Transcontinental Institution Of Higher Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HVEM ER VI?

Denne institution blev bygget af en gruppe globale pædagoger med erfaringer over hele verden. Efter at have oplevet de konstante ændringer i erhvervslivet og årsagen til traditionel uddannelse besluttede vi os for at handle. Denne institution er designet og ledet af lidenskabelige lærere med erfaringer fra topuniversiteter over hele verden som Stanford og Pace University i USA, University of Liverpool og London School of Business and Finance i Storbritannien, University of International Business and Economics og Beijing University i Kina, Grenoble Graduate School of Business i Frankrig, U21 Global University i Singapore, University of Professional Studies i Ghana, Chulalongkorn University i Thailand og mange flere topinstitutioner inden for respektive region.

Individuel holistisk udvikling

TRANSCONTINENTAL INSTITUTET FOR HØJERE UDDANNELSE

Vi integrerer din uddannelsesrejse med en individuel udviklingsplan . Dette starter fra den indledende indskrivning af den studerende i vores institution og udvikler løbende gennem hvert modul. Nogle af de bevidste udviklinger omfatter følelsesmæssig intelligens, selvtillid og innovationsevne. Inden du starter et modul integrerer dine professorer dine personlige udviklingsbehov i læringsprocessen, før du går ind i første klasse. Du starter aldrig som en ukendt person, der er en del af en liste over studerende. Vores integrerede system med individuel holistisk udvikling fremskynder din udviklingens momentum, mens du udvikler dig gennem hvert modul.

VS.

ANDRE UNIVERSITETER

Integreret udvikling af studerende er ikke til stede i de fleste universiteter, langt mindre holistisk udvikling. Professorer begynder hvert modul at se eleverne som en "blank skifer" , uvidende om eventuelle unikke udviklingsbehov eller mål for hver elev. Din udvikling starter typisk fra "0" med hvert semester.


Tilmeld dig vores seminar på Malta her.

Artikler og publikationer

Udvikle de rigtige færdigheder effektivt
Hvordan kan du overskride din potentiale?
Tre måder at opnå medarbejders loyalitet og holde dine bedste udøvere fra at forlade

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Akkrediteret PhD i Business - Overkommelig og Kraftig

Online Undervisning både online og på universitetet Deltid 4 år Åben tilmelding Malta Mosta + 1 mere

Uforglemmelig! Ikke kun med transformerende oplevelser, men også med alt, hvad du lærer. I modsætning til traditionel uddannelse, hvor du glemmer det meste af det du lærer, opdager du det uforglemmelige og holistiske læringseventyr, der giver dig mulighed for at overskride dine potentialer. Ph.D. i Business kursus er designet til ledere, der har en passion for forskning, innovation, et ønske om at gøre en dyb forskel gennem uddannelse (både online og på jorden versioner til rådighed). [+]

PROGRAMVERSIGT

Ph.D. i Business kursus er designet til ledere, der har en passion for forskning, innovation, et ønske om at gøre en dyb forskel gennem uddannelse. Hvis du håber at få stor troværdighed og ønsker at blive anerkendt ekspert på et bestemt område, vil dette kursus fremdrive dig som ingenting, du nogensinde har oplevet. Inden for en gennemtænkt ledelsesmæssig udviklingsramme tilbyder pensumdesignet et uovertruffen strategisk fokus på din vækst som et integreret individ fra et multiple intelligensperspektiv, ud over den videnskabelige udvikling. Udviklet af globalt anerkendte forskere og eksperter inden for forskellige forretningsområder, giver kurset dig mulighed for at starte rejsen som systemisk lærer gennem original forskning og videreudvikle nøgle teorier, der hjælper samfundene fra et unikt kulturelt perspektiv. Med et fokus på jordet teori, giver dette kursus dig den kritiske og systemiske tænkning, der er nødvendig for at skabe innovative teorier og koncepter, der omdanner dit forretningsmiljø.... [-]