Charles University Second Faculty of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studerende vælger Anden Fakultet for sin enestående forskning og undervisning ekspertise, på grund af en stolt tradition for venskab og sammenhold blandt undervisere, studerende og administrativt personale, og den unikke studerende erfaring, vi tilbyder. Vores forpligtelse til at forberede succesfulde fagfolk i den primære eller hospital-baserede lægehjælp gør vores fakultet et fremragende valg for dine studier.

Forskning & undervisning excellence

På det andet fakultet du drage fordel af daglig kontakt med internationalt anerkendte forskere samt ledere forskning på mange medicinske områder i Tjekkiet. Vi fokuserer især på forskning inden for human genetik og genomik, barndom onkologi og hæmatologi, oncogynaecology, neurovidenskab og pædiatri. Vi udgiver regelmæssigt vores resultater i de bedste internationale videnskabelige tidsskrifter. Mange af vores akademiske medarbejdere og ph.d.-studerende er prismodtagere af nationale eller internationale priser og udmærkelser, og vores anerkendte specialister pleje nationale sportslige repræsentationer. Alt dette giver dig den allerbedste mulighed for at blive en fremtrædende sundhedspersonale.

Erfaring med den største universitetshospital i landet

Eleverne tilbringer det meste af deres praktik på Motol Universitetshospital, den kliniske basis af Anden medicinske fakultet og en af ​​de største og mest udviklede hospitaler i Centraleuropa. Motol Universitetshospital omhu i alle de medicinske felter for beboerne i Prag og hele Tjekkiet. Det er berømt for sin behandling af fremtrædende VIP patienter, herunder den tjekkiske præsident. Det har et samlet antal på ca. 2 300 senge, heraf 690 er på den Pædiatriske sektion, mens den voksne sektion har 1 230 senge. Årligt, er over 70 000 patienter indlagt på hospitalet, og mere end 750 000 ambulante patienter behandles. I alt 3 000 medicinsk personale er ansat, herunder 800 læger. Alle Pædiatriske afdelinger er højt specialiserede, med nogle lægelige ydelser være unik i Tjekkiet (Oncology, Hæmodialyse, epilepsi, etc.).

Studerendes praktik finder også sted på Na Bulovce Hospital og den militære Universitetshospital Prag.

Pædiatri - vores unikke ekstra bonus til standard uddannelse

Anden Fakultet historisk fortsætter Fakultet pædiatri. Selv om det giver almen medicinsk uddannelse og sine kandidater har succes som internists samt børnelæger (eller specialister i andre discipliner), har pensum bevaret en bred vifte af pædiatri. Sammenlignet med andre fakulteter, kan eleverne blive mere fortrolige med pædiatriske specialer, såsom Neurology, Hæmatologi, onkologi, psykiatri, Ortopædi, Cardiology, stomatologi, blandt andre.

State-of-the-art undervisning og læringsmiljø

Som studerende, du drage fordel af veludstyrede og teknisk avancerede laboratoriefaciliteter og sofistikerede forskning instrumenter. Den nye bygning (kaldet "Žížala '-' Earthworm«) bestemmer state-of-the-art uddannelses- og forskningsfaciliteter. Alle teoretiske, prækliniske og kliniske fag bliver undervist med betydelig brug af op-til-dato audio-visuelle og computer teknikker.

Fremragende faciliteter og services

Vi stræber efter at give dig alle de tjenester og støttende personale, du har brug for en stor læring og levende oplevelse. Som studerende har du til din rådighed auditorier med edb-faciliteter giver adgang til bibliografiske netværk databaser, et bibliotek velforsynet med fremmedsprogede litteratur og afslapning områder, en kaffestue og studerende klub. Vores internationale studerendes koordinator er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, for at pleje dine behov og hjælpe dig med at løse hverdagens elev-life problemer.

Individuel tilgang og en 'familie' miljø

Den anden Fakultetet er rangeret blandt mindre fakulteter. De gunstige undervisere vs studerende 1: 2-forhold (i den engelske programmet) og en individuel tilgang forbedre kvaliteten af ​​undervisningen, så eleverne til at føle sig helt hjemme i fakultetet. Som international studerende, har du den fordel af at kende stort set alle dine kolleger, så du kan stole på venlighed og støtte i gruppen.

Bred international anerkendelse

De eksamener fra Anden medicinske fakultet anerkendes fuldt ud i alle EU-lande og i USA på et føderalt niveau. (For information om udstedelse af licenser proces til at praktisere medicin, er det nødvendigt at kontakte den faglige organisation i det pågældende land.)

Globale muligheder studie & træning

Som studerende af Anden fakultetet, kan du vælge fra en bred vifte af studie- udvekslingsprogrammer og praktikophold i udlandet. Du kan tilbringe et semester eller hele skoleåret på nogle af vores partner universiteter i Europa og i hele verden; gennemgå en praktisk praktik på hospitaler og medicinske institutter over hele verden (læs om vores elevers erfaringer); eller deltage i humanitære medicinske missioner.

Plads til at udvikle sine talenter

Hvis du ikke kan lide blot deltage foredrag, men ønsker at bevise dine talenter, kan du få lov til at deltage i undervisningen yngre medstuderende. Fra dit andet år, kan du være nyttig som en medicinsk demonstrant i Anatomi og Histologi klasser, som du er tæt i alder og profession til andre studerende og kan forstå deres problemer og behov.

Fremragende transportforbindelser

Centrum af Prag nås inden for 15 minutter med metro. Metrostation exit fører direkte til indgangen af ​​fakultetet.

Tilfredse studerende og succesfulde kandidater

Ifølge deres egen evaluering af undervisningen på det andet medicinske fakultet, studerende er tilfredse på lang sigt og kandidater udføre med succes i tjekkiske og internationale arbejdsmarked.

Student liv, underholdning og kultur

Fakultetet sikrer en behagelig atmosfære og gode relationer blandt sine studerende og ansatte. Vores studerende samfund stræber efter at forbedre studielivet med mange somme begivenheder, klassiske og populære koncerter, kunstudstillinger og sportskonkurrencer, herunder en traditionel sommerfest på en damper. Studiestart i begyndelsen af ​​året er en uvurderlig mulighed for at møde dine medstuderende og få at vide Prag samt Tjekkiet.

Aktive og originale studerende samfund

Som medlem af nogle af de studerende samfund, kan du deltage aktivt i alle disse aktiviteter. Udover at deltage i tilrettelæggelse af arrangementer, kan du udvikle din kreativitet som en journalist eller fotograf med Motolák; hjælpe i forvaltningen af ​​praktiske praktikophold i udlandet med International Federation of Medical Students Associations Tjekkiet (IFMSA); eller engagere inden for de internationale studerendes samfund gennem Sammenslutningen af ​​International Medical Students (AIMS).

Convenience af elektroniske dokumenter

For at du kan undgå unødvendigt papirarbejde, vi kører mange elektroniske applikationer, herunder undersøgelse applikationer, eksamen indskrivning, evaluering af undervisning og elektroniske undervisningsmaterialer.

Sport & fitness

Som studerende har du mulighed for at deltage i en bred vifte af alle-året rundt sportslige kurser, samt sommer og vinter kurser. Det moderne universitet sportscenter i Hostivař giver fremragende faciliteter aqua-aerobic, atletik, basketball, floorball, kano, svømning, body-building, softball, volleyball, golf, squash og klatring. Du kan deltage i kano, skiløb og cykling kurser og også kurser afholdt på havet.

Tilgængelige og økonomisk overkommelige studerende haller

Prag er et vidunderligt sted at bo og Charles Universitets kollegier er placeret på tværs af byen. De fleste af vores elever bo på Kajetánka Hall, beliggende nær Břevnov Kloster og en malerisk park, blot otte minutter med bus fra fakultetet og også inden for gåafstand. Komenského Hall og Hvězda Hall er også populære blandt de internationale studerende.

Placeringer

Prag

Address
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: