Stockholm School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

En unik Business School

Handelshøjskolen i Stockholm (SSE) er den førende handelsskole i Norden med et unikt forretningsnetværk, privat finansiering og lille afhængighed af statsstøtte. I mere end et århundrede har SSE uddannet talentfulde kvinder og mænd til ledende stillinger inden for erhvervslivet og den offentlige sektor.
SSE tilbyder bachelor og master programmer sammen med højt anset Ph.d., MBA, og Executive Education programmer. Ca. 2.000 studerende er registreret i programmer på forskellige niveauer.

Samarbejde med erhvervslivet

SSE blev grundlagt i 1909 gennem virksomhedens verden og har udviklet sig i tæt dialog med industrien og samfundet som helhed. Efterhånden som globaliseringen accelereres og nye udfordringer opstår, har tætte relationer med virksomhedsledere, politikere, politikere og eksperter bane grundlag for fremragende forskning. Det svenske erhvervsliv og skolen har opretholdt de tætte bånd. I dag har SSE mere end 100 Corporate Partners.

Internationale netværk

SSE har opnået et ry for ekspertise, både i Sverige og rundt om i verden. Skolen samarbejder med flere førende højere læreanstalter over hele verden. I 1999 blev SSE den første handelsskole i Sverige for at modtage verdens førende internationale akkreditering for business school, EQUIS og har siden opretholdt akkreditering. Dette bekræfter, at alle SSE's hovedaktiviteter, undervisning og forskning er af de højeste internationale standarder. Endvidere er SSE den eneste svenske medlemsinstitution i CEMS (Global Alliance in Management Education) og PIM (Partnership in International Management).
SSE er også den eneste nordiske repræsentant i ICEDR, et samfund bestående af de 25 førende erhvervsskoler (Harvard University, MIT, Wharton) og 40 af de førende virksomheder (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson for at nævne nogle få) i verden.

Executive Education på SSE

IFL Executive Education på SSE er et datterselskab af SSE, der tilbyder åbent tilmelding og tilpassede programmer til nøglepersonale i private virksomheder og offentlig administration. IFL Executive Education på SSE tilbyder udviklingsprogrammer af højeste kvalitet, der tager sigte på at styrke virksomhedernes, organisationernes og individernes konkurrenceevne.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MSc » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d. I Erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Sverige Stockholm

Ph.D. Program i Business Administration ved Stockholm School of Economics (SSE) forbereder vores kandidater til at være succesfulde forskere eller fremme i deres valgte karriere. Ph.d.-programmet fremmer tæt samspil mellem studerende og fakulteter, og hver ph.d.-studerende tilhører en forskningsgruppe med speciale i et bestemt forskningsområde. SSE's fakultetets medlemmer er aktive inden for erhvervsøkonomi og fremragende lærere, der holder sig ajourførte i deres fagområder gennem forskning og offentliggørelse. [+]

Ph.D. Program i Business Administration er et fireårigt, fuldtids boligprogram på engelsk. SSE tilbyder ikke fjernundervisning eller giver mulighed for deltidsstudier.

De 240 ECTS-point af ph.d. Program i erhvervsøkonomi er opdelt i en kursuskomponent (90 ECTS) og en afhandlingskomponent (150 ECTS). Et specialdesignet kursusprogram, Stockholm-Uppsala Business Studies (SUBS), drives sammen med Uppsala Universitet og Sveriges Jordbrugsuniversitetsuniversitet og tilbyder fire obligatoriske kurser (30 ECTS) i programmets første semester.

Fra og med det første år arbejder du på din afhandling svarende til 150 ECTS. I denne proces vil du blive overvåget af en SSE-fakultetmedlem (primærvejleder) fra begyndelsen. Når du har indsendt et afhandling forslag i andet år, vil du arbejde med et tilsynsudvalg med 3-4 professorer for at fuldføre din Ph.D. afhandling. Programmet slutter med en afhandling.... [-]


Phd I Finansiering

på universitet 5 år August 2018 Sverige Stockholm

Forskning tiltrækker mennesker af forskellige årsager: frihed og fleksibilitet i arbejdet, udfordringen med at løse problemer, stimulerende miljø for intelligente mennesker, muligheden for at rejse verden og møde med lyse sind, den sande fascination af forskning og udfordring til at udvikle tanke lederskab på et bestemt område. Individuelle forskelle ansporer kreativitet og talentdrev ændres. [+]

Ph.d.-programmet i økonomi er et femårigt, fuldtids boligprogram på engelsk. SSE tilbyder ikke fjernundervisning, eller giver mulighed for deltidsstudier.

For at få en ph.d.-grad i økonomi fra SSE, skal du tjene 240 ECTS. Disse kreditter består af en kursuseksamen (105 ECTS) og en afhandlingskomponent (135 ECTS).

I løbet af det første år består kursusdelen af ​​syv kurser (45 ECTS) integreret i SDPE-programmet og to yderligere finansieringskurser (15 ECTS). I andet år består kurser af tre økonomikurser (22,5 ECTS) samt valgfag (22,5 ECTS), hvor du kan tage flere økonomikurser, herunder kortere minikursus på specialområder inden for økonomi eller emne kurser i økonomi. I år 3-5 vil du arbejde på din afhandling svarende til 135 ECTS. Programmet slutter med en afhandling.... [-]


Phd I økonomi

på universitet Fuldtid 5 år August 2018 Sverige Stockholm

Ph.d.-studiet i økonomi ved Handelshøjskolen i Stockholm kombinerer fordelene ved en lille afdeling med tæt og uformel forbindelse til fakultetet med bredden af ​​kurser og seminarer, der er forbundet med en større afdeling. [+]

Ph.d.-uddannelsen i økonomi er et femårigt, fuldtids boligprogram på engelsk. SSE tilbyder ikke fjernundervisning, eller giver mulighed for deltidsstudier.

For at få en ph.d.-grad i økonomi fra SSE, skal du tjene 240 ECTS. Disse kreditter består af en kursuseksamen (105 ECTS) og en afhandlingskomponent (135 ECTS).

Kernkurserne (60 ECTS) i Stockholms Ph.d.-kursusprogram i økonomi, økonometri og finans (SDPE) er obligatoriske og skal gennemføres i dit første studieår. I andet år kan du vælge mellem et stort udvalg af valgfrie kurser (45 ECTS). I begyndelsen af ​​dit andet studieår finder du et fagfelt til din afhandling og beslutter dig for et SSE-fakultet medlem for din vejleder; Du vil gennemføre afhandling forskning i dine sidste to til tre år. Programmet slutter med en afhandling.... [-]


Videoer

SSE Student Stories: a passion for learning

Kontakt

Adresse, linje 1 Stockholm School of Economics Sveavägen 65
Stockholm, Sverige
Hjemmeside https://www.hhs.se/
Telefon +46-8-736 90 00