Business School Netherlands, Nigeria

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Business School Nederlandene Nigeria (BSNN) blev etableret i oktober 2003 som uddannelsesleverandør i Nigeria. Denne specialiserede erhvervsskole praktiserer den videnskabelige læringsmetode, der kaldes Action Learning.

Formålet med Action Learning er at bidrage til højere uddannelse i ledelsesindlæring; og lette udviklingen af ​​afrikanske leders færdigheder, viden, forskningskapacitet og evne til at handle med hensyn til de problemer, udsigter og udfordringer, som deres egne organisationer står over for.

Programmerne, der tilbydes af Business School Netherlands Nigeria, bærer selve læringsmetoden for Action Learning, og det har vist sig at være en af ​​de kritiske faktorer, der resulterer i, at erhvervsskolens nuværende position er den førende udbyder af MBA-studier, anerkendt i Europa og med en stærk relevant tilgang til effektiv ledelsesudvikling.

Organisation

Hidtil har BSNN treogtyve sæt MBA-studerende i Ota og Abuja og over 400 deltagere i de 2 eller 3-dages Action Learning Management Development Programmer (også kendt som Masters Classes) og over 14 studerende på 6-måneders Management Kompetenceudviklingsprogram.

Vision og Mission

BSN Nigerias vision er at være en global udbyder af spændende forskellige læringserfaringer, der gør det muligt for ledere at lære hurtigere end den gældende forandringshastighed, mens missionen er at bidrage til højere uddannelse i ledelsesindlæring; og lette udviklingen af ​​afrikanske leders færdigheder, viden, forskningskapacitet og evne til at handle med hensyn til de problemer, udsigter og udfordringer, som deres egne organisationer står over for.

Medarbejdere

De, der arbejder med Business School Netherlands, er mere end begejstrede for at anvende Action Learning-metoden inden for deres daglige miljø. Dag efter dag er medarbejderne ivrige efter at udvikle sig selv for at sikre, at vi som en organisation opretholder vores toprangeringsposition blandt de bedste MBA-udbydere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kontakt

Adresse, linje 1 8 Adekunle Fajuyi Way, Ikeja GRA
Lagos, Lagos, Nigeria
Hjemmeside http://www.bsnmba.org/