Faculty of Humanities, Charles University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tal

Antal studerende: 2610 Afdelinger: 24 Uddannelser: 18 Akademisk personale: 144 Administrative medarbejdere: 38

historie

Den Det Humanistiske Fakultet (FHS) er Charles University yngste fakultet. Oprindeligt grundlagt i begyndelsen af ​​1990'erne som Institute for Liberal Education, blev det ophøjet til rang af et fakultet i 2000, visionen er, at det ville tilbyde uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau i forskellige humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner ikke endnu fastlagt på CU. FHS fik hurtigt et ry som en progressiv skole med innovative uddannelser og undervisningsmetoder.

Mission

Missionen for Det Humanistiske Fakultet er gennem uddannelse af høj kvalitet til at udstyre de studerende med evnen til at føre et tilfredsstillende liv i denne stadig mere kompleks og foranderlig verden.

Mål - At give uddannelse inden for humaniora og samfundsvidenskab, der opfylder de højeste internationale standarder; - At opnå ekspertise inden for forskning og integrere det med uddannelse; - At dyrke evne studerende til at lære hele livet og tilskynde selvstændige ansvar og en forpligtelse til samfundet; - At fremme mobiliteten af ​​FHS stadig mere international studerende og videnskabelige medarbejdere.

Forskning

Det Humanistiske Fakultet er dedikeret til kvalitet i forskellige områder af akademisk forskning. Fakultetet deltager i internationale og nationale forskningsprojekter og fremmer unge forskeres faglige udvikling.

studieliv

• International Student Club

Det Internationale Kontor, sammen med tjekkiske studerende (tutorer), arrangerer kulturelle og sociale aktiviteter (ture i Prag, udstillinger, koncerter, etc.) for internationale studerende.

• Filmklub

Filmen Club har en film screening hver anden uge hele semesteret. Det nuværende program kan findes på klubbens hjemmeside.

Student Faciliteter

• Indkvartering

Indkvartering er fastsat i Charles Universitets kollegier (sovesale). Studerende er normalt til huse i dobbelt-belægning værelser.

• Student Cafeterier

Charles University driver en række studerende cafeterier (Menza «) på forskellige steder. FHS cafeteria er placeret i stueetagen i hovedbygningen i Jinonice.

• Bibliotek

The Charles University bibliotekssystem er decentraliseret og består af en række biblioteker på forskellige steder. FHS bibliotek kan findes i stueetagen i hovedbygningen i Jinonice.

• Computere og internet

Pc-arbejdspladser er tilgængelige i computerrum i forskellige universitetsbygninger. Trådløst internet kan tilgås inde i universitetets bygninger (en Charles University Student Card er påkrævet).

• Sport faciliteter

Sport faciliteter er placeret i Hostivař campus (Bruslařská 1132, Prag 15).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tjekkisk
  • Tysk

Se PhD » Se MA » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Phd generelt antropologi

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tjekkiet Prague 5

[+]

Prøven består i en diskussion om projektet af afhandlingen og en kontrol af de grundlæggende forudsætninger for undersøgelsen. Optagelsesprøve vil kontrollere evne ansøgeren til at beskæftige sig med afhandlingen projektet. Spørgsmålene om indgangen interview primært fokusere på temaet for ansøgerens forskningsprojekt (max. 10 point).

Adgangskrav

Betingelser for godkendelse:

For at få den minimale sum af point angivet af dekanen.... [-]


Phd i anvendt etik

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Tjekkiet Prague 5 + 1 mere

Undersøgelse af Applied Ethics handler om systematisk træning i kritisk refleksion over egne og andres holdninger, i erkendelse af skjulte antagelser og fordomme og overset etiske spørgsmål. Vi kan sige med andre ord, at det handler om at uddybe forståelsen tilgang - og i dette tilfælde er det er det område af humaniora i bred forstand. [+]

undersøgelse af Anvendt etik handler om systematisk træning i kritisk refleksion over egne og andres holdninger, i erkendelse af skjulte antagelser og fordomme og overset etiske spørgsmål. Vi kan sige med andre ord, at det handler om at uddybe forståelsen tilgang - og i dette tilfælde er det er det område af humaniora i bred forstand. Formålet med disse undersøgelser er derfor et forsøg på at skabe et rum for systematisk videnskabeligt arbejde, der fokuserer på den etiske dimension af forskellige discipliner eller erhverv. I løbet af undersøgelserne adepterne skal også styre metoder videnskabeligt arbejde og dets professionel præsentation.

Undersøgelse plan for ph.d.. studerende omfatter:... [-]


Phd i moderne europæisk historie

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Tjekkiet Prague 5 + 1 mere

Den ph.d. Contemporary History of Europe Programmet sigter mod at forberede eksperter uddannet til en bredt udtænkt videnskabelig forskning i historie og kulturhistorie siden 1918 til i dag, herunder kulturarven og traditioner. [+]

Feltet af forskning defineres som Europa, herunder Den Tjekkiske Republik og / eller Tjekkoslovakiet, sin forgænger. Forskningen skal gribes an på en overregional, tværfaglig og muligvis sammenlignende måde, især med fokus på de kulturelle, åndelige, sociale og politiske såvel som dag-til-dag Europas historie siden slutningen af ​​Første Verdenskrig, og historie Tjekkoslovakiet og de tjekkiske Lands opfattet i sin europæiske sammenhæng.

afhandling specialeprojekt (anbefalede afsnit: oversigt over reasearch problem og forskningsspørgsmål, overblik over den aktuelle forskning, forklaring af de udvalgte metoder og forskning teknikker, foreslåede tilgang til problemet, liste over relevant litteratur, tidsplan for forskning, forklaring på relevansen af ​​temaet for uddannelsen civile sektor Studies); anbefalede længde af projektet: 10 sider; Projektet skal indeholde forslag om en tutor (navn), der er valgt fra listen over undervisere er godkendt af Rådet Program. korte professionelle biografi; publikationsliste og andre videnskabelige aktiviteter ansøgeren (deltagelse i konferencer, deltagelse i forskningsprojekter etc.); andre relevante dokumenter (f.eks international cerficate et fremmedsprog eller et bevis for statseksamen). ... [-]

PhD in Environmental Studies

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Tjekkiet Prague 5

[+]

Undersøgelser Doctoral Programme).

Et vigtigt aspekt af programmet er den tværfaglige karakter af de definerede forskningsområder og synergierne mellem dem. Selv om det ikke er det vigtigste mål for undersøgelsen, antager vi, at de forskningsresultater kan være en vigtig kilde til videnskabeligt validerede oplysninger om objektive, relevante og kvalificerede beslutninger om miljømæssige aspekter af den økonomiske og sociale udvikling i Tjekkiet.

Optagelsesprøve omfatter:... [-]


PhD in Longevity Studies

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tjekkiet Prague 5

[+]

Adgangskrav

Temaet for specialet, dvs. annotation af forskningsprojektet;

[-]

Phd sémiotique et philosophie de la communication

på universitet Fuldtid September 2019 Tjekkiet Prague 5

Caractéristique d'école doktorale: Etant constituée de façon interdisciplinaire, l'école doctorale Sémiotique et philosophie de communication propose une precision scientifique exigeante qui conduit et la recherche philosophique et sémiotique qualifiée de la communication, son evolution et de ses relations avec d'autres milieux sociaux. [+]

Caractéristique de la spécialité

Caractéristique d'école doktorale: Etant constituée de façon interdisciplinaire, l'école doctorale Sémiotique et philosophie de communication propose une precision scientifique exigeante qui conduit et la recherche philosophique et sémiotique qualifiée de la communication, son evolution et de ses relations avec d'autres milieux sociaux.

Den endelige hoveddoktor er doktorand i filosofi om strategier, der er en del af kommunikationen. Bien qu'elle est conçue de maniere théorique, elle peut aussi bien disposer l'étudiant a pénétrer dans la pratique médiatique de masse, parce qu'elle aide a comprendre le rôle de la sémiosis dans le processus de médiation. Les étudiants er ikke længere et udtryk for traditionelle og retlige og retlige aspekter, og filosofien om kommunikation og globalisering er en vigtig del af konjunkturerne, og de er en del af udviklingen.... [-]


Phd tysk og fransk filosofi

på universitet Fuldtid September 2019 Tjekkiet Prague 5

Denne ph.d. undersøgelse vil blive tildelt den tilstedeværelse og fjernundervisning. Det kan anvendes på alle, der var interesserede i de områder af klassisk og moderne tysk filosofi, fransk filosofi det 19. århundrede. og 20. Århundrede, den franske og tyske fænomenologi og den nuværende internationale modtagelse af disse filosofier er interesseret i, og de modtagelsesforhold (nødvendige dokumenter s. meet u.). [+]

Denne ph.d. undersøgelse vil blive tildelt den tilstedeværelse og fjernundervisning. Det kan anvendes på alle, der var interesserede i de områder af klassisk og moderne tysk filosofi, fransk filosofi det 19. århundrede. og 20. Århundrede, den franske og tyske fænomenologi og den nuværende internationale modtagelse af disse filosofier er interesseret i, og de modtagelsesforhold (nødvendige dokumenter s. meet u.).

Studieordningen af de ph.d.-studerende i dette program vil omfatte, i løbet af to-årig undersøgelse (minimumsvarighed), der skal gengives før: Ud over produktionen af mindst tre papirer efter de obligatoriske kurser, i henhold til Akkreditering disse er mindst tre skal publicerede artikler, deltagelse i mindst tre konferencer og mindst to tematisk relateret i forbindelse med afhandlingen forskning i udlandet. Den endelige undersøgelse er at demonstrere de ovennævnte tjenester, indsendelse af specialet og i deres forsvar i forbindelse med en forfremmelse undersøgelse. Den endelige vellykkede ph.d. tilladt titlen Ph.D. bly.... [-]


Kontakt

Charles University, Faculty of Humanities

Adresse, linje 1 U Kříže
158 00 Prague 5, Prague, Tjekkiet
Hjemmeside https://fhs.cuni.cz/
Telefon +420 251 080 212