Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Behovet for en amerikansk medicinsk skole

Begyndelse af Duke-NUS medicinsk skole kan spores tilbage til 2000, hvor Singapore lanceret et ambitiøst Biomedical Sciences Initiative designet til at gøre landet den biomedicinske knudepunkt for Asien, og for at tiltrække både forsknings- og sundhedssektoren fremstilling kapaciteter til Singapore.

I initiativet, planlagde regeringen til at tilbringe mere end S 3000 millioner dollars over fem år for at fremskynde udviklingen i de biomedicinske videnskaber. Det tilbudt incitamenter til at tiltrække virksomheder til Singapore, og var at finansiere forskningsinstitutter, der afsættes til genomforskning, bioinformatik, bioteknik, nanoteknologi, molekylær og cellebiologi, og behandlinger mod kræft.

I 2001, et Medicinsk Uddannelse Review Panel under forsæde af Lord Oxburgh of England evaluerede planen og anbefalede, at Singapore etablere en ph.d.-medicinsk skole (Duke-NUS) til at producere højtuddannede medicinske ledere nødvendig for at støtte de biomedicinske videnskaber Initiative.

Duke-NUS er beregnet til at supplere National University of Singapore eksisterende bachelor medicinsk skole, baseret på den britiske model af medicinsk uddannelse, hvor de studerende indtaste medicinske skole efter endt Singapore-Cambridge General Certificate of Education (GCE) Advanced Level eksamen (eller ækvivalent) og derefter forfølge en femårig pensum i retning af en medicinsk grad.

Ifølge Undervisningsministeriet, vil etableringen af ​​et ph.d.-medicinsk skole øge udbuddet af læger, der praktiserer i Singapore, give landet mulighed for at producere flere læger til at opfylde fremtidige behov, og træne læger, der er udsat for klinisk forskning, dermed øge nationens evne til at udvikle et dynamisk biomedicinsk hub.

Duke og National University of Singapore underskrevet en formel aftale i april 2005, hvorefter de to institutioner ville partner til at etablere en ny medicinsk skole i Singapore.

I henhold til aftalen har Singapores regering foretaget en betydelig investering i løbet af de første syv år at etablere Duke-NUS som en del af Singapores strategi om at blive et førende center for medicinsk forskning og uddannelse.

Efter den usædvanligt kraftige fremgang i den første fase, den 30. november 2010 Singapore regeringen signaleret deres rungende støtte ved at udvide hertugen og NUS strategisk samarbejde inden for uddannelse og forskning med yderligere fem år.

Skolens pensum er opbygget efter det færdige Duke University School of Medicine. Skolen er en del af National University of Singapore system, men enestående, fordi det styres af en bestyrelse, herunder en Duke repræsentant, som har vetoret over en akademisk beslutning truffet af bestyrelsen.

Victor J. Dzau, MD, kansler for sundhedsmæssige anliggender ved Duke University, fungerer som Duke repræsentant i bestyrelsen.

Se Health M.D. » Se Health Ph.d.\'er »

Videoer

Duke-NUS Transforming Medicine, Improving Lives

Duke-NUS Class of 2018 Aspirations

Duke-NUS Values