Læs den officielle beskrivelse

Carl Benz School of Engineering er maskinteknikhøjskolen i det verdensomspændende anerkendte Karlsruhe Institute of Technology (KIT) og tilbyder en bachelorgrad i maskinteknik undervist på engelsk.

Carl Benz School er en selvstændig institution inden for Karlsruhe Institute of Technology (KIT) med en kollegiumlignende struktur. Det giver elever fra hele verden mulighed for at studere en bachelorgrad i maskinteknik helt på engelsk eller bare få et indblik i at studere teknik via en af sommerskolerne. Efter en vellykket gennemførelse af det 3-årige program, tildeles de studerende en Bachelor of Science (B.Sc.) grad af KIT.

106737_space-telescope-mirror-segments-james-webb-cosmos-46168.jpegPixabay / Pexels

Som en del af KIT skaber Carl Benz School en viden om samfundet og miljøet. Fra grundforskning til applikationer udmærker KIT sig inden for en bred vifte af discipliner, dvs. inden for naturvidenskab, ingeniørvidenskab, økonomi og humaniora og samfundsvidenskab. Det stræber efter at bidrage væsentligt til menneskets globale udfordringer inden for energi , mobilitet og information . Som forskningsuniversitet i Helmholtz-foreningen er KIT en unik videnskabs- og uddannelsesinstitution, der deltager i international konkurrence og har en ledende stilling inden for teknologihverfarer verden over (se Rankings ). KITs innovationsindsats bygger en bro mellem vigtige videnskabelige resultater og deres anvendelse til gavn for samfundet, økonomisk velstand og bevarelse af vores naturlige livsgrundlag.

I løbet af deres studier får Carl Benz School-studerende privilegiet af forskellige tilføjelser til den internationale college-lignende struktur:

  • Studerende har adgang til faciliteter og service på KIT.
  • Studerende deltager i kompakte klasser med en elitestruktur bestående af ikke mere end 40 studerende, der tilbydes af universitetslektorerne af KIT.
  • Studerende modtager løbende karrierevejledning og support.
  • Studerende deltager i forskellige sociale aktiviteter med fokus ikke alene på at studere men også opbygningen af et tæt netværk af internationale jævnaldrende, venskaber og livslange forbindelser samt at vokse som individ.

Stormy Weather over Karlsruhe, photographed from Turmberg, Durlach, Germany, 2018.

Hvorfor studere på Carl Benz School?

Secure On-Campus Housing

CBS tilbyder alt i ét: Campus overnatningssteder og akademikere samt fritidsfaciliteter (dvs. et musikrum), kan alle findes under et tag.

International Orientering

CBS er forskelligartet, åbent og meget internationalt orienteret. Der er mere end 90% af de internationale studerende på campus, og vores alumner kommer fra over 50 lande rundt om i verden.

Stærk industri netværk

Mange kandidater er ivrige efter at komme ind på det tyske arbejdsmarked. For at lette dette, opfordrer vi vores elever til at udføre praktikophold. Som led i specialiseringen deltager Global Production Management studerende endda i branchens træningsprogram.

Undersøg teknologiens fremtid

Den B.Sc. er opdelt i kerneundersøgelser inden for det generelle felt inden for maskinteknik, herunder en specialisering inden for automotive engineering, global produktionsstyring og / eller energiteknik.

Undersøgelse

CBS giver studerende støtte til dagligdags spørgsmål med individuel studievejledning samt med en personlig karriere service.

Perfekt beliggenhed

Karlsruhe ligger i hjertet af Europa og giver nem adgang til bjerge, søer, floder, skove, slotte, skiløb og andre udendørs sportsgrene. Mange steder i Europa, som Paris (2,5 timer), Amsterdam (5,5 timer), London (6 timer) eller Prag (7 timer), er komfortable og hurtige at nå via tog.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: