University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for Økonomi, Økonomi, Økonomi, Prag

Fakultetets historie går tilbage til 1953, da økonomiuniversitetet i Prag blev grundlagt, og inden for hvilket fakultet for produktionsøkonomi blev oprettet Efter 1989-omdannelsen overgik det til Det Økonomiske Fakultet. Fakultetet har gennem hele sin sekstiårige historie uddannet og udviklet kandidater til stillinger i mikrosfæren, dvs. til forskellige stillinger - herunder ledende medarbejdere - inden for økonomi, erhvervslivet, marketing, personale og andre forretningsområder samt nonprofitorganisationer. Fakultetet er en af ​​fem fakulteter ved universitetet for økonomi, Prag baseret på Zizkov campus; dets kontorer ligger i det moderne såkaldte paradisbygning .

I 2017 er FBA, som eneste sådan institut i Tjekkiet, blevet tildelt den prestigefyldte EQUIS internationale akkreditering. Denne akkreditering er kun tildelt de fakulteter med de bedste undervisningsstandarder, fremragende akademikere, videnskabelige aktiviteter af høj kvalitet og stærke forbindelser med forretningspraksis.

I den seneste historie har FBA's overordnede akademiske fokus på alle niveauer af studier ( Bachelor, Master og Doctoral ) været rettet mod Business Administration and Management . Dette fokus er for nylig blevet udvidet til at omfatte bachelor-og kandidatuddannelser fokuseret på Arts Management.

Fakultetundervisningen foregår hovedsageligt på det tjekkiske sprog, men FBA yder også uddannelse på bacheloruddannelsesniveau på russisk og engelsk . På kandidatniveau tilbyder FBA en kandidatgrad i International Management, undervist på engelsk , som er arrangeret i samarbejde med 28 førende universiteter fra hele verden, og som har fået top placeringer i en årrække af Financial Times. På nuværende tidspunkt arrangerer fakultetet også adskillige efteruddannelsesprogrammer, herunder MBA-studier .

FBA's forskningsaktiviteter er efter deres karakter mere anvendt forskning. Hvert år behandles mange aktuelle økonomiske og ledelsesmæssige spørgsmål på fakultetet. Akademikere er velkendte offentligt som forfattere af videnskabelige publikationer inden for erhvervsøkonomi, ledelse, marketing, sociologi, psykologi, menneskelige ressourcer, logistik mv .

Næsten siden starten har FBA haft tætte forbindelser med den private og offentlige sektor . Virksomhedspartnere tilbyder fakultetets studerende en bred vifte af emner, hvor de kan fokusere deres bachelor- og kandidatopgaver. Derudover beriger de øverste ledere læringsmiljøet ved at give mange attraktive emner fra det virkelige erhvervsliv.

En moderne højere uddannelsesinstitution skal have omfattende internationale kontakter . Hvad angår vores fakultet, er vi involveret i et internationalt studieprogram kaldet CEMS (Den Globale Alliance i Management Education); Vi tilbyder også talrige stipendier til studerende og forelæsninger af professor fra udlandet mv.

FBA's ledelse for fakultetet er at tage en ledende stilling blandt de centraleuropæiske højere uddannelsesinstitutioner med fokus på at forberede økonomisk og ledelsesmæssigt erfarne eksperter på området. Gentagen optagelse af FBA i den prestigefyldte rangordning af økonomisk orienterede skoler af Financial Times tyder på, at det går i den rigtige retning.

Studie og pædagogiske aktiviteter

Uddannelse i bachelor- og kandidatuddannelsen er på fuld tid . Studier på kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi kan også udføres på deltid . På samme måde gennemføres undervisning i ph.d.-programmer på både fuldtid og deltid. Der er ingen undervisning for programmer undervist på det tjekkiske sprog . Alle andre programmer opkræver studiegebyrer. FBA gennemfører også forskellige uddannelser inden for rammerne af livslang læring, herunder et MBA-program under lignende økonomiske forhold. Der har længe været stor interesse for at studere hos FBA.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Russisk

Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d.-økonomi og ledelse (engelsk)

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Inden for erhvervsøkonomi og ledelse er ph.d.-studerendes forskningsaktiviteter fokuseret på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; nye retninger i [+]

For up-to-date information om ph.d.-uddannelserne på Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, se hjemmesiden .

Ph.d.-økonomi og ledelse (engelsk)

Inden for erhvervsøkonomi og ledelse er ph.d.-studerendes forskningsaktiviteter fokuseret på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; Nye anvisninger i måling af forretningsresultater forretningsstrategi i europæisk sammenhæng globaliseringens virkninger på forretningsførelsen omstrukturering og genoplivning af virksomheder innovation og finansielle strategi for multinationale virksomheder former for samarbejde i det internationale erhvervsklima; multinationale selskaber virksomhedsledelse og andre relaterede spørgsmål. Programmets struktur er som følger:... [-]


Ph.d. i økonomi

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Studieafdelingen Økonomi fokuserer på uddannelse af forskere og forskere, der ønsker at få eller uddybe deres eksisterende viden og færdigheder inden for makroøkonomi og mikroøkonomi. I [+]

For up-to-date information om ph.d.-uddannelserne på Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, se hjemmesiden .

Ph.D. Økonomi (engelsk)

Studieafdelingen Økonomi fokuserer på uddannelse af forskere og forskere, der ønsker at få eller uddybe deres eksisterende viden og færdigheder inden for makroøkonomi og mikroøkonomi. Inden for makroøkonomi er fokuset på analysemæssige spørgsmål og indflydelse fra det institutionelle miljø på beslutningstagning i makroøkonomisk ledelse i virksomheder. I mikroøkonomi er både teori om priser og konkurrence de studerendes emner, og for det andet analysen af ​​mikroøkonomiske (strukturelle) politikkers indvirkning på virksomhedssfæren. Elevernes fagområde ud over de obligatoriske og valgfrie emner indebærer videnskabeligt og forskningsarbejde baseret på den uafhængige undersøgelse af tjekkisk og udenlandsk litteratur, der giver de mest opdaterede oplysninger på området. Derfor er den studerende forpligtet til at engagere sig i sin egen publikationsaktivitet i løbet af studiet. Undersøgelser afsluttes af statseksamen og forsvaret af doktorsafhandlingen. Det forventes, at kandidater vil arbejde inden for videnskab og forskning, såvel som undervisning (især i universiteter). De vil også arbejde i de strategiske og analytiske afdelinger i finansielle og ikke-finansielle virksomheder. Programmets struktur er som følger:Blok A: Fælles for hele skolen:... [-]


Videoer

Sebastian: Why did I choose BBA?

Kathrin: Why did I choose CEMS?

Day of a Student at VŠE

Kontakt

University of Economics Prague Faculty of Business Administration

Adresse, linje 1 Faculty of Business Administration University of Economics, Prague Nám. W. Churchilla 4
130 67 Prague, Prague, Tjekkiet
Hjemmeside http://fba.vse.cz/
Telefon 224 098 440