Læs den officielle beskrivelse

Resumé

İstanbul Şehir University, en non-profit stats anerkendt højere uddannelsesinstitution etableret af Stiftelsen for Videnskab og Kunst (BSV) i 2008. Dens grundlægger BSV er en berømt ngo-funktion i mere end 25 år inden for samfundsvidenskab og organiserer mange internationale og nationale akademiske aktiviteter og gratis seminarer i beslægtede områder.

ŞEHİR er beliggende i Istanbul, ved krydset ved civilisationerne, med sine tre campuser i gåafstand til hinanden. Som et universitet med en samlet studentepopulation på 6000 er mere end 800 af de studerende, der er indskrevet på nuværende tidspunkt, fra mere end 84 forskellige lande.

117742_IMGL7919.jpg

Top 3 grunde til at studere her

  • Et internationalt forskningsuniversitet, som også udmærker sig i undervisningen
  • Centralt beliggende Green Campus
  • Udvekslingsstudie og praktikophold i udlandet

Historie

ŞEHİR steg med en akademisk forfølgelse, der siden 1986 har stiftet Stiftelsen for Videnskab og Kunst. ŞEHİR tog vejen som et rigtigt grunduniversitet og fik institutionel identitet i maj 2008. Under ledelse af "Research-Development Group", som samlet en stærk, ungt og dynamisk akademisk samfund blev der diskuteret om de unikke værdier, som universitetet skal fremsætte med henblik på produktion og formidling af information.

Uddannelse

Ved hjælp af vores grundlæggelse og vision for İstanbul Şehir Universitet er kerneplanen for ŞEHİR bacheloruddannelser en selvstændig læseplan, der er designet ud fra dagens unikke behov og betingelser, og som er rettet mod at hjælpe eleverne med at opnå grundlæggende færdigheder, som gør dem i stand til at forstå verden i sin egen integritet og mobilitet, at se på begivenhederne fra et bredt perspektiv i en tidsrumsramme, til at tænke rigtigt, systematisk og konsekvent og at udtrykke deres tanker i en meningsfuld ramme i deres liv efter graduering, nej hvad deres disciplin er. Gennem denne tilgang har Core Curriculum-programmet til formål at hjælpe eleverne med at få kritiske og kreative intellektuelle vaner, de vil bruge hele deres liv ud over at forbedre deres viden på forskellige områder.

Forskning

Som en begavelsesorganisation forpligter ŞEHİR sig til at blive en af de fremtrædende top-niveau-forskningsinstitutioner og videregående uddannelsesinstitutioner for at tilbyde en unik kombination af uddannelse inden for humaniora, samfund og naturvidenskab samt tekniske discipliner til næste generation af fagfolk og akademikere. ŞEHİR har etableret en række tværfaglige afdelinger og kandidatskoler med en integreret dagsorden for (gen) søgning efter sand viden, innovation for bæredygtighed og service til samfundet. Som led i sin grundfilosofi sigter ŞEHİR på at styre sine forskningsindsatser og investeringer med de grundlæggende målsætninger om at skabe intellektuel ejendomsret for at løse nuværende og fremtidige problemer og bidrage til samfundets fremskridt generelt.

Indkvartering

Dragos Campus er en kvindelig sovesal med en kapacitet på 540 og en mandlig sovesal med en kapacitet på 720 planlagt til at dække vores studerendes behov. Sovesalens bygninger ligger i gåafstand til fakultetets bygninger. Alle værelser i vores sovesale er til 3 personer. I vores sovesale vil stuer og fællesarealer blive rengjort regelmæssigt og gratis internetadgang vil blive leveret. Der er et centralt køkken til individuel og fælles brug for vores elever at forberede enkle og praktiske retter. Der er fællesarealer som fjernsynsstue, studierum, vaskerum og bønnerum. Studerende, der opholder sig i sovesalerne, kan bruge studielokalerne til at være placeret på de mellemliggende etager, eller de kan bruge den centrale studiehal til at være placeret på indgangsgulvet. Prioritet i sovesalen er givet til internationale studerende.117793_pic2b.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tyrkisk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Istanbul Sehir University

Formålet med vores kandidatuddannelse er at hjælpe dig med at opbygge og udvikle de nødvendige ledelsesmæssige, administrative og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødv ... [+]

Oversigt

Formålet med vores kandidatuddannelse er at hjælpe dig med at opbygge og udvikle de nødvendige ledelsesmæssige, administrative og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at kunne lykkes i den globale erhvervsliv. Vores programmer er konstrueret med bevidstheden om moderne akademisk og faglig viden som unikke og dynamiske programmer, der er specifikke for den tyrkiske erhvervsliv.

Vi tilbyder dig dette program specielt designet til at imødekomme dine individuelle behov og berige din viden via deltagelse af store virksomhedsledere og fakultetets medlemmer, der har specialiseret sig på deres område både akademisk og professionelt. Udsat med opgaven at uddanne ledere med globale perspektiver, er vi på İstanbul Şehir Universitet overbevist om, at vi er en troværdig institution, der bringer dagens og morgendagens ledere til marken.... [-]

Tyrkiet Istanbul
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

This is İstanbul Şehir University

Location address
Orhantepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 21, Dragos
Istanbul, Istanbul, 34865 TR
Social Media