The University Of Veterinary Medicine And Pharmacy In Kosice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Veterinary Medicine og Pharmacy i Košice er en et fakultet universitet tilbyder videregående uddannelse på akkrediterede uddannelser på alle tre niveauer af de videregående uddannelser. Det er den eneste institution af sin art der giver bachelor og postgraduate veterinære uddannelse i Slovakiet. Universitetet har omkring 2000 elever i alle tre niveauer af studier, af hvem end 250 er udenlandske studerende. På nuværende universitetet er overværet af bachelorer og kandidater fra Det Forenede Kongerige, USA, Irland, Malta, Grækenland, Norge, Sverige, Israel, Cypern, Island, Finland, Canada, Tyskland, Hongkong og andre lande fra hele verden.

Den UVMP har mere end 25 år gammel tradition for at give engelsk medium videregående uddannelser i sin General Veterinary Medicine pensum. Uddannelserne leveres af 11 afdelinger, 5 klinikker og universiteternes særlige extramural faciliteter, der sikrer et højt niveau af praktisk forberedelse og permanent kontakt med dyr Efter evalueringen af ​​Uddannelsesudvalget for EAEVE (European Association Virksomheder for Veterinary Education), University of Veterinærmedicin og Farmaci i Košice modtaget en bekræftelse på, at den generelle Veterinary Medicine undersøgelse gren overholder kravene i direktiverne EU om uddannelse af veterinære kandidater og praktikere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om UVLF, udfylde formularen til højre. Du kan også kontakte skolen via email på zas@uvlf.sk.

Placeringer

Košice

The University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice

Address
The University of veterinary medicine and pharmacy in Košice
Komenského 73

041 81 Košice, Košice Region, Slovakiet
Telefonnummer
+421 915984004, +421 917841426

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: