Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Faculty of Medicine, CU i Plzeň er en af ​​sytten fakulteter den ærværdige karlsuniversitetet. Det blev fastsat ved dekret nr 135 af 27 oktober 1945 udstedt af præsident Edvard Benes. Fra sin ydmyge begyndelse, har det medicinske fakultet i Plzeň vokset til en moderne universitet, hvorfra 7814 læger opererer både i Tjekkiet og i udlandet allerede har eksamen, samt 499 studerende på bacheloruddannelsen. I det akademiske år 2009/2010, 2032 studerende studeret på fakultetet, hvoraf 427 var udlændinge.

De medicinske undersøgelser er opdelt i to grundlæggende uddannelser - Almen Medicin og Dentistry. Eleverne er blevet accepteret i Tandpleje uddannelsen siden det akademiske år 2004/2005, og det har efterhånden erstattet Stomatologi studiet. General Medicine er en seks-årig undersøgelse program; studiet af Dentistry programmet tager fem år. De første to år er dedikeret til teoretiske felter - biologi, biofysik, anatomi, histologi, fysiologi og biokemi. Den tredje og en del af den fjerde år fokuserer på studiet af prækliniske fag - Patologisk anatomi, Patologisk Fysiologi, Mikrobiologi og Farmakologi samt undersøgelse af de kliniske fag begynder så godt. De sidste år fokuserer fuldt på kliniske områder.

Fakultetet giver også undervisning på engelsk for udenlandske selvfinansiering studerende. Undersøgelsen er afsluttet ved en graduering ceremoni finder sted i den ærværdige Carolinum Hall i Prag, hvor kandidater får deres eksamensbeviser. Kandidater fra General Medicine uddannelsen modtager titlen MUDr. (Svarer MD) og kandidater af Tandpleje uddannelsen modtager titlen MDDr. (Lig DMD). Ikke alene er studerende uddannet til medicinsk praksis; de er også introduceret til de grundlæggende principper for forskning og er ført til deres selvstændigt forskningsarbejde.

I løbet af deres studier, især i sommerferien, studerende har en række muligheder for at studere og få erfaring i udlandet. Ikke kun af disse grunde, men især fordi studerende er forpligtet til at studere udenlandske ressourcer, lægges der vægt på sprogundervisning. Således foruden latin, skal hver studerende bestå en eksamen i engelsk og et andet fremmedsprog.

Placeringer

Pilsen

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Pilsen, Plzeň-regionen, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: