International School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor ISM?

International Focus

ISM tilbyder sine studerende en omfattende international uddannelse. Således skal internationale bachelorstuderende kombinere deres forretningsundersøgelser med et andet fremmedsprog, enten tysk, fransk eller spansk. Studerende gennemfører et eller to semestre i udlandet i et europæisk eller oversøisk land .

Afhængig af deres specialisering vælger ISM-studerende en institution fra ISM's 199 partneruniversiteter . Semesteret i udlandet er designet til at videreudvikle og udvide deres interkulturelle og sproglige kompetencer og styrke og uddybe deres faglige viden i en international kontekst. Ud over deres studium i udlandet afslutter de også mindst ti uger af deres 20-ugers praktikperiode hos et firma uden for Tyskland. Alle bacheloruddannelser inkluderer forelæsninger på engelsk og tysk undtagen B.Sc. International Management English Trail, der udelukkende undervises på engelsk.

Masterprogrammerne inkluderer også et studie i udlandet. Studerende tilbringer det tredje semester af deres program i udlandet på et af ISM-partneruniversiteterne med speciale i deres studieretning. Desuden inkluderer alle programmer forelæsninger, der afholdes på engelsk, M.Sc. International Management, M.Sc. Finansiering, MA Strategisk marketingstyring, MA Luksus, Mode

Ligesom bachelor- og kandidatuddannelserne har ISM's deltidsuddannelser også et internationalt fokus. Alle programmer inkluderer moduler i udlandet. Derudover undervises MBA General Management-programmet udelukkende på engelsk.120859__MG_4759.jpg

Praktisk orientering

Alle ISM-programmer er nøje tilpasset behovene i den virkelige forretningsverden. Dette mål fremmes af den praktiske erfaring fra ISM-undervisere, hvoraf mange har haft eller i øjeblikket har lederstillinger i erhvervslivet. Endvidere dækker omfattende praktikfaser samt en praktisk orienteret speciale grundlaget for ISM-programmer. Indflydelsesrige virksomhedsrepræsentanter, der tjener i bestyrelsen, er med til at forme ISMs uddannelseskoncept. De giver de studerende mulighed for at tage praktikpladser og konsultere projekter til klassekreditter hos deres virksomheder.

Ved at udnytte disse muligheder får ISM-studerende omfattende erfaring med at løse praktiske problemer i det daglige professionelle liv. Derudover har ISM-studerende direkte kontakt til virksomhedsrepræsentanter ved at deltage i virksomhedspræsentationer, karrieremesser og casestudier . Studerende kan diskutere deres karrieremuligheder med disse repræsentanter i en personlig atmosfære. Det voksende antal ISM-alumner beriger også ISM-netværket.

Personlig atmosfære

I modsætning til den typiske anonymitet ved store forelæsningssaler på mange universiteter tilbyder ISM studerende en personlig atmosfære takket være små klassestørrelser , et interaktivt læringsmiljø og et stort antal fritidsaktiviteter . Den lille klassestørrelse giver instruktører mulighed for at give eleverne individuel opmærksomhed og danner grundlaget for et interaktivt klassemiljø. Samtidig opmuntres kollegialitet blandt studerende stærkt. Dette understreges af de mange casestudier og konsulentteamprojekter . Målet med gruppearbejde og projektarbejde er at lære at opbygge og organisere hold for at opnå et positivt resultat. Fritidsaktiviteter såsom studerendes arbejdsgrupper og fester hjælper studerende med at udvide deres personlige netværk.

Derudover har studerende en digital kommunikationsplatform i form af ISM-intranettet. Dette er et online forum for studerende til at diskutere forelæsninger, rapportere fra deres semester i udlandet og få adgang til eller sende praktikophold. Endelig tilbringer de studerende en del af deres fritid i studentsamfund, der tilbydes uafhængigt af standard pensum.120857_BEBA_LOG_b_MG_1768.jpg

Professionelle og sociale færdigheder

De første tre semestre i alle ISM-bachelorprogrammer giver de studerende de grundlæggende elementer i forretningsadministration. Afhængigt af det valgte studieprogram suppleres denne kerneuddannelse med foredrag i kommunikation, turisme, psykologi, modeledelse, sportsledelse, forretningsret eller økonomi. Ud over de grundlæggende ledelseskurser tager de studerende også to programspecifikke kurser i hvert af de første tre semestre. I det femte og sjette semester kombinerer bachelorstuderende programspecifikke moduler med valgfag. Ud over disse akademiske og bløde færdigheder trænes også fremmedsprog . Det obligatoriske kursus i forretningsetik komplimenteres yderligere af social kompetenceuddannelse, herunder teambuilding eller interkulturel ledelse , hvilket gør det muligt for studerende at udvikle den kulturelle følsomhed, der er nødvendig for et ansvarligt og retfærdigt lederskab i internationale teams.

Kandidatuddannelserne er designet til at give studerende omfattende faglig viden på kort tid. I det første og andet semester erhverver de studerende avancerede basics og specifik viden for at imødekomme kravene til deres specialisering. Ud over at få faglig viden, praktiserer studerende også bløde færdigheder som kommunikations- og forhandlingsteknikker . Casestudier og praktiske projekter garanterer, at de studerende har chancen for at anvende deres teoretiske viden til praktisk brug på et meget tidligt tidspunkt, samt fremme samarbejde og teamwork.120864_B_D_TEM_a_ISM_HH_0402.jpg

Kompakt studieprogram

ISM-studerende tilegner sig faglige færdigheder, får praktisk erfaring og har chancen for at blive nedsænket i andre kulturer - alt inden for en kort periode. Denne mangfoldige og spændende uddannelsesmæssige oplevelse er muliggjort af et velstruktureret studietilbud. Mens studerende ved andre universiteter nyder deres semesterpauser, får ISM-studerende den virkelige erhvervserfaring . I deres søgning efter fremtidige ledere er virksomheder på udkig efter kandidater, der med succes har afsluttet deres studier på kort tid, samtidig med at de får praktisk erfaring og interkulturelle færdigheder ved internationale universiteter og virksomheder. Studenter på ISM tilegner sig disse færdigheder i seks semestre (europæisk spor) eller syv semestre (global spor). De har derefter muligheden for at gennemføre en kandidatgrad inden for yderligere tre semestre plus den tid, der bruges på at skrive kandidatopgaven. Et velstruktureret program gør dette effektive studiekursus muligt. Både bachelor- og kandidatuddannelserne har en fastlagt tidsramme for de krævede praktikpladser eller praktiske faser . Tilsvarende er ISM's deltidsprogrammer også baseret på et tæt struktureret koncept.

Placeringer

München

Address
Karlstraße 35, D-80333 München
München, Bayern, Tyskland

Programmer

Denne skole tilbyder også: