Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Johannesburg

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

DCom i Sport Management

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En kandidatgrad i sportsledelse.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

DPhil i Sports Management

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En kandidatgrad i sportsledelse.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og ge ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af strategiske og generelle ledelsesprincipper. Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen kulminerer, ville en kvalificerende studerende vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til kendskab til og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal være i stand til at reflektere over deres forskningsbeslutninger og anvendelser for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af strategisk og generel ledelse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principp ... [+]

DIng i civilingeniør

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principper uafhængigt af specifikke samfundsproblemer generelt. Et af hovedmålene med denne proces er at udvikle en avanceret evne til at udføre grundlæggende ingeniørundersøgelser af original art. Det fremmer også en tilgang til livslang læring og en egnethed til at uddanne andre studerende på lignende områder.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse tekniske forsknings- / udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant grundlæggende viden om dvs. matematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer avancerede ingeniørundersøgelsesprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metodologier og koncepter, der udgør socialt ansvarlige (overfor lokale og andre samfund) ingeniørforskning / -udvikling inden for det valgte forskningsområde.Arbejd effektivt, individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfundet eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområde.Organiser og administrer sig og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde, påtager sig ansvar inden for hans / hendes kompetencebegrænsninger, og udøv bedømmelse baseret på viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdet.Planlæg og udfør avancerede undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter af original art ved at anvende eller udvikle passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med ingeniørfag og specifikt forskergrupper og samfundet som helhed, i det omfang de er påvirket af forskningen ved hjælp af passende... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principp ... [+]

DIng i elektrisk og elektronisk teknik

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørvidenskaber og / design og syntese og relaterede principper uafhængigt af specifikke samfundsproblemer generelt. Et af hovedmålene med denne proces er at udvikle en avanceret evne til at udføre grundlæggende ingeniørundersøgelser af original art. Det fremmer også en tilgang til livslang læring og en egnethed til at uddanne andre studerende på lignende områder.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse originale ingeniørundersøgelser / udviklingsproblemer kreativt og innovativt ved at anvende relevant avanceret grundlæggende viden om ieMatematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer avancerede ingeniørundersøgelsesprojekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metodologier og koncepter, der udgør socialt ansvarlige (overfor lokale og andre samfund) ingeniørforskning / -udvikling inden for det valgte forskningsområde.Arbejd effektivt, individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfundet eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområde.Organiser og administrer sig og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde, påtager sig ansvar inden for hans / hendes kompetencegrænser, og udøv den originale bedømmelse baseret på viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdet.Planlæg og udfør avancerede undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter af original art ved at anvende eller udvikle passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med specifikke forskere og samfundet som helhed, i det omfang de er påvirket af forskningen ved... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørledelsesvidenskaber og / design og syntese og relaterede ... [+]

DIng i Engineering Management

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en ingeniør med avancerede evner til at anvende grundlæggende ingeniørledelsesvidenskaber og / design og syntese og relaterede principper uafhængigt af specifikke styringssystemproblemer i samfundet som helhed. Et af hovedmålene med denne proces er at udvikle en avanceret kapacitet til at gennemføre grundlæggende uafhængig systemingeniør- og ledelsesundersøgelse af original art. Det fremmer også en tilgang til livslang læring og en egnethed til at uddanne andre studerende på lignende områder.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse tekniske forsknings- / udviklingsproblemer uafhængigt, kreativt og innovativt ved at anvende relevant avanceret grundlæggende viden om dvs. Ingeniørvidenskab og / eller Engineering Management Sciences inden for det valgte forskningsområde.Planlæg og administrer avanceret ingeniørundersøgelsesprojekt (er), der demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metodologier og koncepter, der udgør socialt ansvarlige (overfor lokale og andre samfund) ingeniørforskning / -udvikling / -styring inden for det valgte felt inden for forskning .Arbejd effektivt, individuelt eller sammen med andre, som et medlem af et team, gruppe, organisation og samfundet eller i multidisciplinære miljøer inden for det valgte forskningsområde.Organiser og administrer sig og sine aktiviteter på en ansvarlig, effektiv, professionel og etisk måde, påtager sig ansvar inden for hans / hendes kompetencegrænser, og udøv den originale bedømmelse baseret på viden og ekspertise, der vedrører forskningsområdet.Planlæg og udfør avancerede undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter af original art ved at anvende eller udvikle passende teorier og metoder og udføre dataanalyse og fortolkning.Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt,... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorgradsuddannelsen omfatter en afhandling skrevet under vejledning, der yder et originalt bidrag til området Public Management and Governance om et emne valgt i samrå ... [+]

Doktorgradsuddannelsen omfatter en afhandling skrevet under vejledning, der yder et originalt bidrag til området Public Management and Governance om et emne valgt i samråd med chefen for Institut for Offentlig Styring. Et doktorgradsforsvar (af enten forslaget eller afhandlingen) er påkrævet i overensstemmelse med forskrifterne for Det Humanistiske Fakultet. En artikel klar til offentliggørelse om afhandlingens indhold eller beslægtede felt er påkrævet.

Adgangskrav

En kandidatuddannelse i offentlig ledelse og regeringsførelse på NQF-niveau 8. Et endeligt karakter på 65% i gennemsnit for det foregående kandidatuddannelse i offentlig ledelse / offentlig administration / offentlig regeringsførelse (eller tilsvarende RPL-overholdelse) samt et minimum af 65 % for den 50% eller mere afhandling, der kræves til det kandidatprogram. En ansøgning om dette program skal ledsages af et forskningsforslag på ca. 10 sider i et foreskrevet format, som er tilgængeligt på anmodning fra instituttet sammen med retningslinjer for, hvordan man udarbejder forslaget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der vil yde et væsentligt og originalt bidrag til viden inden for et specialiseret teknologiområde. De vil være i stand ti ... [+]

DTech i maskinteknik

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der vil yde et væsentligt og originalt bidrag til viden inden for et specialiseret teknologiområde. De vil være i stand til at demonstrere et højt niveau af samlet viden inden for det specialiserede område, der spænder fra grundlæggende til avanceret teoretisk eller anvendt viden.

Kvalifikationsresultater

Resultater for udgangsniveau:

Den kvalificerede studerende kan:

Identificere og løse problemer ved hjælp af svar, der demonstrerer ansvarlige beslutninger ved hjælp af kritisk og kreativ tænkning.Indsamle, organisere, analysere og kritisk evaluere information.Arbejd effektivt sammen med andre.Overvej og udforsk en række strategier for at lære mere effektivt.Kommuniker effektivt ved hjælp af visuelle, matematiske og / eller sprogfærdigheder i mundtlig og / eller skriftlig præsentation.Adgangskrav og udvælgelseskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med DTech i bioteknologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for bioteknologi. ... [+]

Formålet med DTech i bioteknologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for bioteknologi.

DTech i bioteknologi er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen. Graden kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studiefeltet og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at udføre original forskning og udvikling på et specialiseret niveau inden for metallurgisk ingeniørar ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at udføre original forskning og udvikling på et specialiseret niveau inden for metallurgisk ingeniørarbejde og således bidrage til forsknings- og udviklingsbehov og videnbase i den metallurgiske industri og minesamfundet. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA som professionel teknolog.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En passende Magister Technologiae eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard. Studerende vælges på akademisk fortjeneste og godkendt felt.

Konference af graden

DTech: Ekstraktionsmetallurgi tildeles studerende, der har gennemført forskningsprogrammet og specialet med succes.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at udføre original forskning og udvikling på et specialiseret niveau inden for metallurgisk ingeniørar ... [+]

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent til at udføre original forskning og udvikling på et specialiseret niveau inden for metallurgisk ingeniørarbejde og således bidrage til forsknings- og udviklingsbehov og videnbase i den metallurgiske industri og minesamfundet. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA som professionel teknolog.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En passende Magister Technologiae eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard. Studerende vælges på akademisk fortjeneste og godkendt felt.

Konference af graden

DTech: Ingeniørmetallurgi tildeles studerende, der har gennemført forskningsprogrammet og specialet med succes.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

At give de studerende kompetence til at anvende problemløsningsevner på højt niveau og anvendelse af kritisk og reflekterende tankegang på det mest avancerede akademiske ... [+]

At give de studerende kompetence til at anvende problemløsningsevner på højt niveau og anvendelse af kritisk og reflekterende tankegang på det mest avancerede akademiske niveau, der kulminerer med produktionen af en speciale inden for miljøsundhed.

Adgangskrav

MTech miljøsundhed

Kontaktoplysninger

Navn: Martha Chadyiwa Tlf: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorstudiet kræver, at en kandidat foretager forskning på et avanceret akademisk niveau, der kulminerer med produktion, forsvar og accept af en speciale. Det definerend ... [+]

Doktorstudiet kræver, at en kandidat foretager forskning på et avanceret akademisk niveau, der kulminerer med produktion, forsvar og accept af en speciale. Det definerende træk ved kvalifikationen er, at kandidaten er forpligtet til at demonstrere forskningsevne på højt niveau og yde et væsentligt og originalt akademisk bidrag til uddannelsesområdet.

Doctor of Education: DEd (Uddannelsespsykologi)AdgangskravPotentielle kandidater vil have opnået en MEd (pædagogisk psykologi).Akademisk præstation: studerende skal have opnået mindst 65% i deres tidligere grad. Hvis 65% ikke blev opnået, kan foruddannelse og erfaring på området tages i betragtning, og studerende kunne få lov til at registrere på baggrund af et forskudsforslag, der er godkendt af Institut for Uddannelsespsykologi.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af revisionsprincipper på revisionsområdet. ... [+]

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af revisionsprincipper på revisionsområdet. En kvalificerende kandidat skal vise bevis for originalt og uafhængigt videnskabeligt arbejde.

Potentielle studerende skal udarbejde et forskningsforslag i samråd med et medarbejder på det regnskabsafdeling, der er tildelt dem. Dette forslag skal forelægges for et panel, der er indkaldt til dette formål. Når der er truffet beslutning om, at forslaget er blevet accepteret, får den potentielle studerende mulighed for at tilmelde sig graden.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af et universitetsbaseret revisions- eller computerrevisionsorienteret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / gammelt NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt enhver anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på nyt NQF-niveau 9 / Gammelt NQF-niveau 8 og relateret erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af instituttets regnskabsføring. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle avancerede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af økonometriske teknikker. En kvalificerende kandidat s ... [+]

Kandidaten skal udvikle avancerede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af økonometriske teknikker. En kvalificerende kandidat skal vise bevis for originalt og uafhængigt videnskabeligt arbejde. Potentielle studerende skal udarbejde et forskningsforslag i samråd med et medarbejder på Institut for Økonomi og Økonometrik. Når der er truffet beslutning om, at forslaget er blevet accepteret, får den potentielle studerende mulighed for at tilmelde sig graden.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af en universitetsbaseret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / Old NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt enhver anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på Nyt nyt NQF niveau 9 / Gammelt NQF niveau 8 og relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Økonomi og Økonometrik. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle avancerede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af økonomiske modeller. ... [+]

Kandidaten skal udvikle avancerede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af økonomiske modeller. En kvalificerende kandidat skal vise bevis for originalt og uafhængigt videnskabeligt arbejde. Potentielle studerende skal udarbejde et forskningsforslag i samråd med et medarbejder på Institut for Økonomi og Økonometrik. Når der er truffet beslutning om, at forslaget er blevet accepteret, får den potentielle studerende mulighed for at tilmelde sig graden.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af en universitetsbaseret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / Old NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt enhver anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på nyt NQF-niveau 9 / Gammelt NQF-niveau 8 og relateret erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af instituttets økonomi og økonometrik. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorgradsundersøgelsen gennemføres i mindst to studieretninger. En afhandling præsenteres om et emne i lingvistik eller i litteratur som bevis på evnen til at udføre fo ... [+]

Doktorgradsundersøgelsen gennemføres på mindst to studieretninger. En afhandling præsenteres om et emne i lingvistik eller i litteratur som bevis på evnen til at udføre forskning og som bevis for et unikt bidrag til videnskab. En artikel klar til offentliggørelse indsendes sammen med afhandlingen.

Adgangskrav

Studerende skal have opnået en MA i afrikanske sprog.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr IK Mndawe Tlf: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk,Afrikaans
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. in Aquatic Health er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiserin ... [+]

Formålet med ph.d. in Aquatic Health er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiseringsområdet. Ph.d. in Aquatic Health er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d.-studiet i akvatisk sundhed kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i s ... [+]

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i specialet. Specialet vil udgøre et markant bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende skal også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal også være i stand til at reflektere over deres forskningsresultater.

Adgangskrav

En passende kandidatgradskvalifikation på NQF niveau 8 eller 9 i beskæftigelsesrelationer, arbejdsret eller en tilknyttet disciplin og bevis for en hel eller mini-forskningskomponent på kandidatniveau, såvel som færdiggørelsen af et forskningsmetodologi modul på Honours og / eller kandidatgradniveau med et gennemsnitligt godtgørelsesmærke på 65% på kandidatniveau. Tre til fem års relevant branche / arbejdserfaring. Begrænsninger for studerendes antal kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldagsvurderingscenter og psykometriske vurderinger. Et modul i forskningsmetodologi på kandidatniveau er essentielt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ph.d.-studiet omfatter en speciale skrevet under vejledning, der giver et originalt bidrag til området antropologi om et emne valgt i samråd med Institut for Antropologi ... [+]

Ph.d.-studiet omfatter en speciale skrevet under vejledning, der giver et originalt bidrag til området antropologi om et emne valgt i samråd med Institut for Antropologi og Udviklingsstudier. Et doktorgradsforsvar (af forslaget og afhandlingen) kræves i overensstemmelse med forskrifterne for Det Humanistiske Fakultet. En artikel, der er klar til offentliggørelse om specialet, er også påkrævet.

Adgangskrav

En kandidatgrad i antropologi og et sidste kursusmærke på mindst 65% inden for den bestemte disciplin.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof David Moore Tlf: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i anvendt matematik er at give de kvalificerende studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for anven ... [+]

Formålet med ph.d. i anvendt matematik er at give de kvalificerende studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for anvendt matematik. Ph.d. i anvendt matematik er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag på grænsen til specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i anvendt matematik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det ph.d.-program i anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der trækker på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og uddann ... [+]

Postgraduate-programmet i Anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der trækker på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og uddannelses- og forskningsbehov hos sprogudøvere såsom oversættere, tolke, tekstredaktører, sprogplanlæggere, tekstforfattere og sprog lærere. Oversættelse og tolkning er komplekse sproglige, kognitive og tekstmæssige processer, som blandt andet også indebærer sociokulturel formidling. I betragtning af kompleksiteten af disse aktiviteter og dermed sprogpraksis tværfaglige karakter, tilbyder disse programmer en balance mellem teoretisk, praktisk og oplevelsesmæssig viden og færdigheder.

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området audiovisuel kommunikation om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksim ... [+]

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området audiovisuel kommunikation om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksimalt fire avancerede seminarer om relevante aspekter af emnet for studiet og en mundtlig eksamen (svarende til to papirer, der hver består af fire moduler) som foreskrevet i bogen om almindelig regulering. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse i et akademisk tidsskrift, er påkrævet.

Adgangskrav

En kandidatuddannelse i kommunikation er påkrævet, med et minimums gennemsnit på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheden af ​​kandidatuddannelsen gælder også i dette tilfælde. Ansøgningsfristen for denne grad er 31. oktober i det foregående år for 1. semester og 30. april i samme år for andet semester.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet DLitt et Phil (Biblical Studies) er et forskningsprogram, der overvejende består af teoretisk arbejde, og kræver normalt ikke arbejdsbaseret læring eller erhve ... [+]

Programmet DLitt et Phil (Biblical Studies) er et forskningsprogram, der overvejende består af teoretisk arbejde, og kræver normalt ikke arbejdsbaseret læring eller erhvervsuddannelse. Doktorgradsprogrammet er af natur en avanceret specialisering i enten OT eller NT (eller begge dele), der bygger på det specialiseringsniveau, der allerede er nået på kandidatniveau.

Programmet er en afhandling om et tema fra Det Gamle eller Det Nye Testamente eller begge dele.

Adgangskrav

En kandidatgrad i bibelske studier eller en tilsvarende kvalifikation er en forudsætning såvel som de generelle krav til universitetets adgang til doktorgradsuddannelsen. Græsk eller hebraisk op til andet års niveau kan være påkrævet afhængigt af studieretningen og forskningsområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. inden for biodiversitet og konservering er at give de kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teor ... [+]

Formålet med ph.d. inden for biodiversitet og konservering er at give de kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiseringsområdet. Ph.d. in Biodiversity and Conservation er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i biodiversitet og konservering kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i biokemi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for biokemi. ... [+]

Formålet med ph.d. i biokemi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for biokemi. Ph.d. i biokemi er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i biokemi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i botanik er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for området botanik. ... [+]

Formålet med ph.d. i botanik er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for området botanik. Ph.d. in Botany er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d.-planen i botanik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorgraden i Corporate Communication er designet til at udvikle højt specialiserede og dybtgående teoretiske, faglige og forskningsfærdigheder inden for disciplinerne C ... [+]

Doktorgraden i Corporate Communication er designet til at udvikle højt specialiserede og dybtgående teoretiske, faglige og forskningsfærdigheder inden for disciplinerne Corporate Communication and Communication. Kvalifikationen er designet til at lette faglig rolleaktivering i højt specialiserede og uforudsigelige kommunikationskontekster og at erhverve evnen til at reagere på abstrakte problemer, som udvider og omdefinerer eksisterende virksomhedskommunikationskendskab.

Det letter også en omfattende kommando af avanceret kommunikationsforskningsmetode, som skal resultere i et væsentligt og originalt bidrag til disciplinen for virksomhedskommunikation samt evnen til at engagere sig i en kritisk dialog.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. inden for datalogi skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiserin ... [+]

Formålet med ph.d. inden for datalogi skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiseringsområdet. Ph.d. in Computer Science er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i computervidenskab kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studiefeltet og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i Energistudier skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for energistudier. ... [+]

Formålet med ph.d. i Energistudier skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for energistudier. Ph.d. in Energy Studies er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i energistudier kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

For denne grad skriver de studerende en speciale under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmelse med de tilgængelige forelæ ... [+]

For denne grad skriver de studerende en speciale under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmelse med de tilgængelige forelæsers ekspertise. Fire seminarer og et doktorgradsforsvar (af enten forslaget eller afhandlingen) er påkrævet i overensstemmelse med de generelle regler for Det Humanistiske Fakultet.

Adgangskrav

For at få adgang til denne grad skal studerende opfylde instituttets optagelseskrav (ud over universitetets adgangskrav) og bevise deres viden om forskningsmetodik og filosofihistorie. Nogle af kravene er [i] mindst 65% gennemsnit for kandidatgraden i filosofi og [ii] indsendelse af skriftligt filosofisk arbejde udført til kandidatgraden. Supplerende mundtlige prøver kan være påkrævet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af forretningsstyringsprincipper, der kulminer ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af forretningsstyringsprincipper, der kulminerer med uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Kvalificerende studerende viser kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til viden om en indsigt i fagdisciplinen og gøre det muligt for studerende at reflektere over forskningsområdet.

Adgangskrav

En studerende, der er i besiddelse af en kandidatuddannelse i Business Management på NQF niveau 8 eller 9, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Et gennemsnit på 65% skal opnås i denne kandidatkvalifikation. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til doktorgraden, hvis den er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i fysik er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for fysikområdet. ... [+]

Formålet med ph.d. i fysik er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for fysikområdet. Ph.d. in Physics er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i fysik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i geografi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for geografiområdet. ... [+]

Formålet med ph.d. i geografi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for geografiområdet. Ph.d. in Geography er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i geografi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i geologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for geologiområdet. ... [+]

Formålet med ph.d. i geologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for geologiområdet. Ph.d. in Geology er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et betydeligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i geologi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med afhandlingen er at udføre grundig undersøgelse ved hjælp af både primære og sekundære kilder for at yde et originalt bidrag til viden i historiske studier. E ... [+]

Formålet med afhandlingen er at udføre grundig undersøgelse ved hjælp af både primære og sekundære kilder for at yde et originalt bidrag til viden i historiske studier. Et emne vælges i samråd med forelæseren.

Adgangskrav

For at få adgang til dette program skal kandidaten have en MA i historiske studier eller en tæt beslægtet disciplin.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Louis Grundlingh Tlf: 011 559 2007 / E-mail: louisg@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. Gennem doktorafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt vide ... [+]

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. Gennem doktorafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde.

Specialet vil udgøre et markant bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal være i stand til kritisk at reflektere over forskningsprocessen og resultaterne.

Adgangskrav

En passende kandidatgrad inden for det bredere felt af menneskelig ressourceforvaltning såvel som færdiggørelsen af et forskningsmetodologi modul på honours og / eller kandidatgradniveau med et gennemsnitligt bestået karakter på 65% på kandidatniveau. Tre til fem års relevant erhvervserfaring.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation udvikler den studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. Et relevant, problembaseret, unikt, originalt og eksekverbart emne på et avanceret aka ... [+]

Denne kvalifikation udvikler den studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. Et relevant, problembaseret, unikt, originalt og eksekverbart emne på et avanceret akademisk niveau inden for denne disciplin skal undersøges uafhængigt og rapporteres om videnskabeligt i form af en doktorafhandling. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Kvalifikationen kan også ske gennem en kombination af uafhængig forskning og udviklingsvidenskabeligt arbejde af original art om et så avanceret emne. Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egne økonomiske anvendelser til at vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af industriel psykologi i deres hverdag.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

DLitt et Phil Industrial Sociology er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en afhandling, der demonstrerer et bidrag ... [+]

DLitt et Phil Industrial Sociology er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en afhandling, der demonstrerer et bidrag til viden på området. Graden vurderes kun på grundlag af specialet, og kandidaten skal tilfredsstille Institut for Sociologi og Det Humanistiske Fakultet, at specialet er hans eller hendes eget uhjælpede arbejde. Ved aflevering af den afsluttende afhandling skal han eller hun give tilsagn om, at den ikke er forelagt nogen anden institution til undersøgelse og tildeling af en kvalifikation.

Adgangskrav

Adgang vil blive overvejet for en kandidat, der er i besiddelse af en universitetsbaseret kandidatuddannelse i industriel sociologi / sociologi på NQF niveau 8. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan der gives adgang fra dekanen for fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i informatik er at give de studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for informatik. ... [+]

Formålet med ph.d. i informatik er at give de studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for informatik. Ph.d. i Informatik er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et betydeligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i informatik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen endelig kulminerer, viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet ... [+]

Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen endelig kulminerer, viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til viden om og indsigt i fagområdet samt forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil vise anvendt kompetence inden for forskningsmetodik og den rette skriftlige og / eller mundtlige kommunikation i forskningsprocessen og resultaterne. Den studerende skal være i stand til at reflektere over sine forskningsbeslutninger og applikationer for at få adgang til effekten heraf i den holistiske sammenhæng med forskning i informationsteknologiledelsessektoren.

Adgangskrav

En relevant kandidatgrad på NQF niveau 9 med et gennemsnit på 65%. Dekanen for Det Fakultet for Ledelse kan nægte en studerendes adgang til doktorgraden, hvis han / hun er af den opfattelse, at den studerendes akademiske baggrund er utilstrækkelig til det foreslåede studie.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området journalistik om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksimalt fire avan ... [+]

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området journalistik om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksimalt fire avancerede seminarer om relevante aspekter af emnet for studiet og en mundtlig eksamen (svarende til to papirer, der hver består af fire moduler) som foreskrevet i bogen om almindelig regulering. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse i et akademisk tidsskrift, er også påkrævet.

Adgangskrav

Der kræves en kandidatgrad i kommunikation med et gennemsnit på mindst 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheden af kandidatuddannelsen gælder også i dette tilfælde. Sidste frist for ansøgninger om denne grad er 31. oktober det foregående år for det første semester og 30. april samme år for det andet semester.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i kemi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for kemiområdet. ... [+]

Formålet med ph.d. i kemi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for kemiområdet. Ph.d. i kemi er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i kemi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og e ... [+]

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og er forankret i afrikanske kontekster og oplevelser. Som et iboende tværfagligt og fleksibelt program skærer MA i kommunikationsstudier en række forskellige felter og områder inden for humaniora og samfundsvidenskab og giver en mulighed for at udforske deres komplementaritet og sammenhæng.

Denne kvalifikation giver studerende mulighed for at mestre kunsten i uafhængige studier ved at skrive en forskningsafhandling under vejledning af en seniorforsker. Fokus for afhandlingen er baseret på det forslag, som den studerende har forelagt og besluttet sammen med vejlederne.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for forskning, analyse, fortolkning og forståelse af turisme ... [+]

Formålet med programmet er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau inden for forskning, analyse, fortolkning og forståelse af turisme og gæstfrihed.

Gennem en doktorafhandling vil den studerende vise bevis for uafhængig forskning gennem kvantitative eller kvalitative metoder eller en kombination af begge dele for at løse komplekse problemer i samfundet for bæredygtigheden inden for turisme og gæstfrihed. Programmet vil hjælpe med den fortsatte akademiske og faglige udvikling af studerende på ph.d.-niveau.

Adgangskrav

Mindst 65% i gennemsnit for MTech / Masters på NQF niveau 8/9 i turisme eller gæstfrihed eller andet tilknyttet felt. En portefølje af bevis skal indsendes til evaluering og godkendelse af instituttets forsknings- og højere graders komité.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er et struktureret forskningsprogram med forskningsbaserede opgaver og anvendelse af forskning i praksis som grundlag for afsluttet afhandling. Målet med kvalifikat ... [+]

Dette er et struktureret forskningsprogram med forskningsbaserede opgaver og anvendelse af forskning i praksis som grundlag for afsluttet afhandling. Målet med kvalifikationen er at udvikle den studerendes avancerede kompetence til at designe og udvikle organisatoriske interventioner og procedurer. Kvalifikationen gør det muligt for studerende at udføre en lederrolle og indtage en kritisk og videnskabelig tilgang til præstation og forandring.

Adgangskrav

En kandidatgrad i menneskelig ressourceforvaltning, erhvervspsykologi eller udvikling af menneskelige ressourcer samt afslutningen af et forskningsmetodologi modul på Honours og / eller kandidatgradniveau med et gennemsnitligt bestået karakter på 65% på NQF niveau 8 eller 9. Et modul på mindst lavere niveau på niveau eller derover i statistiske metoder eller analytiske teknikker. Studerende skal have udmærket sig tidligere som ledere eller personaleledere med betydelig arbejdserfaring i organisationer (mindst 3-5 år). Studerende skal være computerlitterære og have internetadgang. Begrænsninger for studerendes antal kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldagsvurderingscenter og psykometriske vurderinger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logisti ... [+]

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logistikstyringsprincipper. Den studerende skal udvikle færdigheder inden for forskning, skrivning og kreativ tænkning inden for logistikstyringsområdet. Den studerende skal være i stand til at tage strategiske beslutninger i forbindelse med en logistikorganisation eller en virksomheds logistikfunktion og analysere og vurdere enhver intern eller ekstern beslutning, der påvirker logistikfunktionen og / eller erhvervet. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at analysere og vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af logistikstyring. Specialet skal udgøre en afspejling af viden og indsigt i logistikstyringsområdet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorgradsuddannelsen omfatter en speciale, der yder et originalt bidrag til marketingkommunikation om et emne valgt i samråd med institutformanden. Højst fire avancered ... [+]

Doktorgradsuddannelsen omfatter en speciale, der yder et originalt bidrag til marketingkommunikation om et emne valgt i samråd med institutformanden. Højst fire avancerede seminarer om relevante aspekter af studiet og en mundtlig eksamen (svarende til to papirer, der hver består af fire moduler) som foreskrevet i bogen om almindelig regulering. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse i et akademisk tidsskrift, er påkrævet.

Adgangskrav

En kandidatuddannelse i kommunikation er påkrævet, med et minimums gennemsnit på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheden af ​​kandidatuddannelsen gælder også i dette tilfælde. Ansøgningsfristen for denne grad er 31. oktober i det foregående år for 1. semester og 30. april i samme år for andet semester.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder til erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af marketingstyrin ... [+]

Den studerende skal udvikle anvendte og højt specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder til erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af marketingstyringsprincipper. Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen kulminerer, ville en kvalificerende studerende vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til en viden om fagdisciplinen og forskningsområdet. Kvalificerende studerende vil også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Den studerende skal være i stand til at reflektere over sine forskningsbeslutninger og -anvendelser og vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af marketingstyring.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i matematik er at give de studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for matematik. ... [+]

Formålet med ph.d. i matematik er at give de studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for matematik. Ph.d. i matematik er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i matematik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i matematisk statistik skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for matematis ... [+]

Formålet med ph.d. i matematisk statistik skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for matematisk statistik.

Ph.d. i matematisk statistik er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i matematisk statistik kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i s ... [+]

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i specialet. Specialet vil udgøre et markant bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende skal også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal også være i stand til at reflektere over deres forskningsresultater.

Adgangskrav

En passende kandidatgrad (NQF-niveau 8 eller 9) inden for det bredere felt af menneskelig ressourceforvaltning såvel som færdiggørelsen af et forskningsmetodologimodul på honorerings- og / eller kandidatgradsniveau med et gennemsnitligt godtgørelsesmærke på 65% på kandidatniveau. Tre til fem års relevant erhvervserfaring. Stærke antal begrænsninger kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldags vurderingscenter og psykometriske vurderinger. Et modul på mindst lavere niveau eller derover i statistiske metoder eller analytiske teknikker.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i miljøledelse er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiseringso ... [+]

Formålet med ph.d. i miljøledelse er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for specialiseringsområdet. Ph.d. in Environmental Management er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i miljøledelse kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kandidater en dybdegående forståelse af koncepter og teorier, der ligger til grund for de teoretiske og praktiske as ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kandidater en dybdegående forståelse af koncepter og teorier, der ligger til grund for de teoretiske og praktiske aspekter af PPL, samt med originale og uafhængige videnskabelige forskningsevner for at bidrage til udvidelsen af PPL-videnbasen.

Adgangskrav

En kandidatgrad, for hvilken der blev opnået et karakter på mindst 65%. Et modul i forskningsmetodik på NQF niveau 8 eller 9 er vigtigt. Bemærk: Begrænsninger for studerendes antal kræver en valgproces. Studerende uden for PPL-feltet skal overholde MPhil (Human Resource Management), personlig og professionel ledelses viden og færdighedskrav ved at kvalificere korte kurser om PPL-indhold.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Der kræves en afhandling om et tema i statsvidenskab eller internationale relationer, som et unikt bidrag, der også demonstrerer evnen til at udføre uafhængig og meningsf ... [+]

Der kræves en afhandling om et tema i statsvidenskab eller internationale relationer, som et unikt bidrag, der også demonstrerer evnen til at udføre uafhængig og meningsfuld forskning. En artikel klar til offentliggørelse skal indsendes sammen med specialet.

Adgangskrav

For at få adgang til dette program har en studerende brug for et godt bestået karakter på kandidatniveau.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Deon Geldenhuys Tlf: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i psykologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for psykologiområdet. ... [+]

Formålet med ph.d. i psykologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for psykologiområdet. Ph.d. in Psychology er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

PhD i psykologi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabsviden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

DLitt et Phil-graden tilbydes kun ved afhandling, og tilmelding kan ske på heltid eller deltid. Det er kandidatens ansvar at fremsætte et passende forskningsforslag, men ... [+]

DLitt et Phil dDegree tilbydes kun ved afhandling, og registrering kan ske på heltid eller deltid. Det er kandidatens ansvar at fremsætte et passende forskningsforslag, men Psykologisk Institut vil give betydelig mentorordning og vejledende støtte under denne proces.

Kandidaten er forpligtet til at møde vejlederen fra tid til anden, når og når instituttet kræver det. Selvom dette er en senior forskningsgrad, er der ikke desto mindre strenge retningslinjer, der skal overholdes, hvis formål er at fremme og støtte kandidaten til at opnå graden på en effektiv og effektiv måde.

Adgangskrav

For at være berettiget til registrering skal potentielle kandidater have en kandidatgrad i psykologi eller en tæt beslægtet disciplin. Den endelige beslutning om støtteberettigelse er et fakultet for humaniora og senatsag.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling afsluttes om et emne valgt af instituttet og skrives under vejledning. Studerende fokuserer på et emne fra arabisk, islamiske studier, hebraisk (inklusive j ... [+]

En afhandling afsluttes om et emne valgt af instituttet og skrives under vejledning. Studerende fokuserer på et emne fra arabisk, islamiske studier, hebraisk (inklusive jødiske studier) eller et kognat semitisk sprog. Fire seminarer og et doktorgradsforsvar (af enten forslaget eller afhandlingen) er påkrævet i overensstemmelse med de generelle regler for Det Humanistiske Fakultet.

Adgangskrav

For at få adgang til dette program skal studerende opfylde instituttets optagelseskrav og bevise tilstrækkeligt kendskab til forskningsmetodik. Supplerende mundtlige prøver kan være påkrævet.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof F Esack Tlf: 011 559 2787 / E-mail: fesack@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Doktorgradsprogrammet indebærer et betydeligt stykke uafhængig forskning, der bidrager med noget nyt til teori eller praksis inden for socialt arbejde. ... [+]

Doktorgradsprogrammet indebærer et betydeligt stykke uafhængig forskning, der bidrager med noget nyt til teori eller praksis inden for socialt arbejde. Programmet hjælper dig med at blive ekspert i en bestemt facet af socialt arbejde. Vi har fire doktoralevejleder med en bred vifte af ekspertise, herunder klinisk socialt arbejde, samfundsudvikling, udviklingsundersøgelser, økonometrik, kønsbaseret voldshåndtering, erhvervsmæssigt socialt arbejde, fattigdom, robusthed, social udvikling, socialpolitik, social sikkerhed og ungdomsovergange .

Vejlederne har anerkendt ekspertise inden for både kvalitative og kvantitative metoder og er engageret i strenghed og ekspertise.

Adgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

D Litt et Phil Sociology er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en speciale, der demonstrerer et bidrag til viden på ... [+]

Ph.D. i sociologi er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en afhandling, der demonstrerer et bidrag til viden på området.

Graden bedømmes kun på grundlag af specialet, og kandidaten skal tilfredsstille Institut for Sociologi og Det Humanistiske Fakultet om, at specialet er hans eller hendes eget uhjælpede arbejde. Ved aflevering af den afsluttende afhandling skal han eller hun give tilsagn om, at den ikke er forelagt nogen anden institution til undersøgelse og tildeling af en kvalifikation.

Adgangskrav

Adgang vil blive overvejet for en kandidat, der er i besiddelse af en universitetsbaseret kandidatuddannelse i sociologi / industriel sociologi på NQF niveau 8. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan der gives adgang til dekanen for fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af transpo ... [+]

Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af transportøkonomi, ledelse og regulatoriske principper. Den studerende skal udvikle færdigheder inden for forskning, skrivning og kreativ tænkning inden for transportøkonomisk felt. Den studerende skal være i stand til at tage strategiske beslutninger inden for transportsektoren og til at analysere og vurdere enhver intern eller ekstern beslutning, der påvirker denne sektor.

Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og applikationer til at analysere og vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af transportøkonomi, ledelse og regulering. Specialet skal udgøre en afspejling af viden og indsigt i området transportøkonomi.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en afhandling, der demonstrerer et bidrag til v ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avanceret studieniveau, hvor en kandidat skal udføre uafhængig forskning og fremstille en afhandling, der demonstrerer et bidrag til viden på området. Graden bedømmes kun på grundlag af specialet, og kandidaten skal tilfredsstille Institut for Sociologi og Det Humanistiske Fakultet om, at specialet er hans eller hendes eget uhjælpede arbejde. Ved aflevering af den afsluttende afhandling skal han eller hun give tilsagn om, at den ikke er forelagt nogen anden institution til undersøgelse og tildeling af en kvalifikation.

Adgangskrav

For at få adgang til studier på dette niveau skal en studerende være i besiddelse af en kandidatgrad i sociologi, industriel sociologi eller bystudier eller en tilsvarende kvalifikation godkendt af Det Humanistiske Fakultet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i zoologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for zoologien. ... [+]

Formålet med ph.d. i zoologi er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for zoologien. Ph.d. i Zoology er en ren videnskabsbaseret forskningsundersøgelse, der kræver, at kandidater demonstrerer forskningsevne på højt niveau og yder et væsentligt og originalt akademisk bidrag ved grænserne af specialiseringsdisciplinen.

Ph.d. i zoologi kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskabskendskab og indsigt i problemer relateret til studieretningen og anvendelsen af avancerede eksperimentelle metoder og teknikker inden for den moderne forskning samt grundlæggende videnskabelig og akademiske værdier ved generering, behandling, fortolkning og præsentation af forskningsdata mundtligt og i skriftlig form.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af et emne inden for det bredere felt af finansier ... [+]

Kandidaten skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af et emne inden for det bredere felt af finansiering. Gennem doktorafhandlingen viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til viden om indsigt i fagdisciplinen og forskningsområdet.

Kvalificerende kandidater vil også vise kompetence i anvendelsen af beslægtet forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af et universitetsbaseret økonomisk orienteret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / Gammelt NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt enhver anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på nyt NQF-niveau 9 / Gammelt NQF-niveau 8 og finansieringsrelateret erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af instituttets økonomi og investeringsstyring. Optagelse til doktorgradsprogrammet er betinget af det vellykkede forsvar af et forskningsforslag. Forskningsforslaget skal forelægges for et panel, der er indkaldt af Department of Finance and Investment Management til dette formål. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På et mere avanceret niveau (doktorgradsstudier) opfordres studerende til at samarbejde med os inden for vores fagområder, dvs. den moderne franske roman, selvbiografi; M ... [+]

På et mere avanceret niveau (doktorgradsstudier) opfordres studerende til at samarbejde med os inden for vores fagområder, dvs. den moderne franske roman, selvbiografi; Moderne fransk teater og frankofonisk litteratur for at udvikle deres kapacitet til forskning og kritisk tænkning. Den franske afdelings doktorgrad er designet til dedikerede forskere og består hovedsageligt af en afhandling.

Adgangskrav

Adgangskravet til en doktorgrad er en kandidatgrad i fransk.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof WA Kabwe-Segatti Tlf: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative ... [+]

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative værdi af en doktorgrad kan ikke overvurderes: erhvervelse og øvelse af evner til kreativ og original tænkning, problemløsning, kritisk læsning, analyse og syntese. Emnet for graden skal bidrage til vores forståelse af græsk civilisation (antik, hellenistisk, byzantinsk eller moderne) og dens bidrag til vestlig civilisation (politisk teori, filosofi, religion, litteratur, teater, film, religion, arkitektur osv.

Adgangskrav

En MA i græsk giver adgang til dette program.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof JLP Wolmarans Tlf: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative ... [+]

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative værdi af en doktorgrad kan ikke overvurderes: erhvervelse og øvelse af evner til kreativ og original tænkning, problemløsning, kritisk læsning, analyse og syntese. Emnet for graden skal bidrage til vores forståelse af den romerske civilisation og dens bidrag til den vestlige civilisation (politisk teori, filosofi, religion, litteratur, teater, film, religion, arkitektur osv.).

Adgangskrav

En MA i latin giver adgang til dette program.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof JLP Wolmarans Tlf: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller sprogvidenskab skal indsendes, og en mundtlig doktorgradseksamen (svarende til to papirer, der består af fire moduler h ... [+]

En afhandling om et tema fra tysk litteratur eller sprogvidenskab skal indsendes, og en mundtlig doktorgradseksamen (svarende til to papirer, der består af fire moduler hver), gennemføres for at afprøve kandidatens viden om det samlede fagområde og for at teste hans / hendes teoretiske evne til forskning på post-master niveau.

Adgangskrav

Forudsætning: En kandidatgrad i tysk med mindst 65%.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Anne Baker Tlf: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af beskatningsprincipper i den finansielle ... [+]

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mestring, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af beskatningsprincipper i den finansielle og kommercielle sektor. En kvalificerende kandidat skal vise bevis for originalt og uafhængigt videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af en universitetsbaseret beskatningsorienteret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / Gammelt NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt en hvilken som helst anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på nyt NQF-niveau 9 / gammelt NQF-niveau 8 og relateret erfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Regnskab.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper inden for det økono ... [+]

Kandidaten skal udvikle anvendte specialiserede kompetencer inden for mastering, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af regnskabsprincipper inden for det økonomiske regnskabsfelt. En kvalificerende kandidat skal vise bevis for originalt og uafhængigt videnskabeligt arbejde.

Adgangskrav: En kandidat, der er i besiddelse af et universitetsbaseret regnskabsorienteret kandidatuddannelse på nyt NQF-niveau 9 / Old NQF-niveau 8, kan ansøge om optagelse i denne kvalifikation. Alternativt enhver anden relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på nyt NQF-niveau 9 / gammelt NQF-niveau 8 og relateret erfaring, som anses for relevant og tilstrækkelig af Institut for Regnskab. Afslutningen af tilmeldingen til programmet (og / eller fortsat registrering) er betinget af, at ansøgere overholder instituttspecifikke krav. Sådanne krav inkluderer normalt forberedende arbejde, der fører frem til et forskningsforslag, der er godkendt af instituttet. Mulige eksempler på forberedende arbejde er forlæsning, litteraturanmeldelse, konceptudvikling og vellykket afslutning af korte kurser rettet mod færdigheder og / eller videnudvikling. Det kan også være nødvendigt, at kandidater forsvarer deres forskningsforslag på særlige diskussioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Gennem Doktordisputats, hvor beskikkelsen endelig kulminerer, ville en kvalificerende elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Afhandlingen vil ... [+]

Gennem Doktordisputats, hvor beskikkelsen endelig kulminerer, ville en kvalificerende elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Afhandlingen vil udgøre en bestemt bidrag til viden om og indsigt i emnet disciplin samt inden for forskning. Kvalificerede studerende ville vise anvendt kompetence i forskning metode, og den rette skriftlig og / eller mundtlig kommunikation i forskningsprocessen og resultater. Den studerende skal kunne reflektere over hans / hendes forskning beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng forskning i de oplysninger industrien.

Adgangskrav

Student adgang vil blive leveret til den studerende, der er i besiddelse af alle relevante masteruddannelse på NQF niveau 8 eller 9. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev adgang til ph.d. kvalifikation, hvis af den opfattelse, at den studerendes faglige baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede undersøgelser. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende accepteret til dette kursus skal undersøge, skrive og præsentere en afhandling (ca. 220 sider), der bidrager med ny viden til engelsksprogsfeltet. Specialistti ... [+]

Studerende accepteret til dette kursus skal undersøge, skrive og præsentere en afhandling (ca. 220 sider), der bidrager med ny viden til engelsksprogsfeltet. Specialisttilsyn er tilgængeligt på følgende områder: Syd / Afrikanske litterære studier og postkolonialisme; Tekstredigering; Middelalderlige, renæssance og romantiske studier; og nutidig fiktion

Adgangskrav

En kandidatuddannelse på engelsk er påkrævet. Adgang til ph.d.-graden skal godkendes af instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Karen Scherzinger Tlf: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media