Læs den officielle beskrivelse

University of virksomheder, ph.d.-skole, ESM, School of Management og Kommunikation i Genève giver bedre certificerede erhvervsuddannelsesniveauer bachelor-, kandidat- og ph.d.-og efteruddannelse grader. Etableret i Schweiz siden 1986, ESM giver en 100% fransksproget undervisning hvor pragmatisme overtrumfer akademisme.

Denne skole tilbyder også:

DBA

ESM, Ecole de Management et de Communication

DBA, ph.d. i Management Science giver studerende på MBA eller indehaveren af ​​en mester "Bologna" til at fremlægge en afhandling om et emne af ledelsesmæssige problemer ... [+]

Den DBA, ph.d. i ledelse giver MBA studerende graduate eller indehaver af en master "Bologna" til at fremlægge en afhandling om et emne af ledelsesmæssige problemer og dets komponenter.

Forberedende uddannelse seminarer obligatorisk DBA til at forstå de forventninger, institutionen og for at præcisere sin forskning problematisk.

MÅL Udføre forskning og skrive en afhandling Giver mulighed for enhver studerende indehaver af MBA (3. cyklus) at specialisere sig i området management virksomhed Varighed og pris:

Varighed: Februar-April år (obligatorisk forberedende uddannelse)

Pris: spørge

Start: Marts

[-]
Schweiz Geneve
Kontakt skolen
Fransk
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk