Charles University Hussite Theological Faculty

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Hussiterlederen Teologisk Fakultet er en tværfaglig orienteret teologisk fakultet. Fakultetet forbereder de studerende til akademisk arbejde, ministerielle service og forskellige erhverv i uddannelse, kultur, sociale ydelser, statsforvaltningen eller politik samt tjenesteydelser i udlandet. Det hussiterlederen Teologisk Fakultet er fra selve sin begyndelse bundet med den tjekkoslovakiske hussittiske kirke, som blev etableret i begyndelsen af ​​1920 fra den katolske modernistiske bevægelse.

Den studier og akademiske arbejde på fakultetet er dog tilgængelig for alle, uanset deres overbevisning, køn, race, politiske overbevisninger eller verdenssyn. Fakultetet respekterer overbevisning sine studerende og er religiøst tolerant som bevist ved de mange forskellige af studieretninger på tilbud.

Den Hussiterlederen Teologisk Fakultet tilbyder i øjeblikket teologiske studier af tre kristne overbevisning - hussittiske teologi, ortodokse teologi og gamle katolske teologi samt jødiske studier, religiøse studier, Filosofi og andre ikke-teologiske studieretninger såsom social og velgørende arbejde og pædagogik.

Placeringer

Prag

Address
Hussite Theological Faculty
Charles University
Pacovská 350/4
Prague 4, 140 21
Czech Republic

Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig