Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udvidelse en tradition for ekspertise Det hele startede i 1925 med oprettelsen af ​​Embry-Riddle Company på Lunken Lufthavn i Cincinnati, Ohio. Derefter det følgende forår, virksomheden åbnede Embry-Riddle School of Aviation. Hvad der begyndte som en enkel plan til at træne piloter udviklet sig til en betroet universitet i 1970. I dag er Embry-Riddle Worldwide Campus driver et globalt anerkendt learning system, der udnytter online og ansigt-til-ansigt undervisning og et netværk af uddannelsesfaciliteter til formål at støtte studerendes avancement i USA, rundt om i verden, og nu i Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University tilbyder uddannelser gennem partnerskaber i Singapore. I samarbejde med Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle tilbyder deltid, blended levering kandidatuddannelser specifikt til bearbejdning af fagfolk. Vores nyeste partnerskab med ERC Institute giver Embry-Riddle at tilbyde deltids- og fuldtidsansatte bachelor-grader til studerende, der ønsker at tjene deres bachelorgrad både mens du arbejder eller inden de kommer ind i arbejdsstyrken. Partnerskabet med ERC Institute også aktivere Embry-Riddle at bringe internationale studerende fra den omkringliggende region til Singapore for at tjene en grad.

Bakket op af prestige Embry-Riddle Aeronautical University, verdens ældste og største universitet med speciale i luftfart og rumfart, vores partnerskaber i Singapore give de studerende den samme kvalitet uddannelse, du ville få på en af ​​vores campusser i udlandet.

Embry-Riddle Asien Mission Statement:

"At udvide Embry-Riddle Aeronautical University mulighed for at levere videregående uddannelse og forskning i luftfart og rumfart i vigtige lande i Asien og Stillehavsområdet"

Tag din karriere Beyond dine ambitioner Embry-Riddle alumni kan findes over hele kloden, der arbejder i et bredt spektrum af roller, herunder administrerende direktører og virksomhedsledere, piloter, flyselskab direktører, lufthavn ledere, vedligeholdelse ingeniører, regulerende embedsmænd og dem, der arbejder i fly salg og leasing bare at nævne nogle få . Og gennem det hele, de har opholdt sig tro mod deres Embry-Riddle rødder.

Disse dedikerede alumner er begejstrede deres erhverv og altid ivrig efter at informere nuværende studerende på nogen måde de kan-deltagelse i spørgsmål / svar sessioner eller interviews, deler deres virkelige verden erfaring med dig, inviterer dig til at deltage i forskning og informerer dig om seneste krav bliver stillet af arbejdsgivere.

Embry-Riddle Asien har etableret et tæt samarbejde med et stigende antal luftfart og rumfart virksomheder, der opererer i Singapore og Sydøstasien, især Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Technologies Engineering og Malaysia Airlines . Vi er glade for at forberede dig til en karriere med sådanne førende virksomheder og udnytte vores partnerskaber i processen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se 1-year MBAs » Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.D. in Aviation

Undervisning både online og på universitetet Deltid August 2019 Singapore

[+]

Om Ph.D. i luftfart

Missionen for Ph.D. i Aviation program er at producere fremragende lærde til en karriere inden for forskning og undervisning inden for luftfart. På Embry-Riddle, Ph.D. i Aviation studerende deltage i en streng, forskningsbaseret program, der skubber dem til deres største potentiale. Dette opnås ved at fokusere på Program uddannelsesmæssige mål. De er:

Udvikle beherskelse af de centrale teorier og begreber inden for luftfart, herunder fundamenter, sikkerhedsledelse, økonomi og regulatoriske procedurer. Pose og løse teori-baserede og forskningsbaseret problemer med henblik på at fremme applikationer inden for luftfart. Udvid luftfart mængde viden ved at opfatte, planlægning, produktion, og kommunikere original forskning. Udvikle og demonstrere ekspertise i undervisningsteknikker processer. [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapore
Telefon undefined