Hamad bin Khalifa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hamad bin Khalifa Universitet (HBKU), Et medlem af Qatar Foundation for uddannelse, videnskab og udvikling af lokalsamfundet (QF), er blevet etableret for at fortsætte opfyldelsen QF vision om at frigøre det menneskelige potentiale. HBKU er en ny forskning universitet bygger sit fundament på innovative og unikke samarbejde med lokale og internationale partnere. Beliggende inden Uddannelse By på den vestlige kant af Doha, Hovedstaden i Qatar, HBKU søger at give enestående muligheder, hvor undersøgelse og opdagelse er en integreret undervisning og læring på alle niveauer, der kombinerer den rigdom af arabisk kultur med internationale perspektiver. Det vil levere en vifte af forskeruddannelse Masters og Bedste Ph.d.-uddannelser gennem sin tværfaglige graduate Colleges: College of Science and Engineering, College of humaniora og samfundsvidenskab, HBKU Law School, College of Public Health, College of Business, og Qatar Fakultet islamiske studier.

HBKU vil også tilbyde graduate forskning uddannelser i tilknytning til sine partnere, som omfatter gren campusser af nogle af verdens førende universiteter: Virginia Commonwealth University, Weill Cornell Medical College, Texas A & M University, Carnegie Mellon University, Georgetown University, Northwestern University, HEC Paris, og University College London. Den vil bygge videre på de stærke og synergier sine partnere, og proaktivt nå ud til og byde nye partnere over hele verden til at samarbejde i forskning og undervisning.

HBKU er forpligtet til sin del i at opnå Qatar National Vision 2030 ved at bygge og dyrke menneskelige kapacitet gennem en berigende akademisk erfaring, der strækker sig ud over klasseværelset. Studerende vil blive givet en unik platform for at berige deres uddannelse ved at integrere deres læseplan med samfundet gennem tværfaglig forskning. Gennem anvendelse af kreativitet til viden, vil de studerende få mulighed for at opdage innovationer, der vil positivt påvirke og bidrage til udviklingen af ​​deres samfund, QatarOg verden.

Hamad bin Khalifa Universitet - De studerende, fakultet, personale, partnere og ledelse - alle deler en fælles tro på styrken i de videregående uddannelser for at gøre en positiv forskel i det globale samfund. Der er en fælles tro på, at ingen grænser er til for at, hvad eleverne kan udrette. Ved at give de studerende de bedste muligheder for videregående uddannelser er muligt, vil kandidaterne være bedre forberedt til at gå gennem "Døren til fremtiden«, forme en bedre fremtid for sig selv og verden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se Ph.d.\'er » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Juris Doctor » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Phd I Bæredygtig Energi

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Qatar Doha

Hamad bin Khalifa Universitets Sustainable Energy programmer giver mulighed for dybdegående graduate studier på ph.d. niveau. Programmerne udbydes adresse vigtig bæredygtighed regionen står over for og er designet til at give de studerende grundlæggende og solid forskeruddannelse, bevidsthed og forståelse af disse spørgsmål. De tværfaglige, underviste programmer indarbejde undersøgelse på tværs af en bred ... [+]

PhD i bæredygtig energi

Hamad bin Khalifa Universitets Sustainable Energy programmer giver mulighed for dybdegående graduate studier på ph.d. niveau.

Programmerne udbydes adresse vigtig bæredygtighed regionen står over for og er designet til at give de studerende grundlæggende og solid forskeruddannelse, bevidsthed og forståelse af disse spørgsmål. De tværfaglige, underviste programmer indarbejde undersøgelse på tværs af en bred vifte af miljøvidenskab, samfundsvidenskab, teknik og teknologi.

De Sustainable Energy programmer leveres af meget erfarne fakultet fra hele verden, som er blevet håndplukket ud fra deres ekspertise og kompetence på centrale fagområder.... [-]


PhD I Computer Science And Engineering

på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2018 Qatar Doha

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag. [+]

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag.

Det tilbyder et ph.d.-program i Computer Science and Engineering, Special Hamad bin Khalifa University, en stærk fundamental og avanceret uddannelse for studerende, samt forskning erfaring og forståelse for områder relateret til datalogi og arkitektur videre. Programmet sigter mod at udstyre de studerende med den viden og cutting-edge avancerede inden for Computer Science and Engineering, ud over de teknologiske midler og værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at udforske dette hastigt udviklende område. Programmet giver også undervisning på en bred og tværfaglig omfang og fokuserer på intensiv forskning i datalogi og arkitektur, så tendenser af specialisering i de moderne områder af stor betydning for verden, og big-relateret Staten Qatar, såsom: edb sikkerhedssystemer, software engineering, videnskab computer og computer arkitektur, integrerede elektroniske kredsløb, robotteknologi, sensorteknologi, og samspillet mellem menneske og computer, og analysen af ​​de massive data, læring automatiseret, kunstig intelligens, computer vision, og designer grafik og mobile computere, og Alihus Af trådløse netværk. De studerende fik mulighed for at foretage målinger i regi af en verdensklasse undervisere, der anses for ledere, både inden for sit felt. Studerende kan få adgang til de nyeste laboratorier og faciliteter inden Hamad bin Khalifa University, herunder særlige Hamad bin Khalifa University forskningsinstitutter. De studerende arbejder på deres færdigheder, der kvalificerer dem til at... [-]


PhD in Sustainable Environment

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Qatar Doha

[+]

Derudover vil baggrunde i økonomi, erhvervsliv, politik og samfundsvidenskab blive overvejet. Disse omfatter fremragende præstation i relevante kurser, tidligere forskningsresultater eventuelle, og stærke anbefaling breve.

[-]

Kontakt
Postadresse
Hamad bin Khalifa University,
P.O. Box: 5825
Education City

QA
Besøgsadresse
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, QA
Sociale medier