Læs den officielle beskrivelse

EMBL placeringer

EMBL opererer fra seks steder i hele Europa:

 • Heidelberg, Tyskland - hovedlaboratorium
 • Hinxton, UK - European Bioinformatics Institute ( EMBL EBI)
 • Grenoble, Frankrig - Forskning og tjenesteydelser til strukturel biologi
 • Hamburg, Tyskland - Forskning og tjenesteydelser til strukturel biologi
 • Rom, Italien - epigenetik og neurobiologi
 • Barcelona, ​​Spanien - vævsbiologi og sygdomsmodellering

Governance of EMBL

EMBL er en mellemstatslig organisation med speciale i grundforskning inden for biovidenskab, finansieret af offentlige forskningsmidler fra mere end 20 medlemsstater, herunder mange af Europa og Israel, og to associerede medlemmer, Argentina og Australien. EMBL ledes af generaldirektøren, i øjeblikket professor Iain Mattaj, udpeget af det styrende organ, EMBL Council. Rådet består af repræsentanter for alle medlemslande og associerede lande.

EMBL missioner

Hjørnestenen i EMBL mission er at:

 • udføre grundforskning inden for molekylærbiologi
 • træne forskere, studerende og besøgende på alle niveauer;
 • tilbyde vitale tjenester til forskere i medlemsstaterne
 • udvikle nye instrumenter og metoder
 • aktivt engagere sig i teknologioverførsel
 • og at integrere europæisk livforskningsforskning.

Forskning ved EMBL

Forskning ved EMBL lægger vægt på eksperimentel analyse på flere niveauer af biologisk organisation, fra molekylet til organismen, såvel som beregningsbiologi, bioinformatik og systembiologi.

Forskning udføres af mere end 80 uafhængige grupper, der dækker molekylærbiologiens spektrum. EMBL er international, innovativ og tværfaglig. Dens 1600 medarbejdere fra mange nationer repræsenterer videnskabelige discipliner, herunder biologi, fysik, kemi og datalogi.

Uddannelsesmuligheder

Udestående træning er tilgængelig på flere niveauer: ph.d.-studerende, postdocs og besøgsforskere. EMBL vært for en omfattende tidsplan for kurser, konferencer og workshops, mange organiseret i samarbejde med EMBL søsterorganisation, EMBO (kort for European Molecular Biology Organization). Laboratoriet tilbyder desuden en platform for dialog med offentligheden gennem forskellige videnskabelige kommunikationsaktiviteter som foredragsserier, offentlige besøgsprogrammer og formidling af videnskabelige resultater.

Videnskabelige tjenester

Tjenester leveret af EMBL inkluderer:

 • kernebiomolekylære databaser og bioinformatikværktøjer, især hos EMBL -EBI;
 • tilvejebringelse af strålelinjer, instrumentering og høj-gennemstrømningsteknologi til strukturel biologi ved Hamburg og Grenoble udstødninger;
 • Core Facilities, som giver omkostningseffektiv og effektiv adgang til metoder og teknologier, der er dyre at oprette eller vedligeholde, eller som kræver stor omkostning.

Læs mere på skolens hjemmeside.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

European Molecular Biology Laboratory

Unikt i verden og venter på dig! EMBL International Ph.D. Programmet, der oprindeligt blev oprettet i 1983, repræsenterer flagskibet i EMBL engagement i førsteklasses udd ... [+]

Uddannelse og inspiration af den næste videnskabelige generation - EMBL tradition for ekspertise

Som Europas eneste mellemstatslige forskningsorganisation i biovidenskab og som et førende laboratorium inden for molekylærbiologi er EMBL dedikeret til at fremme excellence i molekylærbiovidenskaberne i hele Europa. En af de bedste måder at nå dette mål på er at inspirere og fremme talentfulde unge forskere til at gøre dem til dygtige og kreative fremtidige ledere.

EMBL International Ph.D. Programmet er Europas 'bedste i klassen' Ph.D. program for biovidenskab. 240 studerende fra over 40 lande gennemfører ph.d. forskning hos EMBL til enhver tid. Hvert år indrømmer vi i gennemsnit 60 nye studerende, der tilhører de top videnskabelige kandidater i deres lande. De udvælges omhyggeligt fra en stor multinational pool af ansøgere, der nåede over 1700 ansøgninger i 2012.... [-]

Tyskland Heidelberg
Åben tilmelding
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk