Koc University - Istanbul Turkey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Koç University blev grundlagt i 1993 som en non-profit privat universitet i Istanbul, Tyrkiet. Siden oprettelsen har Koç University blevet en af ​​de førende universiteter i Tyrkiet, udmærker sig ved bemærkelsesværdige bidrag til udvidelse af uddannelse, viden og service både internt og udenfor.

Princippet mission Koç University er at dyrke Tyrkiets mest kompetente kandidater, godt afrundede voksne, der er internationalt kvalificerede; der kan tænke kreativt, uafhængigt og objektivt; og som er selvsikre ledere. Samtidig forskningen på Koç University bidrager til den videnskabelige udvikling på internationalt plan og styrker teknologiske, økonomiske og sociale udvikling. Koç University konsekvent stræber efter at fremme viden gennem sin indsats og tjene Tyrkiet og menneskeheden som en model for institutionel excellence.

DH

Koç University er støttet af midler fra den internationalt anerkendte Vehbi Koç Foundation. I 2009, 22 Carnegie organisationer-herunder det anerkendte udenrigspolitiske tænketank, Carnegie Endowment for International freds- kollektivt tildelt Koç familie på "Carnegie Medal of filantropi." Universelt anerkendt som den mest prestigefyldte anerkendelse af filantropiske ekspertise i verden, den Medal er betragtes som svarende til Nobelprisen i filantropi.

Vehbi Koç havde en passioneret engagement i at uddanne unge. I hans ord, "Hvis vi ser omkring os i dag, ser vi, at lande i den moderne verden gør hurtige fremskridt i alle områder af videnskab og er væddeløb mod nye opdagelser i det ydre rum. For os at lukke hullet og som forberedelse til fremtiden, må vi uddanne vores unge mennesker på den bedst mulige måde. "Derfor Koç Universitet stræber efter at blive et ekspertisecenter, en, der lykkes i at yde en verdensklasse uddannelse til sine studerende, skaber ny viden via forskning af dets fakultet, der anvender den tilegnede viden til gavn for samfundet, og udstyre de studerende med den højeste sans for etik, social ansvarlighed og god statsborgerskab.

I de tyve år siden oprettelsen har Koç University blevet en af ​​de førende universiteter i Tyrkiet, udmærker sig ved bemærkelsesværdige bidrag til udvidelse af uddannelse, viden og service både internt og udenfor. Med Kollegier af samfundsvidenskab og humaniora, Administrative Sciences og økonomi, videnskab, teknik, Law, Sygepleje og medicin, Koç Universitet tilbyder 22 bachelor, 32 kandidat og 18 ph.d.-programmer.

Gennem Koç University liberale-arts-inspirerede pædagogik og overflod af fritidsaktiviteter berigelse muligheder, de studerende får den intellektuelle mod til at spørge og spørgsmål samtidig udvikle karakter er nødvendigt for at tjene som vogtere af demokratiske værdier og frihed. Styret af de højeste standarder for akademisk og interpersonelle udvikling, institutionen kollektivt bibringer den kritiske tænkning nødvendigt at analysere viden, kreativitet at pleje og overgå denne viden og nysgerrighed for livslang læring. Universitetets fakultet består af Tyrkiets mest etablerede seniorforskere og ph.d. er fra elite forskningsinstitutioner verden over. De fleste af vores fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere har doktorgrader fra top-tier universiteter i verden.

sd

Koç Universitets stærke faglige tilbud er yderligere styrket af et levende socialt miljø og dynamisk campus liv, herunder regelmæssige sociale aktiviteter, studerende klubber, sportshold og frivillige organisationer. Campus liv på universitetet tilbyder et livligt miljø med en overflod af sociale og kulturelle aktiviteter. De klasseværelser og laboratorier er udstyret med de nyeste teknologiske infrastruktur og støttesystemer. Derudover fremragende atletiske og rekreative faciliteter er til rådighed for alle medlemmer af Koç University familien.

Forskningsmuligheder

Koc Universitetets forskning mission er at bidrage til den universelle mængde viden og påvirke intellektuelle, teknologiske, økonomiske og sociale udvikling på globalt plan. Fakultetet medlemmer bidrager til deres marker både individuelt og i strategisk designede tværfaglige teams.

Gennemførelse videnskabelig og anvendt forskning, foreslå politikker i forskellige arenaer og formidling faglige viden i sociale, økonomiske og juridiske områder, Koc universitetets forskningscentre er en unik stærk dimension af institutionens vægt på forskning. Studerende arbejder sammen med videnskabelige medarbejdere på forskningsprojekter. Disse forskningsaktiviteter styrke deres kreativitet og skarphed til forskning. Tilsvarende Koc Universitets kandidatuddannelser har en stærk forskning komponent, sammenvævning overlegne akademikere med nødvendige forskningserfaring.

Internationale programmer

Bevidst om den stadig mere globaliseret marked og iboende værdi af internationalisering, Koç Universitet anser grundlaget for en bemærkelsesværdig international tilstedeværelse at være en nødvendighed i det 21. århundrede. Derfor universitetets værdier og aktivt forfølger et mangfoldigt campus, hvor forskellige tanker, kulturer, værdier og personligheder, ikke kun sameksistere, men også gensidigt bidrage til en udvidelse af den individuelle og det kollektive.

Koç University værdier og aktivt forfølger et mangfoldigt campus, hvor forskellige tanker, kulturer, værdier og personligheder, ikke kun sameksistere, men også gensidigt bidrage til en udvidelse af den individuelle og det kollektive.

Studerende, der ønsker at anvende som internationale studerende skal have statsborgerskab i et andet land end Tyrkiet land (statsløse borgere og flygtninge kan også forekomme). Ansøgerne skal have gennemført gymnasieuddannelse i Tyrkiet eller i en skole svarer til en tyrkisk gymnasium, eller de skal i øjeblikket være i det sidste år af ungdomsuddannelse.

is
  • Alle programmer bliver undervist på engelsk (bortset Nursing program og nogle kurser i lov)
<li>25% af studerende er internationale, der repr&aelig;senterer mere end 50 lande</li> <li>Over 200 globale partnere for graduate udvekslingsmuligheder</li> <li>For optaget ph.d. studerende, der &oslash;nsker at forbedre deres engelskkundskaber samtidig forts&aelig;tte deres forskning, GLP (Graduate Sprog Program) giver engelsk tr&aelig;ning startende fra deres f&oslash;rste &aring;r.</li> <li>Fuld visum og indvandring st&oslash;tte, der tilbydes af International Community kontor (ICO) samt sociale og sproglige aktiviteter integration</li> <li>Forskning, undervisning og karriere f&aelig;rdigheder udviklingsprogrammer og aktiviteter, der tilbydes af specialiserede support teams.</li>

Ønsker du at besøge os til sommer?

Studerende fra hele verden tilbringe tid i vores campus hver sommer gør forskning, idet specialiserede akademiske kurser eller projekter. Hvis du er en bachelor studerende og gerne vil opleve vores akademiske og forskning ekspertise til en sommer med gratis indkvartering, tjek vores Undergraduate Summer Research Program.

Beliggende i bjergene i Sarıyer, Istanbul, Koç Universitet er tyve minutter fra Sortehavet strande, omgivet af charmerende landsbyer og naturlige landskaber, og er forbundet til byens centrum gennem et væld af praktiske transport muligheder. Koç University har fire andre campus steder: West Campus, Nisantasi Campus, RCAC Beyoğlu og Istinye Campus.

Velkommen til Koc University!

qw
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se Summer courses » Se BBA'er » Se BAs » Se 1-year MBAs » Se MA » Se MSc - Master » Se LLM » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:


PhD I Business Administration

på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2018 Tyrkiet Istanbul

Koç Ph.d. programmets primære fokus er at uddanne de studerende til at blive indflydelsesrige forskning lærde i deres fagområde på de bedste universiteter i verden. Interesserede studerende skulle ønske en akademisk position på en top universitet, og har motivation og evne til at nå dette mål. Derfor vores program er ikke en hensigtsmæssig løsning for folk, der planlægger at arbejde i industrien. [+]

PhD i Business Administration

Koç Ph.d. programmets primære fokus er at uddanne de studerende til at blive indflydelsesrige forskning lærde i deres fagområde på de bedste universiteter i verden. Interesserede studerende skulle ønske en akademisk position på en top universitet, og har motivation og evne til at nå dette mål. Derfor vores program er ikke en hensigtsmæssig løsning for folk, der planlægger at arbejde i industrien.

Tre aspekter af programmet skiller sig ud for at bidrage til at nå sit primære mål for uddannelse af høj kvalitet forskere:

Kvaliteten af ​​fakultetet

Koç GSB Fakultetet medlemmer har PhD er fra velrenommerede ph.d.-programmer i hele verden, er forskning-aktiv og offentliggør i top tidsskrifter i deres område af ekspertise (klik her for en liste over de seneste publikationer). Derudover er en række fakultet repræsenteret i redaktionelle anmeldelse bestyrelser top tidsskrifter.... [-]


Phd I Beregningsmæssige Videnskaber Og Teknik

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Graduate uddannelse i beregningsmæssige videnskab og teknik (CMSE) ved Koç University tilbydes gennem et tværfagligt program blandt departementerne College of Arts and Sciences og Ingeniørhøjskolen. [+]

PhD i Computational Sciences og Engineering Graduate uddannelse i beregningsmæssige videnskab og teknik (CMSE) ved Koç University tilbydes gennem et tværfagligt program blandt departementerne College of Arts and Sciences og Ingeniørhøjskolen. I dette program studerende trænes på moderne beregningsmæssige videnskab teknikker og deres anvendelser til at løse videnskabelige og ingeniørmæssige problemer. Nye teknologiske problemer og tilhørende forskningsmæssige udfordringer stærkt afhængige af datamodellering og problemløsning. På grund af tilgængeligheden af ​​kraftfulde og billige computere modelbaseret beregningsmæssige eksperimenter er nu en standard tilgang til analyse og design af komplekse systemer, hvor reelle eksperimenter kan være dyrt eller umuligt. Kandidater fra CMSE programmet bør være i stand til at formulere løsninger på beregningsmæssige problemer gennem brug af tværfaglig viden fra en kombination af klasseundervisning og laboratorie erfaringer i grundlæggende videnskaber og teknik. Personer med BS grader i biologi, kemi, fysik og relaterede ingeniørdiscipliner skal ansøge om graduate studier i CMSE Program. Forskningsområder af interesse... [-]


Phd I Datalogi Og Teknik

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Et tværfagligt program på de fysiske og kemiske fundamentals af materiale syntese, karakterisering, struktur-ejendom adfærd, forarbejdning og computationa [+]

Ph.D. i Computer Science and Engineering

Et tværfagligt program på de fysiske og kemiske fundamentals af materiale syntese, karakterisering, struktur-ejendom adfærd, forarbejdning og datamodellering; med vægt på praktisk laboratorium erfaring. Forskningsområder af interesse:

Nanostrukturerede materialer Fotonik & laser materialer Polymere materialer og kompositter Brændselsceller og brint opbevaring materialer Processing & programmer på enheden Proteinbiokemi & bioteknologi Mikro-optik og mikro-nano systemteknologier

Ansøgning

Punkterne nedenfor er kun til ansøgerens oplysninger.

Ansøgningsskema

Personlig baggrund og uddannelse Information (CV) 3 Anbefaling Letters TOEFL eller UDS & KPDS Krav (for dem, hvis modersmål ikke er engelsk)Ny Internet Baseret: minimum score 80 Computer Based: minimum score 213 Papir Baseret: minimum score 550 UDS / KPDS: 87 ALES scores (kræves for alle tyrkiske statsborgere) GRE score (kræves af udenlandske studerende, valgfrie for tyrkiske studerende) Officielle udskrifter fra alle universiteter deltog Opgørelse af Formål Områder Interessante ... [-]

PhD I økonomi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Tyrkiet Istanbul

Ph.D. program i økonomi har til formål at forberede de studerende til fremragende forskning i økonomi. Efter eksamen, vil vores studerende være i stand til at forfølge en karriere i fremtrædende universiteter, forskning [+]

PhD i økonomi

Ph.D. program i økonomi har til formål at forberede de studerende til fremragende forskning i økonomi. Efter eksamen, vil vores studerende være i stand til at forfølge en karriere i fremtrædende universiteter, forskningsinstitutioner og offentlige institutioner i Tyrkiet og i udlandet. Det første år af programmet etablerer et solidt fundament i økonomisk teori og økonometri, mens i løbet af deres andet år, studerende tage mere avancerede kurser inden for deres eget valg. Efter at have afsluttet deres kurser, de studerende begynde deres egen forskning og afsætte det meste af deres tid til at skrive deres ph.d. afhandling. Koç Universitet er et af de bedste steder at få en Ph. d. grad i økonomi. The Economics fakultet på Koç Universitet har et solidt ry som bidragydere til grænserne for viden i Tyrkiet og i udlandet. Senest har afdelingen været rangeret nummer 1 i Tyrkiet og fortsætter med at forbedre sin placering i Europa og verden.... [-]


PhD I Material Science And Engineering

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Et tværfagligt program på de fysiske og kemiske fundamentals af materiale syntese, karakterisering, struktur-ejendom adfærd, forarbejdning og datamodellering; med [+]

PhD i Material Science and Engineering

Et tværfagligt program på de fysiske og kemiske fundamentals af materiale syntese, karakterisering, struktur-ejendom adfærd, forarbejdning og datamodellering; med vægt på praktisk laboratoriearbejde oplevelse.

Forskningsområder af interesse: Nanostrukturerede materialer Fotonik & laser materialer Polymere materialer og kompositter Brændselsceller og brint opbevaring materialer Processing & programmer på enheden Proteinbiokemi & bioteknologi Mikro-optik og mikro-nano systemteknologier

Ansøgning

Punkterne nedenfor er kun til ansøgerens oplysninger.

Ansøgningsskema Personlig baggrund og uddannelse Information (CV) 3 Anbefaling Letters TOEFL eller UDS & KPDS Krav (for dem, hvis modersmål ikke er engelsk) Ny Internet Baseret: minimum score 80 Computer Based: minimum score 213 Papir Baseret: minimum score 550 UDS / KPDS: 87 ALES scores (kræves for alle tyrkiske statsborgere) GRE score (kræves af udenlandske studerende, valgfrie for tyrkiske studerende) Officielle udskrifter fra alle universiteter deltog Opgørelse af Formål Områder Interessante ... [-]

Ph.d. I Statskundskab Og Internationale Relationer

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Missionen for ph.d.-uddannelsen i Politiske og Internationale Relationer på Koç Universitet er at uddanne verdensklasse akademikere og offentlige politiske fagfolk. Målet er at udstyre vores [+]

Ph.d. i Statskundskab og Internationale Relationer

Missionen for ph.d.-uddannelsen i Politiske og Internationale Relationer på Koç Universitet er at uddanne verdensklasse akademikere og offentlige politiske fagfolk. Målet er at udstyre vores studerende med uddannelse, som vil sætte dem i stand til at bidrage til topnotch forskning og undervisning i respektable institutioner i Tyrkiet og i udlandet. De videnskabelige medarbejdere i afdelingen har dagsordener aktive forskningsmiljøer og er internationalt kendt for deres forskning og ekspertise inden for en bred vifte af områder, herunder listen nedenfor. Ud over at afspejle disse styrker, bliver programmet og pensum designet til at udstyre de studerende med et solidt fundament i komparativ politik, internationale forbindelser, og politisk teori, og med banebrydende kvalitative såvel som kvantitative forskning færdigheder. Under deres studier, de studerende har generøse muligheder for at få international erfaring gennem udvekslinger med prestigefyldte institutioner. Bliver de også aktive bidragydere til forskningsaktiviteter afdelingen og gain undervisningserfaring gennem assistentophold.... [-]


Ph.d. I Psykologi

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

For at opnå en ph.d., vil de studerende med en bachelor-grad gennemføre mindst 14 kurser (max. 6 år), mens dem med en kandidatuddannelse vil gennemføre mindst 7 kurser (max. 4 år [+]

PhD i psykologi

For at opnå en ph.d., vil de studerende med en bachelor-grad gennemføre mindst 14 kurser (max. 6 år), mens dem med en kandidatuddannelse vil gennemføre mindst 7 kurser (max. 4 år).

Den Kognitiv Program i Psykologi giver de studerende med avanceret baggrund i kognition, undersøge mentale processer såsom læring, perception, opmærksomhed, hukommelse, beslutningstagning og sprog med mulighed for speciale i kognitiv og / eller adfærdsmæssige neurovidenskab. Forskning er central i vores graduate uddannelse i dette program. Studerende begynder forskning med det samme og har chancen for at arbejde med centrale kognitive fakultet medlemmer samt samarbejde med fakultet i relaterede programmer. Med den erhvervede bred viden i kognition og den omfattende forskning erfaringerne fra dette program, de studerende opnår de nødvendige redskaber til at udvikle deres selvstændige forskerkarriere.... [-]


Phd I Arkæologi Og Historie Af Kunst

på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2018 Tyrkiet Istanbul

Ph.D. program i arkæologi giver mulighed for avancerede studier i arkæologi i Tyrkiet (gammel Anatolien) og de omkringliggende regioner. Eleverne skal være interesseret i [+]

Ph.d. i Arkæologi og kunsthistorie

Ph.D. program i arkæologi og kunsthistorie har to forskellige omfattet koncentrationer:

arkæologi kunsthistorie

Ph.D. program i arkæologi giver mulighed for avancerede studier i arkæologi i Tyrkiet (gammel Anatolien) og de omkringliggende regioner. Eleverne skal være interesseret i specialer, der afspejler den ekspertise fakultetet, herunder den neolitiske, bronzealder, jernalder, romersk eller byzantinske perioder. Eleverne opfordres til at deltage i fakultetets forskning på stedet i Alalakh, Barcin Hoyuk, Gordion, Küçükyalı og Sagalassos blandt andre. Feltstudier enten ved en udgravning eller en praktikplads er påkrævet. Programmet lægger vægt arkæologisk teori og metode, og de studerende får undervisning i keramisk analyse, metallurgi og instrumentel analyse. Partnerskaber med andre afdelinger på universitetet stiller specialiserede instrumentering til analyse. Undervisningen tilbydes i scanning elektronmikroskopi (SEM), petrografi, mikro-jordbundsanalyser, sporstof analyse, metallurgi (polariserende lysmikroskopi), GIS-applikationer og analyser organisk rest. Programmet understreger også betydningen af ​​kulturel forvaltning arv og offentlig arkæologi uddannelse gennem museer. Ph.D. program i kunsthistorie kombinerer studiet af de kulturelle, formelle og teoretiske aspekter af visuel kultur med akademisk og praktisk uddannelse i museets undersøgelser og kulturarv site management. Ph.d.-studerende i programmet forventes at udvikle en akademisk specialisering i et bestemt emne eller æra af kunsthistorien, hvor der er fakultetets ekspertise (romerske, byzantinske, Seljuk eller osmanniske). Derudover er de studerende forventes at tilegne sig en solid teoretisk baggrund sammen med de praktiske færdigheder, som er nødvendige museer og arv management industrien. Ud over de øverste niveau og kandidatfag udbudt i arkæologi og kunsthistorie afdeling, ph.d.-studerende i kunsthistorie er også berettiget til at... [-]


Phd I Design, Teknologi & Samfund

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Ph.d.-skolen ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og humaniora på Koc Universitet hilser ansøgninger til sin Master og PhD i Design, Technology and Society. [+]

PhD i Design, Technology & Samfund

Udviklingen i den nuværende teknologi tilbyder en bred vifte af muligheder for kreative industrier. Der er otte fundamentale felter i det globale marked, hvor kreative industri kan vokse: design, filmproduktion, musik, animation, interaktive medier, computerspil, digital reklame, gastronomi og kulturarv. Kreative industrier har brug for forskere og fagfolk, der kan bruge tværfaglige tænkning færdigheder til at udvikle nye metoder til udnyttelse af skærmteknologi og digitale produkter. Overalt i verden, er der et voksende behov for eksperter, der kreativt kan styre konvergensen mellem forskellige kommunikationsplatforme, der kan analysere, forudse og imødegå de skiftende behov og forventninger af enkeltpersoner (som forbrugere eller som borgere).... [-]


Phd I Elektrisk Og Elektronik

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Ph.D. program i Electrical Engineering har til formål at levere avancerede uddannelse og en forkant forskningserfaring i elektrisk og elektronik, eller i elektrisk og [+]

Ph.D. i Electrical and Electronic Engineering

Ph.D. program i Electrical Engineering har til formål at levere avancerede uddannelse og en forkant forskningserfaring i elektrisk og elektronik, eller i elektrisk og computer engineering krydser grænsen mellem de to discipliner. Fokus i dette program er fremragende forskning. Kandidater af programmet kan deltage branche eller fortsætte med at arbejde i den akademiske verden.

Forskningsområder

Kommunikation Computational Biology & Bioinformatik Computational EM, Bølger og optik Computer Graphics Parallelle systemer: multi-threaded software, multi-core systemer Kryptografi, Sikkerhed og Privatliv Design Teknologier til Hardware, Soft-ware og biologiske systemer Digital Signal Processing Distribueret & Parallel Computing Image Processing & Computer Vision Information Theory Integrerede kredsløb og Computer-Aided Design for VLSI Intelligent Systems & Machine Learning Micro & Nano Systems (MEMS & NEMS) Multimedia og netværk Multimedia Signalbehandling Nanoskala og Molekylær Communications Natural Language Processing Peer-to-Peer Systems og netværksprotokoller Secure Cloud Services Software Engineering: Pålidelighed, Analyse, Verifikation Speech Processing Underwater Acoustic Communications trådløs kommunikation Trådløse netværk ... [-]

PhD I Fysik

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Vores MS-program sigter mod at undervise grundlæggende fysik på kandidatniveau fysik programmet på Koç University udøves af vores verden reknowned fakulteter, som specialiserer primært på kvanteteori og optik. Alle forskningslaboratorier er state-of-the [+]

PhD i fysik

Graduate fysik programmet på Koç University udøves af vores verden reknowned fakulteter, som specialiserer primært på kvanteteori og optik. Alle forskningslaboratorier er state-of-the art. Vi udgiver artikler i top tidsskrifter på kvantegravitation og astrofysik, atom-foton interaktioner, Bose-Einstein kondensater, lasere og fotonik. Vi indrømmer det meste ph.d.-studerende med fuld stipendium. MS-programmet uden afhandlingen nylig indført, og kan appellere til dem, der ikke kommer til at forfølge en akademisk karriere. Alle vores studerende finde mulighed for tæt dagligdags kontakt i forskning med verdensklasse fakultet. Vi opfordrer dem til at tage kurser fra de andre programmer sas godt, så de kan udvide deres interesser. Vi får også den måde nogle af de dygtigste studerende på universitetet kommer til fysik klasser. Vores kandidater meste fortsætte som post-docs til de bedste universiteter i verden og i sidste ende gå til det akademiske liv. Andre har ingen problemer med at finde job i virksomhed eller branche.... [-]


Phd I Industriteknik Og Driftsstyring

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Protable konstruktion og drift af moderne industri- og servicevirksomheder systemer kræver integration af menneskelige, materielle, udstyr og finansielle ressourcer. I de senere år har denne integration er blevet [+]

phd i industriteknik og driftsstyring

Protable konstruktion og drift af moderne industri- og servicevirksomheder systemer kræver integration af menneskelige, materielle, udstyr og finansielle ressourcer. I de senere år har denne integration er blevet tighterdue medtagelse af informationsteknologi, og resulterede i mere komplekse systemer. Industriel Engineering forskning fokuserer på kvantitativ analyse, syntese og forvaltning af sådanne komplekse systemer. De aliated fakultet medlemmer kommer fra Industrial Engineering afdeling af College of Engineering, Operations og Information Systems gruppe af College of Administrative Sciences og økonomi, og andre relaterede felter. Vores forskningsområder er forskelligartede, herunder Logistik, Supply Chain Management, Service Operations, produktionssystemer, stokastiske processer, Finansiel Engineering, Matematisk programmering, Data Mining og bioinformatik. Programmerne er bygget på de grundlæggende metoder for operationer forskning og deres applikationer i produktions-, distributions- og serviceindustrien. Kandidater af MS-program er blevet placeret i respektable Ph.D. programmer i Nordamerika, Europa og Tyrkiet samt forskellige faglige positioner i industrien siden 2003. De første kandidater af Ph.D. Programmet blev produceret i 2009, og de forfølger deres akademiske karriere enten gennem et post-doc program eller ved at deltage respektable universiteter i Tyrkiet eller i udlandet. Mens vores MS-program giver et stærkt fundament for akademiske studier i form af Industrial Engineering viden samt udvikle forskning færdigheder, vores ph.d. Programmet giver avanceret uddannelse understreger opdagelsen af ​​ny videnskabelig viden gennem omfattende forskning erfaring. Målet er at producere konkurrencedygtige forskningsresultater og uddanne fremtidige ledere af erhvervet. De potentielle muligheder for kandidater fra programmerne er mangfoldige og omfatter: For MS kandidater, fortsætter deres studier med de bedste Ph.D.... [-]


PhD I Kemisk Og Biologiske Engineering

på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2018 Tyrkiet Istanbul

Kemiske & Biological Engineering er en disciplin, der integrerer kemi og biologi på det molekylære niveau og bruger denne brede fundament sammen med ingeniør fundamentals at studere [+]

PhD i kemisk og biologiske Engineering

Kemiske & Biological Engineering er en disciplin, der integrerer kemi og biologi på det molekylære niveau og bruger denne brede fundament sammen med ingeniør fundamentals at studere syntesen af ​​nye processer og produkter. Vores graduate-program i kemiske og biologiske Engineering er et tværfagligt program, der kombinerer kemisk engineering fundamentals og systembiologi til at opfylde de forskningsmæssige udfordringer i fremtiden. De forskningsområder af interesse er:

Dug Discovery Tissue Engineering Plant Bioteknologi Protein-protein interaktioner Proteinfoldning Process Dynamics, kontrol og optimering systemudvikling Katalyse Superkritiske fluider Syntese af nanostrukturerede materialer Brændselsceller og bæredygtig udvikling Computational Fluid Dynamics Polymer Science and Engineering Microfluidics Biologiske ur Interaktion Netværk og Pathways Modellering af metal organiske rammer for energi applikationer Molekylære simuleringer af krystallinske nanoporøse membraner til gasseparationer Beregningsmæssige undersøgelser af adsorption og diffusion i porøse materialer Superkritiske fluider og ioniske væsker ... [-]

Phd I Matematik

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Institut for Matematik tilbyder graduate kurser, der fører til Ph.D. grad i matematik. Afdelingen lægger vægt både ren og anvendt matematik [+]

phd i matematik

Institut for Matematik tilbyder graduate kurser, der fører til Ph.D. grad i matematik. Afdelingen lægger vægt på både ren og anvendt matematik. Forskning i afdelingen dækker algebra, algebraisk geometri, talteori, funktionel analyse, differential geometri, differentialligninger, kombinatorik, topologi, Matematikkens, statistik, sandsynlighed, stokastiske analyse og matematisk fysik. Ud over de følgende kurser, kan de studerende i dette program tage nogen af ​​de kurser, der er anført under "MS i matematik" program eller fra andre kurser ikke er nævnt her i overensstemmelse med deres områder af specialisering og skal godkendes af deres rådgivere.

Forskningsområder... [-]


PhD I Mechanical Engineering

på universitet Fuldtid September 2018 Tyrkiet Istanbul

Innovation i produktdesign og produktion er blevet en vigtig drivkraft for industriens konkurrenceevne og profitablity i de seneste år. Som støtteteknologier bliver mere let tilgængelige, er ingeniører står over stigende krav til at designe og producere mere [+]

PhD i Mechanical Engineering Innovation i produktdesign og produktion er blevet en vigtig drivkraft for industriens konkurrenceevne og profitablity i de seneste år. Som støtteteknologier bliver mere let tilgængelige, er ingeniører står over stigende krav til at designe og producere mere komplekse mekaniske anordninger til at opfylde behovene i samfundet. Næste generation tekniske produkter vil være "smarte" med mange funktionaliteter; de vil være fremstillet af nye materialer; de vil øge energieffektiviteten og reducere miljøpåvirkningen; de vil variere i størrelse fra nano til mega skalaer; og de vil blive mere tæt integreret med edb-området. Også som mekaniske systemer bliver stadig mere komplekse at analysere og dyrt at eksperimentere, vil have mere vægt at blive placeret på computerstøttet analyse, design, verifikation og produktion. Vores forskningsprogram i maskinindustrien reagerer på disse tendenser og fokuserer på grundforskning relateret til materialevidenskab og procesteknik, produktdesign, og information integreret fremstillingsprocesser. Dermed ansøgninger til forskellige fysiske processer studeres (f.eks energisystemer, naturnær, metalforarbejdende, polymer forarbejdning, diskret del fremstilling at nævne nogle få). Forskningsområder... [-]


Videoer

Koç University From the Sky!

A tour to remember

Kontakt