University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oplev universitetet i Hradec Králové

UNIVERSITET HRADEC KRÁLOVÉ

Mød det dynamiske og ungdommelige miljø ved universitetet i Hradec Králové - en institution grundlagt i 1959, der har båret sit nuværende navn siden 2000. På nuværende tidspunkt leverer Alma Mater på mere end 7300 studerende, Universitetet i Hradec Králové højkvalitativ videregående uddannelse inden for et stort omfang af studieområder, der omfatter samfundsvidenskab, humaniora, uddannelsesstudier, naturvidenskab, økonomi og informationsteknologi studier. Et stort antal ansøgninger indsendt til universitetet hvert år viser den store efterspørgsel efter studier på universitetet, og det bekræfter sit fremragende navn.

Universitetet i Hradec Králové er en levende institution, og dens konstante udvikling afspejles både i akademiske og byggevirksomheder. Der oprettes nye fakulteter og institutter, nye studieprogrammer akkrediteres, og opførelsen af ​​universitetets campus er i utrættelig fremgang. Universitetscampus ligger bekvemt i byens centrum inden for gåafstand fra de øvrige universitetsbygninger, uddannelses- og videnskabsbiblioteket og den gamle bydel.

Kandidater

Universitetet i Hradec Králové forbereder kvalificerede specialister, som lykkes på det lokale arbejdsmarked såvel som i udlandet. I 2010 modtog universitetet eksamensbeviset, et certifikat udstedt af Europa-Kommissionen, der bekræfter, at universitetet opfylder alle standarder for europæiske videregående uddannelsesinstitutioner. Dokumentet gives automatisk til alle kandidater, og det garanterer verdensomspændende anerkendelse af eksamensbeviset fra universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består af fire dele: Fakultet for Uddannelse, Fakultet for Informatik og Ledelse, Filosofisk Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet.

FILOSOFI FAKULTET

university building

Det Filosofiske Fakultet UHK tilbyder BA, MA og ph.d.-uddannelser på tjekkisk sprog på fuld tid og i flere studie discipliner en deltid studieform. Det giver uddannelse inden for historie, arkæologi, arkivforskning, statsvidenskab (med specialisering i Afrika og Latinamerika i MA og ph.d.-uddannelser), sociologi, filosofi og flere tværfaglige studieområder (fokuseret på informatik og multimedier i arkivforskning og arkæologi).

Fakultetets elever kan uddele fra kontakter med udenlandske universiteter og tilbringe et segment af deres studier i udlandet hos en af ​​partnerinstitutionerne over hele verden. Det filosofiske fakultet giver undervisning i historie og samfundsvidenskab for de studerende til undervisningsuddannelser på Fakultetet for Uddannelse. Kandidater fra fakultetet erhverver førsteklasses viden inden for humaniora og samfundsvidenskab og finder en bred vifte af jobmuligheder i offentlige institutioner, ikke-statslige organisationer, kommercielle agenturer, medier eller i forskning og udvikling.

Det filosofiske fakultet tilbyder også fuld-time MA og ph.d.-uddannelser på engelsk, dvs. MA studieprogram Centraleuropæiske Studier og to ph.d.-uddannelser Latinamerikanske Studier og afrikanske Studier. Udover disse uddannelser tilbyder den et forberedende kursus af tjekkisk sprog og specialiseret universitetsuddannelse til internationale studerende.

BRUGBAR INFORMATION

Det akademiske år er organiseret i 2 semestre. Vintersemesteret starter normalt den tredje uge i september og slutter i december; sommersemestret begynder i februar og slutter i juli. Semesteret efterfølges altid af en eksamenseksamen på 6 uger.

Vores universitet har meget veletableret Buddy System. ESN Buddy System HK's mission er at hjælpe med integrationen af ​​Erasmus og andre udenlandske studerende i det lokale miljø.

Studerende ved universitetet i Hradec Králové er forsynet med indkvartering på universitetet sovesal Palachova.

VISA (ikke-EU-borgere): Udenlandske statsborgere, der er omfattet af visumkrav, er forpligtet til at ansøge om visum forud for deres indrejse i Den Tjekkiske Republik på den autoriserede tjekkiske ambassade. Visa er ikke påkrævet for EU-borgere. Det kan tage 2 måneder at få visum, så glem ikke at ansøge til tiden!

Opholdstilladelse med henblik på studier er obligatorisk for alle udenlandske studerende, der opholder sig her i mere end 90 dage. Ikke-EU-lande: Det er obligatorisk for studerende fra tredjelande at have opholdstilladelse / visum, før de kommer til Tjekkiet - det er ligegyldigt hvor længe de vil studere her. Studerende skal ansøge om midlertidig opholdstilladelse hos den tjekkiske ambassade, konsulære eller diplomatiske mission hjemme eller i det nærmeste land. De internationale kontorer på de respektive fakulteter yder bistand til indkommende udenlandske studerende.

Hvorfor studerer i den tjekkiske republik

Fordi det tilbyder gratis uddannelse på offentlige universiteter! Uddannelse i Tjekkiet har en betydelig fordel - det kan være gratis for dem, der ønsker at få et eksamensbevis fra universitetet på tjekkisk, dvs. for dem, der studerer på det tjekkiske sprog.

På grund af den høje kvalitet af uddannelse. I dag er eksamensbeviser fra de tjekkiske universiteter højt vurderet rundt om i verden sammen med engelsk og amerikansk, og anerkendes i alle lande i EU.

På grund af evnen til at rejse i hele EU. Den Tjekkiske Republik er medlem af EU og i 2007 tiltrådte Schengenområdet, som giver eleverne mulighed for at bevæge sig uden visum til alle Schengen-lande.

På grund af udsigten til en vellykket karriere! Udenlandske studerende efter eksamen kan få et arbejde i tjekkisk eller europæisk offentlighed såvel som i private institutioner og virksomheder lige som de tjekkiske borgere.

På grund af den høje kvalitet af europæisk liv og lave priser. På grund af sin politiske og økonomiske åbenhed er Tjekkiet i dag et af de mest udviklede lande i Centraleuropa. Levestandard er sammenlignelig med Vesteuropa, men priserne på mad, indkvartering og varer er meget lavere.

Hurtig tilpasning af vores elever i det tjekkiske miljø. I dag er Tjekkiet et multikulturelt og åbent land, hvor størstedelen af ​​borgerne kan tale mindst engelsk.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BAs » Se MA » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d. i afrikansk eller latinamerikanske studier

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tjekkiet Hradec Kralove

Ph.d.-studiet af feltet Afrika Studies eller Latinamerikanske Studier tager sigte på forberedelsen af ​​kvalificerede specialister inden for områdestudier med hovedfokus på disse to regioner. [+]

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i statsvidenskab og beslægtede studie discipliner. Undersøgelsen er udformet som et overblik over områdestudier og statsvidenskab med fokus på enten Afrika eller Latinamerika.

Hvad er afrikanske og latinamerikanske studier om?

Ph.D. undersøgelse af feltet afrikanske studier og ph.d. undersøgelse af området latinamerikanske studier sigter mod forberedelse af kvalificerede specialister inden for områdestudier med primært fokus på afrika eller latinamerika. Ph.D. Undersøgelser er specielt designet til studerende med en kandidatuddannelse i statsvidenskab eller beslægtede discipliner. Undersøgelsen koncentrerer sig primært om komparativ forskning i den valgte region med det formål at anvende teoretisk og metodologisk viden til sociale, politiske og økonomiske problemer i enten Afrika eller Latinamerika.... [-]


Ph.d. i filosofi

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tjekkiet Hradec Kralove

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i filosofi og beslægtede studie discipliner. [+]

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i filosofi og beslægtede studie discipliner.

Hvad er filosofi studier om?

Ph.D. Studie i filosofi sigter mod at yde en højkvalitets uddannelses- og forskningsuddannelse inden for den moderne filosofi med særlig fokus på samfundsvidenskabens filosofi. Ph.D. Studiet er designet til studerende med en kandidatgrad i filosofi eller beslægtede discipliner.

Kandidater

De kandidater vil være professionelt og også sprogligt fuldt forberedt til uafhængig videnskabelig forskning og undervisning, til arbejde i offentlige institutioner, medier, ikke-statslige organisationer.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
University of Hradec Králové – Philosophical Faculty
Náměstí Svobody 331
(building B)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ
Sociale medier