en delegation fra Malaysia et arbejdsbesøg på Massachusetts Institute of Technology (MIT) og godkendte etableringen af ​​et universitet, der blev modelleret efter MIT. Der blev indgået en aftale i januar 1997 for at etablere Malaysia University of Science and Technology (MUST).

I sin formative år blev MUST fuldt bistået og støttet af MIT, et verdensberømt universitet, der blev noteret for sin uddannelse og forskning inden for avanceret videnskab og teknologi.

EMULERING AF WORLD CLASS EDUCATION AND LEARNING METHODS.

Malaysia University of Science and Technology emulerer verdensklasse metode til undervisning og læring, der opfordrer kreativitet, analytisk tænkning, problemløsning, innovation og teamopbygning. Disse er kvaliteter, der har vist sig at være vellykkede med at producere iværksætterånd i teknologi og forretning.

SKAL også opmuntre en forskningsdrevet kultur på alle områder af ekspertise for at sikre dyb forståelse og tillid til at stå over for praktiske problemer. Modellen i verdensklasse har været en drivkraft for MUST-kulturen, der er levende, innovativ og hensigtsmæssig for vores lokale miljø.

Placeringer

Petaling Jaya

Address
Block B, Encorp Strand Garden Office,
NO. 12, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara

47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Programmer

Denne skole tilbyder også: