Faculty of Humanities, Charles University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tal

Antal studerende: 2610 Afdelinger: 24 Uddannelser: 18 Akademisk personale: 144 Administrative medarbejdere: 38

historie

Den Det Humanistiske Fakultet (FHS) er Charles University yngste fakultet. Oprindeligt grundlagt i begyndelsen af ​​1990'erne som Institute for Liberal Education, blev det ophøjet til rang af et fakultet i 2000, visionen er, at det ville tilbyde uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau i forskellige humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner ikke endnu fastlagt på CU. FHS fik hurtigt et ry som en progressiv skole med innovative uddannelser og undervisningsmetoder.

Mission

Missionen for Det Humanistiske Fakultet er gennem uddannelse af høj kvalitet til at udstyre de studerende med evnen til at føre et tilfredsstillende liv i denne stadig mere kompleks og foranderlig verden.

Mål - At give uddannelse inden for humaniora og samfundsvidenskab, der opfylder de højeste internationale standarder; - At opnå ekspertise inden for forskning og integrere det med uddannelse; - At dyrke evne studerende til at lære hele livet og tilskynde selvstændige ansvar og en forpligtelse til samfundet; - At fremme mobiliteten af ​​FHS stadig mere international studerende og videnskabelige medarbejdere.

Forskning

Det Humanistiske Fakultet er dedikeret til kvalitet i forskellige områder af akademisk forskning. Fakultetet deltager i internationale og nationale forskningsprojekter og fremmer unge forskeres faglige udvikling.

studieliv

• International Student Club

Det Internationale Kontor, sammen med tjekkiske studerende (tutorer), arrangerer kulturelle og sociale aktiviteter (ture i Prag, udstillinger, koncerter, etc.) for internationale studerende.

• Filmklub

Filmen Club har en film screening hver anden uge hele semesteret. Det nuværende program kan findes på klubbens hjemmeside.

Student Faciliteter

• Indkvartering

Indkvartering er fastsat i Charles Universitets kollegier (sovesale). Studerende er normalt til huse i dobbelt-belægning værelser.

• Student Cafeterier

Charles University driver en række studerende cafeterier (Menza «) på forskellige steder. FHS cafeteria er placeret i stueetagen i hovedbygningen i Jinonice.

• Bibliotek

The Charles University bibliotekssystem er decentraliseret og består af en række biblioteker på forskellige steder. FHS bibliotek kan findes i stueetagen i hovedbygningen i Jinonice.

• Computere og internet

Pc-arbejdspladser er tilgængelige i computerrum i forskellige universitetsbygninger. Trådløst internet kan tilgås inde i universitetets bygninger (en Charles University Student Card er påkrævet).

• Sport faciliteter

Sport faciliteter er placeret i Hostivař campus (Bruslařská 1132, Prag 15).

Placeringer

Prag 5

Charles University, Faculty of Humanities

Address
U Kříže
158 00 Prag 5, Prag, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 251 080 212

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig