Læs den officielle beskrivelse

Mission af universitetet i San Martín de Porres
"At uddanne kompetente fagfolk med solide humanistiske, etiske, moralske og samfundsmæssige værdier bidrager til skabelsen af ​​viden gennem forskning og fremmer diffusion af videnskab, teknologi og kultur." Projekt vores indsats for samfundet og fremme opbygge et moderne og retfærdigt samfund. "


Vision af universitetet i San Martín de Porres
"At dukke op i Quacquarelli Symonds rangordning blandt de 100 bedste universiteter i verden eller blandt de 10 bedste universiteter i Latinamerika for året 2021."


Institut for Uddannelsens Kvalitet
"Kvalificere kompetente fagfolk med solide etiske og civile humanistiske værdier, bidrage til skabelse af viden gennem forskning og fremme formidling af videnskab, teknologi og kultur." Projekt vores indsats til samfundet, fremme opførelsen af ​​en moderne og retfærdigt samfund ".


Vision af instituttet for uddannelseens kvalitet
"Opnå akademisk ekspertise på højeste niveau i faglig kvalifikation gennem masters og doktorgrad i uddannelse, der bekræfter billedet af høj institutionel troværdighed og lederskab, for kontinuerlig forbedring af akademisk kvalitet, høj ansvarsfølelse og social følsomhed og hans engagement i det peruvianske samfund. "


Institutionel kultur

 • Respekter personen.
 • Søg efter sandheden
 • Integritet (ærlighed, retfærdighed, retfærdighed, solidaritet og dedikation til service).
 • Søg efter excellence.
 • Lederskab (akademisk, teknologisk og andre).
 • Innovativ og iværksætterlig holdning.
 • Miljøbevarelse
 • Team arbejde
 • Effektiv kommunikation
 • Forpligtelse til udviklingen af ​​landet.
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Doctor of Education

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Ph.d.-uddannelsen består af akademiske studier baseret på forskning. Formålet er at udvikle viden på højeste niveau. ... [+]

Ph.d.-uddannelsen består af akademiske studier baseret på forskning. Formålet er at udvikle viden på højeste niveau.

Graduate Profil

Lægen i uddannelse, der er uddannet fra universitetet i San Martin de Porres, har følgende kompetencer:

Styrer tværfaglige forsknings- og uddannelsesinvesteringsgrupper og deltager i dem ved hjælp af viden og kompetencer i Videnskaben for Uddannelse, Forskningsmetodik og de relaterede discipliner.Han deltager i undervisningen på alle niveauer af uddannelsessystemet, især i postgraduate og efteruddannelsesprogrammer, hvor han udvikler nye læringsprocedurer, der passer til uddannelsesniveauet.Vælg design og anvender de læringsvurderingsprocedurer og -instrumenter, der er egnede til at vurdere opfyldelsen af ​​målene for deres fag og opnå den nødvendige feedback til forbedring af læringsprocessen.Styrer hold og deltager i processer til design, revision og modifikation af læseplaner på forskellige niveauer og uddannelsesprogrammer.Deltager i formulering, gennemførelse, evaluering og kontrol af uddannelsesudviklingspolitikker og -projekter.Administrer institutioner, programmer og uddannelsesprocesser med høj effektivitet og effektivitet.Direkterer hold og deltager aktivt i akkrediteringsprocesser, licens og kvalitetsstyring af institutioner og uddannelsesprogrammer.Fortolker i strengt forstand den nationale pædagogiske virkelighed og dens historiske fremskrivning i forbindelse med dens socioøkonomiske, kulturelle og politiske formationer og fremhæver sine egne værdier.pensumAkademisk grad... [-]
Peru Lima
Marts 2020
Spansk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk