Charles University First Faculty of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Karlsuniversitetet, First Fakultet: Academic Research handler om at ændre

Første Fakultet med næsten 1 200 ansatte og 3 400 elever udgør den største medicinske fakultet i Tjekkiet. Det er en integreret del af karlsuniversitetet fra grundlæggelsen af ​​kongen af ​​Bøhmen og kejser af det Hellige Romerske Rige Charles den fjerde i 1348. Som sådan er det også den ældste medicinske fakultet i Centraleuropa.

Men det er ikke kun den majestætiske historie og imponerende kvantitative foranstaltninger, der ville være nok til at gøre institutionen vellykket og konkurrencedygtig. Det skal være ideer, mennesker, kapacitet og ledelse, som endelig vil være ansvarlig for fremtiden, profit og servicering af enhver institution. For at opnå vores mission, og for at afspejle ikke kun styrke og vitalitet af fakultetets forskningsprogrammer, men også vores nationale position og internationale ambitioner, vi bekræfter følgende mål:

At være en dynamisk del af den europæiske medicinske uddannelsessystem Hvis du vil køre førende biomedicinsk forskning inden for det bredere ramme af det europæiske forskningsrum For at blive anerkendt som et værdifuldt medlem af lokalsamfundet.

I denne sammenhæng:

Vi er her for at undervise læger i fremtiden: Vi leverer bachelor, kandidat og professionelle programmer af højeste faglige kvalitet, underviste enten i tjekkisk eller engelsk, forfølger internationalt betydelig stipendium. Akademisk ekspertise, stimulering af kreativitet og intellektuelle nysgerrighed er de meget rangerende værdier i periodisk intern evaluering af vores lærere. Fakultetet fremmer og støtter fremragende forskning praktikanter og forskeruddannelser.

Vi søger for talenter: Vores studerende rekrutteres fra hele Europa, Amerika, Asien og Afrika, og vores uddannelser regelmæssigt akkrediteret i Europa og USA.

Videnskab er fremtiden for os alle: Fakultetet er stærkt at investere i forskning infrastruktur. Vores laboratorier drage fordel af stort set alle state-of-the-art teknologier, der er i hænderne på entusiastiske medarbejdere med en international erfaring og omdømme. Finansiering genereret af videnskabelige aktiviteter nylig repræsenterer størstedelen af ​​fakultetets budget.

Ændring billede af vores fælles Europa: Fakultetet selv nyder godt af "on-the-spot" dialog mellem forskere og læger. Vores forskerhold er involveret i flere nationale forskningsprojekter med vægt samarbejde mellem basale og kliniske videnskaber, sammen med forskere i andre discipliner fra extramural institutioner. Vigtigere er det, vores engagement i internationale teams og EU-projekter skarpt stiger.

Turning forskere i iværksættere: Vores resultater viser enestående engagement i grundlæggende, klinisk og anvendt forskning. Fakultetet ledelse sammen med universitetets ledelse bygger standardprocedurer for teknologioverførsel og win-win akademiske verden og erhvervslivet samarbejde i overensstemmelse med de gældende europæiske regler.

Ud over de FoU Fællesskabets grænser: Fakultetets eksperter er jævnligt involveret i popularisering af videnskab blandt samfundet og fra deres side de fremmer folkesundheden bevidsthed. I samarbejde med journalister og medier, vores læger og forskere fokuserer på de store offentlige medicin problemer, men også bidrage til at sprede fundamentale videnskabelige kendsgerninger, forklare, hvordan videnskab fungerer og udvikler sig. Vores vision er at hjælpe opbygge videnssamfundet i et bredere perspektiv.

Fakultetet

Den Første Fakultet er en af ​​de stiftende fire fakulteter Charles University i Prag. Den første Fakultet grundlagt i 1348 rangerer blandt de femten ældste medicinske skoler i verden.

Undervisning og forskning på vores fakultet dækker næsten hele spektret af medicin og sundhedssektoren fra hele spektret af grundlæggende videnskaber gennem kliniske specialer. Nogle discipliner er unikke for vores skole på nationalt plan. Vi forberede fremtidige læger, forskere og sundhedspersonale i en moderne og venlig måde. Da vi er ikke kun en undervisning, men også en forskningsinstitution, vi bringer til uddannelse de mest moderne resultater og teknologi.

Universitetsuddannelse på First Fakultet indeholder flere forskellige uddannelser. Det største antal studerende forfølger et seksårigt program for Almen Medicin (der fører til en MD-grad), eller et femårigt program for Dental Medicine (der fører til DMD grad).

Disse to kliniske programmer udbydes både i engelsk og tjekkisk. Der er andre tre til fire år bacheloruddannelser i sundhedssektoren (f.eks sygepleje og andre specialiteter), nogle med en kandidatuddannelse mulighed, tilbydes til dato kun på tjekkisk. Der er også en levende ph.d.-uddannelse med de fleste specialer udbydes på engelsk. Vi udarbejder også læger for deres bord eksamener. Det er også vigtigt at bemærke, at der er forskellige gebyr-baserede programmer for ph.d.-studerende. Vores undervisningsfaciliteter er moderne og komfortable, fra auditorier og mødelokaler gennem laboratorier, studie værelser og computerrum. De fleste undervisningsfaciliteter er placeret i historiske bygninger i centrum af Prag, tæt på Karlovo náměstí, IP Pavlova og Albertov. Klinisk (praktisk) undervisning forekommer oftest i General Universitetshospital, med nogle kliniske rotationer i Motol Hospital, Thomayer Sygehus, Sygehus Na Bulovce, og General Military Hospital.

Vores kandidater let finde beskæftigelse i Den Tjekkiske Republik og resten af ​​verden. 99,7% af de 640 kandidater (mellem 1997 og 2015) fundet placering inden for 6 måneder efter endt uddannelse.

Placeringer

Prag

Address
Charles University in Prague, First Faculty of Medicine
Kateřinská 32
121 08 Prague 2
Czech Republic

Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig