Berlin School Of Business & Innovation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vil du blive en ekstraordinær virksomhedsleder i dit valgte felt? Berlin School of Business and Innovation (BSBI) vil hjælpe dig med at udvikle de centrale ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til en vellykket karriere.

BSBI's uddannelser har tre begreber i sit hjerte:

Enterprise | Lederskab | Succes

Du vil:

  • Forbedre dine forretningsfærdigheder gennem praktiske undervisningsmetoder
  • Lær om din valgte industri fra karriereorienterede akademikere på toppen af deres område
  • Få konkurrencedygtige fordele ved at erhverve centrale professionelle værktøjer og teknikker
  • Lær hvordan man anvender begreberne på virkelige virksomheder

Vores mål er din succes: Når du er færdiguddannet, vil du snart kunne komme ind på arbejdsmarkedet som en højt kvalificeret faglig, og efter graduering vil du være berettiget til at ansøge om en 18 måneders efteruddannelse opholdstilladelse * at drage fordel af karriere muligheder i tyskland

Mens du studerer din grad ...

Undervisningsmetoder

Drage fordel af karriereorienteret og praktisk undervisningsmetode ved hjælp af metoder som:

  • Casestudier
  • Besøg til udstillinger og virksomheder
  • Workshops og gæstehøjttalere
  • Gruppediskussioner
  • Præsentationer
  • Gruppeprojekter

Fleksibilitet og online studiestøtte

Nyd en studieplan designet til at passe dine professionelle og personlige forpligtelser.

Udnyt Virtual Learning Environment (VLE) og få adgang til 'virtuelle' klasseværelser, hvilket betyder at du kan studere hjemmefra.

Central Berlin campus

BSBI har skabt et vidunderligt studiemiljø, der tilbyder en nyopusset, moderne campus beliggende i hjertet af Berlin.

Byen blev for nylig placeret som det mest populære valg for internationale studerende på udkig efter at studere i Europa **.

** Baseret på en årlig undersøgelse foretaget af ICEF i 2018.

Industriforbindelser og muligheder

Som Europas startkapital er Berlin det perfekte sted at lære om erhvervslivet og få værdifuld oplevelse - byen er et knudepunkt for iværksættere, der flocker til Berlin for at drage fordel af investeringer og økonomiske muligheder.

Dedikeret karriere service

BSBI's karriereeksperter på campus er dedikeret til at hjælpe dig med at træne for succes. Karriere ydelser er skræddersyet til dine særlige behov og er designet til at udvikle dig til en fremragende kandidat ved eksamen.

Efter eksamen…

Globalt anerkendt gradskvalifikation

Du vil modtage en kvalifikation fra Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBIs vigtigste akademiske partner.

Opholdstilladelse efter studie

Efter en vellykket gennemførelse af dit uddannelseskursus vil du kunne ansøge om opholdstilladelse efter studie i op til 18 måneder. Dette giver dig mulighed for at udnytte økonomiske muligheder i hele Tyskland.

112194_110926_BSBI.png

Efter meddelelser om rejseforbud, udgangsforbud og begrænsninger i den offentlige bevægelse var BSBI hurtig til at reagere og begyndte at indføre foranstaltninger for at sikre, at studerende kunne fortsætte deres læring, på trods af at de ikke kunne få adgang til Berlin-campus. Siden 12. marts har undervisere holdt onlineforedrag.

BSBI anerkender, at mange lande nu er i lås for at forhindre spredning af virussen. Dette kan betyde, at du ikke kan få dit visum eller at flyve til Tyskland. Som sådan har vi oprettet en sen ankomstdato (3. juli) til vores maj 2020-indtag. Alternativt, hvis du ikke er i stand til at få et visum på grund af krisen, kan du udskyde til senere indtag: oktober 2020 eller februar 2021. Spørgsmål og svar Websted

Placeringer

Berlin

Address
Potsdamer Straße 180-182
10783 Berlin, Berlin, Tyskland