Læs den officielle beskrivelse

For at udvikle bedre lederskab i verden og en mere medfølende verden, for at forstå verden omkring os - fortid, nutid og fremtid - og for at påvirke den verden i en humanitær retning, er, hvad Genève Diplomatskole handler om.

Genève Diplomatskole og Internationale Relationer (GSD) bryster sig af stringent undervisning og på et fakultet kendt for deres bekymring for de individuelle behov hos vores studerende. Denne tradition forstærkes af den specialiserede og tværfaglige karakter af pensum. Vores kultur af studerendes engagement etablerer grundlaget for et stimulerende og kosmopolitisk atmosfære, der fremmer udveksling af ideer, forskning, undervisning, og integrationen af ​​de studerende til verdens mest diplomatiske samfund.

Den høje kvalitet af uddannelsen præsenteres af vores fornemme fakultet - af kendte professorer, ambassadører, statsmænd og stateswomen - udvalgt for deres faglige og akademisk ekspertise og humanitære engagement ens. De instruere, forskning, og offentliggør i både klassiske og banebrydende områder inden for internationale forbindelser. Deres undervisning metode er praksis-orienteret, i sidste ende at forberede de studerende til meget givende karriere i internationale anliggender.

GSD tilbyder meget konkurrencedygtige programmer med speciale i International Relations på bachelor-, master- og ph.d.-niveau. Som en del af pensum, vi bidrage til at give vores studerende med unikke praktik muligheder inden de omkringliggende internationale organisationer og ngo'er. Genève Diplomatskole har traditionelt fokuseret på uddannelse i verdensklasse internationale ledere offentlige og private sektor, der vil påvirke verden i en humanitær retning. Placeret i hjertet af det internationale samfund, GSD skaber en unik mulighed for at interagere med regeringsførelse aktører globale gennem en række specialiserede seminarer (leveret af centrale eksperter og forskere fra førende universiteter og internationale organisationer).

Vores formål er at forberede kommende ledere for deres roller på den internationale scene for at fremme fred og menneskerettigheder. Baseret på sine kerneværdier, GSD leverer høj kvalitet, praksis-orienteret uddannelse, med en forpligtelse til studerende støtte, og fremmer en filosofi rodfæstet i skolens motto "Serviendo Guberno« - det at regere er at tjene.

Alle uddannelser er helt afholdt på engelsk.

Vi ser frem til at dele Genève Diplomatskole erfaringer med dig.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Geneva School of Diplomacy and International Relations

The Doctor of International Relations (DIR) Program er den højeste grad tilbydes af Genève Diplomatskole og samler akademisk ekspertise gennem omhyggelig uafhængig forskn ... [+]

Doctor of International Relations The Doctor of International Relations (DIR) Program er den højeste grad tilbydes af Genève Diplomatskole og udvikler akademisk ekspertise gennem omhyggelig uafhængig forskning, og den virkelige verden anvendelighed. Genève Diplomatskole & International Relations (GSD) giver doktorgrader på grundlag af to forskellige modaliteter: Doctor of International Relations af Research GSD-DIR forskningsprogrammet tilbyder en unik og spændende intellektuelle miljø for den grundige og tværfagligt studie af internationale forbindelser og diplomati. Studerende kan forfølge deres ph.d.-program efter afstand på fuld tid (3 år), eller deltid (6 år) med 9-10 obligatoriske besøg på stedet til Geneve. Programmet har allerede tiltrukket højt kvalificerede og erfarne studerende fra hele verden, herunder: Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Ungarn, Indien, Nigeria, Pakistan, Saudi-Arabien, Sydafrika, Spanien, Pakistan, Rusland og USA. Studerende har udviklet og udfører forskning på områder så forskellige som traditionelle og nye sikkerhedsspørgsmål, diplomati, politisk økonomi, menneskerettigheder, geo-politik og postkoloniale studier. GSD ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres tildelte vejleder og arbejde intensivt på at udvikle på det højeste niveau potentialet i hver enkelt kandidat, både fra metodiske og teoretiske synsvinkler.... [-]

Schweiz Geneve
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk

Geneva School of Diplomacy Graduation 2015

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations
Address
Château de Penthes 18, chemin de L'Impératrice
1292 Geneve, Geneve, Schweiz
Hjemmeside