Læs den officielle beskrivelse

Det tyske institut for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en af ​​de førende økonomiske forskningsinstitutter i Tyskland. Vi er en uafhængig, non-profit institut involveret i økonomisk forskning, service og politisk rådgivning. Vi samarbejder tæt med universiteter i Berlin og Brandenburg, og vi er aktive i internationale faglige netværk.

Den DIW Graduate Center (GC) tilbyder dig en top ph.d.-uddannelse i økonomi i Berlin, en spændende by for ph.d.-studier. Hvert år mange unge og lovende økonomiske forskere fra hele verden er tiltrukket af vores veltilrettelagt program, verdenskendte fakultet medlemmer, og vores partnerskaber med nogle af Tysklands bedste forskningsinstitutioner og universiteter.

Vores program er styret af kvalitet og relevans. Vi er forpligtet til at give vores elever den bedst mulige ph.d.-uddannelse, baner vejen for deres karriere i akademisk forskning og politisk rådgivning. Vi er stolte af at se vores kandidater arbejde i verdensklasse universiteter som Cornell University, London School of Economics og University College London og i de politiske institutioner som Europa-Kommissionen, tyske ministerier, og Deutsche Bundesbank. Udforsk vores hjemmeside for at lære mere om vores program. For alle henvendelser, vi er glade for at hjælpe dig.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

DIW Graduate Center

Anvend til DIW Graduate Center, hvor akademisk ekspertise møder stimulerende miljø Tysklands største økonomiske tænketank. ... [+]

PhD i økonomi - med en fuldtids stipendium på DIW Graduate center

Hvem er vi Det tyske institut for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en af ​​de førende økonomiske forskningsinstitutter i Tyskland. Vi er en uafhængig, non-profit institut involveret i økonomisk forskning, service og politisk rådgivning. Ud over samarbejder tæt sammen med universiteter i Berlin og Brandenburg, vi er også aktive i internationale faglige netværk.

Målet med DIW Graduate Center er at give fremragende ph.d.-studerende med et forskningsmiljø og en uddannelse struktur, der vil udvikle deres talenter på eksemplarisk vis. Det giver dem til en dyb forståelse af de økonomiske og sociale processer samtidig tilbyde dem mulighed for at anvende deres viden inden for det professionelle forskningsmiljø af en af ​​de førende økonomiske tænketanke i Tyskland.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk