Graduate School of Life Science Munich

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graduate School Life Science Munich er en del af Fakultet for biologi og fakultet for kemi, biokemi og apotek i Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Disse fremragende fakulteter rangeres blandt de bedste uddannelsesinstitutioner for biologi og biokemi i Tyskland. Sammen med LMU Gene Center og Klinikum der Universtität München (KUM) hører de til HighTechCampusLMU i Grosshadern-Martinsried, der er velkendt for international avanceret forskning inden for biovidenskab. De deltagende forskergrupper samarbejder ofte med de tilstødende Max-Planck-institutter for biokemi og neurobiologi og med det tyske forskningscenter for miljøsundhed (Helmholtz Zentrum München).

De italienskinspirerede bygninger i det prestigefyldte Ludwig-Maximilians-Universität München ligger i centrum af München tæt på den engelske have, Europas første store bypark. Universitetet er blandt de ældste og største i Tyskland. Det blev grundlagt i 1472 i den bayerske by Ingolstadt under hertugen Ludwig den rige, og efter et mellemlanding i Landshut, endelig bosatte sig i München i 1826. Siden da har det tiltrukket mange hæderlige lærde. Blandt dem var røntgenopfinderen Wilhelm Roentgen, kemiker og far til det moderne landbrug Justus von Liebig og sociologen Max Weber. Siden sin undfangelse har universitetet avlet 13 nobelprisvindere. I dag, med sine 48.000 studerende, hvoraf 15% er internationale studerende, tilbyder Ludwig-Maximilians-Universität et pulserende studerendes liv. Dets mere end 700 professorer og 3.000 adjunkter udgør et unikt landskab af forskning og undervisning.

Igen igen i 2017 har Ludwig-Maximilians-Universität München en øverste placering i Times Reputation Ranking af Times Higher Education Magazine, hvor LMU vises på plads 30. Derfor er LMU blandt de mest berømte universiteter i Europa. World Reputation Ranking evaluerer et universitets omdømme inden for undervisning og forskning ved at konsultere anerkendte videnskabsfolk fra hele verden.

biozentrum sommer-100Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

Graduate School Life Science Munich (LSM), der blev grundlagt i 2009, tilbyder et internationalt doktorgradsprogram i biovidenskab, der dækker områder af antropologi, biokemi og cellebiologi, økologi, udvikling, genetik, mikrobiologi, plantevidenskab, systematik og zoologi til fremragende motiverede og kvalificerede forskere. Programmet undervises udelukkende på engelsk og giver omfattende videnskabelig uddannelse på et af Europas førende universiteter. Medlemmerne af Graduate School er en del af Fakultet for biologi og Fakultet for kemi, biokemi og apotek i Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Fakulteterne rangeres blandt de bedste uddannelsesinstitutioner for biologi og biokemi i Tyskland.

Forskeruddannelsen på et specifikt projekt vil blive suppleret med seminarer, retreats, metodekurser, træning i overførbare færdigheder og deltagelse mindst i en international konference. Doktorgraden er åben for studerende, der enten har en kandidat- eller diplomuddannelse eller undtagelsesvis en 4-årig bachelorgrad. Succesfulde studerende på forskerskolen tildeles en doktorgrad (Dr. rer. Nat.) Af LMU efter 3 til 4 år. Kandidater skal bevise en stærk kvalitativ baggrund samt interesse og evne til at udføre uafhængig forskning.

Mere end 39 forskningsgrupper, der er internationalt anerkendt for deres innovative forskningsmetoder og teknologier, udgør det centrale fakultet for Graduate School. Ved hjælp af avancerede fremgangsmåder sigter disse grupper til at besvare væsentlige spørgsmål, der er relevante for grundlæggende og anvendt biologisk og biokemisk forskning. I deres egen forskningsgruppe eller i samarbejde med en specialiseret forskningsgruppe på campus får LSM-doktorgrader muligheden for at lære og kommandere en række teknikker. Således får doktoranderne på LSM grundig uddannelse i avancerede metoder i life science.

Formålet med programmet er at undervise ikke kun den tekniske ekspertise, der er nødvendig for at få succes i forskningen, men også at formidle færdigheder, der er uundværlige for enhver tankevækkende og ansvarlig videnskabsmand. Sidstnævnte inkluderer evnen til at kommunikere på simpelt sprog og en vilje til at engagere sig i bioetiske spørgsmål og deltage i de offentlige diskurser, de måtte provokere. Derudover tilbydes in-house tyske sprogkurser inklusive interkulturelle aspekter for udenlandske studerende for at lette integrationen. Succesfulde studerende afslutter deres kandidatstudier efter ca. tre til fire år og tildeles deres doktorgrad (Dr. rer. Nat.) Af LMU.

teaser b studium-163Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

Placeringer

München

Address
Grosshadernerstr. 2-4
82152 München, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig