Hamad bin Khalifa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

جامعة حمد بن خليفة

جامعة حمد بن خليفة , der er medlem af Qatar Foundation for Uddannelse, Videnskab og Fællesskabsudvikling, blev oprettet i 2010 for at bidrage til instituttets vision om menneskeligt potentiale. جامعة حمد بن خليفة University er et voksende forskningsuniversitet, der arbejder for at skabe radikale ændringer i staten Qatar og regionen samt styrke dets position og globale indflydelse på samme tid.

Gennem sin placering i Education City søger جامعة حمد بن خليفة at tilbyde uovertruffen muligheder, hvor forskning og opdagelse er en integreret del af undervisnings- og læringsoplevelsen på alle niveauer ved hjælp af en tværfaglig tilgang, der fokuserer på forskellige områder.

Baseret på sit engagement i Qatar National Vision 2030 søger جامعة حمد بن خليفة at bygge menneskelig kapacitet gennem en rig akademisk oplevelse og et unikt miljøforskningssystem. Gennem viden og kreativitet vil eleverne have en god mulighed for at komme med nye løsninger og innovationer, der vil have stor indflydelse på udviklingen af ​​deres samfund og verden overalt.

Alle medlemmer جامعة حمد بن خليفة , studerende, fakultet, personale, partnere og ledere tror på styrken af ​​videregående uddannelse og videnskabelig forskning og deres evne til at få en positiv indvirkning på landets udvikling og udvikling.

Vision

جامعة حمد بن خليفة tilstræber at være et banebrydende, praktisk, uddannelsesmæssigt og forskningsorienteret universitet med fokus på innovation for at give løsninger på de udfordringer, som staten Qatar og verden overfor står overfor.

Beskeden

جامعة حمد بن خليفة er ved at udvikle integrerede akademiske programmer på globalt plan samt udvikle nationale forskningskapaciteter for at styrke samarbejdet med større internationale institutioner. Universitetet har til formål at forberede fremtidige ledere, etablere en videnbaseret økonomi og skabe innovative løsninger med global indvirkning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Health MSc » Se Health Ph.d.\'er » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Law Juris Doctor » Se MA » Se MSc » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d. i bæredygtig energi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport og fremstilling på energi bæredygtighed. [+]

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport og fremstilling på energi bæredygtighed.

Programmet fremhæver drivkræfterne for bæredygtig politikdannelse og deres indvirkning på samfundet, økonomien og miljøet. Virkelig og målrettet forskning er nøgleelementet i de to videnskabelige grader inden for energiforskning og -teknologi, som understøtter bæredygtig udvikling. Det tværfaglige læseplan gør det muligt at dele tværfaglig videnskab og opbygge grundlæggende viden, der igen udvikler sig med energiudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjer til at spore flere karriereveje.... [-]


Ph.d. i bæredygtigt miljø

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-uddannelsen i Bæredygtig Miljø جامعة حمد بن خليفة sigter mod at give de studerende en omfattende viden om emner relateret til det bæredygtige miljø, herunder menneskets udvikling på miljøet, forureningens årsager og virkninger, måder at kontrollere det på og konsekvenserne af den globale befolkningsforøgelse på naturressourcerne. Gennem programmet gennemfører eleverne innovativ og målrettet miljøforskning med fokus på spørgsmål relateret til støtte til bæredygtig udvikling. Den tværfaglige kursusplanlægger bygger grundlæggende viden, som igen udvikler sig med miljøudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjerne til at spore flere karriereveje. [+]

Ph.d.-uddannelsen i Bæredygtig Miljø جامعة حمد بن خليفة sigter mod at give de studerende en omfattende viden om emner relateret til det bæredygtige miljø, herunder menneskets udvikling på miljøet, forureningens årsager og virkninger, måder at kontrollere det på og konsekvenserne af den globale befolkningsforøgelse på naturressourcerne. Gennem programmet gennemfører eleverne innovativ og målrettet miljøforskning med fokus på spørgsmål relateret til støtte til bæredygtig udvikling. Den tværfaglige kursusplanlægger bygger grundlæggende viden, som igen udvikler sig med miljøudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjerne til at spore flere karriereveje.... [-]


PhD i Computer Science and Engineering

på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 Qatar Doha

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag. [+]

Ph.d.-studerende vil opdage det unikke af sin slags forskning grad og deltage i dem, give dem værdifuld erfaring, store muligheder for gode jobs og vidunderlige og rentabel inden for Computer Science and Engineering, hvilket øger efterspørgslen efter det dag efter dag.

Det tilbyder et ph.d.-program i Computer Science and Engineering, Special Hamad bin Khalifa University, en stærk fundamental og avanceret uddannelse for studerende, samt forskning erfaring og forståelse for områder relateret til datalogi og arkitektur videre. Programmet sigter mod at udstyre de studerende med den viden og cutting-edge avancerede inden for Computer Science and Engineering, ud over de teknologiske midler og værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at udforske dette hastigt udviklende område. Programmet giver også undervisning på en bred og tværfaglig omfang og fokuserer på intensiv forskning i datalogi og arkitektur, så tendenser af specialisering i de moderne områder af stor betydning for verden, og big-relateret Staten Qatar, såsom: edb sikkerhedssystemer, software engineering, videnskab computer og computer arkitektur, integrerede elektroniske kredsløb, robotteknologi, sensorteknologi, og samspillet mellem menneske og computer, og analysen af ​​de massive data, læring automatiseret, kunstig intelligens, computer vision, og designer grafik og mobile computere, og Alihus Af trådløse netværk. De studerende fik mulighed for at foretage målinger i regi af en verdensklasse undervisere, der anses for ledere, både inden for sit felt. Studerende kan få adgang til de nyeste laboratorier og faciliteter inden Hamad bin Khalifa University, herunder særlige Hamad bin Khalifa University forskningsinstitutter. De studerende arbejder på deres færdigheder, der kvalificerer dem til at... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, Doha, QA
Sociale medier