Læs den officielle beskrivelse

Det Pan-European University (PEU) er en privat højere uddannelsesinstitution, der tilbyder universitetsuddannelse på alle 3 studiecykler i 20 akkrediterede studier på sine 5 fakulteter. Siden grundlæggelsen i 2004 har mere end 12.000 studerende taget afgang fra studiet på PEU. Et bredt udbud af studieindhold, moderne og teknologisk veludstyrede lokaler samt optagelse af akademikere i høj klasse i sine programmer er blot nogle få karakteristika, som universitetet sandsynligvis vil tilbyde sine elever at udstyre dem med en praktisk orienteret uddannelse med hensyn til skabe vellykkede fagfolk på arbejdsmarkedets indtræden.

Hvert af de fem fakulteter leverer moderne undervisningsformer, herunder individuel tilgang, attraktive specialiseringer og faglig træning i form af praktikophold. Alt det ovennævnte mål er at nå universitetets primære mål, som skal blive et førende center for modernitet inden for videregående uddannelse. Vi er forpligtet til at være dit ideelle valg for en god start i dit succesrige karriere liv.

PEU består af 5 fakulteter, der gradvis blev oprettet som reaktion på behovene på videregående uddannelsesmarkedet i kronologisk rækkefølge: Det Juridiske Fakultet (2004 ), Det Fakultet for Økonomi og Entreprenørskab (2005) , Det Fakultet for Medier (2007 ), Fakultet of Informatics (2009) og Det Psykologiske Fakultet (2011) .

Som den eneste private videregående uddannelsesinstitution i Slovakiet har vi ret til at tilbyde ph.d. undersøgelser og samtidig kvalificerede kandidater kan sigte mod en professionel doktorgrad, habilitering (kollegium) og indvielse (fuld professorat) sager.

At være medlem af den kommercielle bedrift Prosperita, en investeringsgruppe med mere end 20 års erhvervstradition, er vi en del af en portefølje af en af ​​de førende familievirksomheder i Tjekkiet. Medlemskabet er en forudsætning for finansiel og organisatorisk stabilitet og udgør en platform for at være en del af de internationale investeringer og kapitalmarkeder.

Som en meget vigtig del af uddannelsen er en praktisk erfaring vores strategiske mål. At opnå praktisk erfaring allerede under studierne gør det muligt for de kandidater at forlade arbejdsmarkedet i en forholdsvis bedre stilling.

Corporate partnerskaber med IBM, den slovakiske fodboldforening, det slovakiske nationale center for menneskerettigheder, den nationale sammenslutning af ejendomsmæglere, nyheder og medier eller den slovakiske sammenslutning af forsikringsselskaber har blandt andet til formål at fremhæve praktiske aspekter af studier. Eksperter inviteres til direkte undervisning og specialiserede seminarer, workshops og professionelle arrangementer tilbydes i samarbejde med virksomhedens partnere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Pan-European University

Det Psykologiske Fakultet blev oprettet i 2011, og det er den yngste af alle fakulteterne i PEU. ... [+]

Det Psykologiske Fakultet blev oprettet i 2011, og det er den yngste af alle fakulteterne i PEU.

Fakultetets hovedmål er at undervise den fremtidige kandidat for at kunne anvende psykologiske principper, viden, modeller og psykologiske metoder (i overensstemmelse med etik og nuværende videnskabelige fremskridt) på en måde, der kan hjælpe individuelle patienter, sociale grupper, organisationer og virksomheder i deres udvikling, trivsel og effektivitet.

Undervisningsprocessen ved fakultetet fokuserer på fire hovedfag - arbejde og socialpsykologi, høring og socialpsykologi. Akademisk personale er dannet af anerkendte personligheder inden for skole-, social-, arbejds- og høringspsykologi samt mægling. Udover interne pædagoger er fakultetets værter klasser undervist af professionelle psykologer.... [-]

Slovakiet Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Pan-European University

Studieprogrammet International lov er undervist i den tredje cyklus af universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studielængde i den daglige form og / ... [+]

Studieprogrammet International lov er undervist i den tredje cyklus af universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studielængde i den daglige form og / eller fireårige studier i den eksterne form.

Definition af en kandidats akademiske profil:

En kandidat til et ph.d.-uddannelsesprogram inden for international ret finder anvendelse på videnskabelige forskningsmetoder, der er rettet mod områderne folkeretten, privat folkeret og EU-lovgivningen. På baggrund af videnskabelige metoder for viden og forskning kan en kandidat udarbejde konceptuelle og systematiske løsninger og analysere kilder til folkeretten, privat folkeret og EU-lovgivningen. Han / hun sikrer yderligere udvikling inden for international ret og dets tværfaglige forbindelser inden for det nationale og internationale videnskabelige miljø.... [-]

Slovakiet Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Pan-European University

Fakultetet for økonomi og erhvervsliv er siden 2005 begyndt at forberede deres studerende til succes i det globale økonomiske miljø. ... [+]

Fakultetet for økonomi og erhvervsliv er siden 2005 begyndt at forberede deres studerende til succes i det globale økonomiske miljø.

Fakultetets hovedmål er at forberede kandidater, der kan bringe nyhed til virksomheder og organisationer og at kunne involvere sig i det internationale arbejdsmarked.

I 2009 har fakultetet opdateret det tidligere ph.d.-uddannelsesprogram for at få tilgang til indholds- og undervisningsmetoden så meget som muligt til studiemæssige forhold hos prestigefyldte erhvervskuniversiteter i verden. Fakultetets hele undervisningsproces kommer ud af udviklingen i den økonomiske udvikling i Slovakiet og også i hele verden.

Uddannelsens kvalitet og uddannelse er også forbedret for de udenlandske studerende. Akkrediteret ph.d.-studie består af de obligatoriske og valgfrie fag, hvorved de studerende erhverver viden og færdigheder i ledelsen af ​​organisationen og ledelsen.... [-]

Slovakiet Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Pan-European University

Fakultetet for Massemedier opererer på markedet siden 2007, hvorved den har udvidet uddannelsen inden for studier i massemedier. ... [+]

Fakultetet for Massemedier opererer på markedet siden 2007, hvorved den har udvidet uddannelsen inden for studier i massemedier.

Fakultetets hovedmål er fokuseret på udvikling og uddannelse af medier og marketing fagfolk, giver dem kvalitet teoretisk viden samt mulighed for at opnå praktiske færdigheder, der senere kan anvendes kreativt i trykning, online, multimedia og reklame.

Kombinationen af ​​de væsentlige pædagoger - faglærte pædagoger og teoretikere sammen med en velkendt og anerkendt fagperson fra praksis (journalister, forskellige ledere fra reklame- og kommunikations- og PR-agenturer) er garanti for den moderne uddannelse på de attraktive områder af mediekommunikation og journalistik.... [-]

Slovakiet Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk