Read the Official Description

Siden 2001 bidrage til vækst af fagfolk Infrastruktur, Energi og Teknik

Structuralia er en skole med speciale i infrastruktur, teknik, energi og arkitektur grundlagt i 2001 af Cataloniens Polytekniske Universitet og de store koncerner OHL, Dragados (ACS aktuelle gruppe) og Santander Central Hispano (nu Santander gruppe).

Konsolidering vores internationale kald og tjeneste, Structuralia har kontorer i Madrid, Santiago de Chile, Mexico City og Bogotá, samt en betydelig tilstedeværelse i andre latinamerikanske lande som Ecuador eller Costa Rica. Dette Structuralia har studerende i 50 lande over hele verden.

Structuralia er internationalt førende inden for specialiserede teknik, arkitektur, energi og infrastruktur, i enhver læring metoder til træning. Udvikle på eget initiativ eller på vegne af andre, indhold-forfatter i samarbejde med internationale top eksperter, mere end 500 forfattere i øjeblikket møde i vores fakultet.

Structuralia er en pioner i at indarbejde nye teknologier i deres omfattende uddannelse løsninger, har udviklet et specialiseret katalog over mere end 2 4.000 timers undervisning formater, der integrerer interaktivitet, virtuel simulering, 3D udvikling og audiovisuelt indhold.

For alle ovenstående vi trænet hvert år i fremmøde modaliteter, e-læring og blandet, tusindvis af fagfolk (for det meste ingeniører del) og arbejdere i mere end 300 kundevirksomheder på verdensplan.

Hvad gør os anderledes?

Han ved, hvad der er gjort os industrien ledere

University grader

Structuralia vil have dig med at få mest muligt ud af din uddannelse. Det er derfor vores mestre og ledende programmer og løbende tilpasse sig behovene hos fagfolk og virksomheder, give støtte dine universitetsuddannelser studier.

For hvert studieprogram har valgt den bedst egnede kollegium for deres erfaring og udvikling inden for uddannelse objekt.

Bonus til virksomheder til jobtræning

Alle erhvervsuddannelse børsnoterede selskaber har en "uddannelse kredit" for uddannelsesforanstaltninger for deres ansatte, det afhænger af, hvad citeret i forbindelse med erhvervsuddannelse i det foregående år og genvindes ved bonusser.

Structuralia er en organisation er registreret i statens register over ordregivere Organizer Uddannelse og Træning for disse aktier er udstedt af Structuralia. For at lette procedurerne for vores kunder, fra Structuralia forvalte behandling til staten Foundation for beskæftigelse Training (trepartskommission Foundation for uddannelse i beskæftigelse) af bonusser uden ekstra omkostninger for alle selskaber, der leverer træning med os.

Modtagere for at få adgang til almen uddannelse, er de arbejdstagere, der er angivet til faglig uddannelse. Man skal være lønnet beskæftigelse af et selskab igangværende arbejder center i Spanien og er noteret på den generelle ordning for social sikring. De er ikke omfattet: selvstændige, praktikanter eller praktikanter og embedsmænd.

forretning Træning

Structuralia tilbyder sine klient selskaber en række tjenester til at levere den løsning, din virksomhed har brug for at uddanne fagfolk. Derfor hvert år mere end 300 virksomheder over hele verden har specialiseret sig i ingeniørarbejde, konstruktion, energi og infrastruktur, er afhængige af os for uddannelse af personale

Vores mål er at tilfredsstille dine behov med integritet og ansvarlighed, ved at levere kvalitetsløsninger og ekspertise.

Klasseværelser Lukket: Vi lærer vores specialiserede grupper "udelukkende" til din virksomhed eller et agentur, med personlig overvågning af deres gruppe katalog (periodiske rapporter, resultatmåling, administrativ forvaltning deles med kunden, ...)

Multimedia Kursus Udvikling: Vi udvikler skræddersyede kurser fra vores indhold-forfatter eller forfattere indhold og kunde.

Træning Platform: For vores kunder og gateway på kundens hjemmeside. Afspiller Internet miljø ansigt uddannelsescenter.

Integreret løsning til dig Vi tilpasser vores teknologiplatform som et styringsredskab for sin globale uddannelsesprojekt med dig og designe din træningsplan med vores indhold og dens indhold.

Klasseundervisning med eksperter (Latinamerika kun): specialiseret klasseundervisning i deres egne kontorer og internationale eksperter højder infrastruktur, energi og teknik sektor.

Hvorfor Structuralia?

Structuralia opdage alt kan du tilbyde

Erfaringer og internationalisering

Konsolidering vores internationale kald og tjeneste, Structuralia har kontorer i Madrid, Santiago de Chile, Mexico City, Bogota og Lima, samt en betydelig tilstedeværelse i andre latinamerikanske lande som Ecuador eller Costa Rica. Dette Structuralia har studerende fra 22 forskellige nationaliteter.

Structuralia er internationalt førende inden for specialiserede teknik, arkitektur, energi og infrastruktur, i enhver læring metoder til træning. Udvikle på eget initiativ eller på vegne af andre, indhold-forfatter i samarbejde med internationale førende eksperter, 530 forfattere i øjeblikket møde i vores fakultet.

Vi træner i fremmøde modaliteter, e-læring og blandet, hvert år 8.000 fagfolk (for det meste ingeniører portion) 300 kundevirksomheder på verdensplan.

Universiteter og samarbejdspartnere

Garantier af prestige og værdi samarbejdspartnere

Structuralia fremmer højere specialiserede programmer i samarbejde med universiteter og institutioner mest prestigefyldte nationalt og internationalt niveau, at opretholde en strategisk partner forhold til hver enkelt af disse universiteter i hver af de sektorer, hvor den tjener.

Også vi søger samarbejde med referencer og virksomheder, der virkelig tilfører værdi til oprettelse og levering af vores træningsprogrammer.

fakultetet

Fakultet består af 530 forfattere

Vi har oplevet fagfolk og ledere i hver af deres discipliner, der er førende nogle af de største projekter inden for vores felt på verdensplan og er forfatterne af vores mere end 400 kurser. Gennemsnitlig 24,8 års erhvervserfaring, 85% er ledere af virksomheder.

Programs taught in:
Spansk