Munich Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelser, der udbydes i München Business School

Lige fra bachelor, master og Master of Business Administration studieforløb gennem DBA program til Executive Education - München Business School overbeviser med sin brede udbud af state-akkrediteret fuld tid eller deltid programmer.

Hvorfor MBS?

At kende MBS

I 2015 blev MBS rangeret første til emnet Business Administration i en rangordning af alle private universiteter i Applied Sciences i den tyske "WirtschaftsWoche" - en succes, der er krediteret et væld af erfaringer indsamlet gennem mere end 20 år og til unikke vejledende principper.

Årsager til studere i München Business School

Internationalitet

München Business School er en Tysklands mest internationale universiteter. Dens internationalitet er kendetegnet ved en lang række særlige træk ved undersøgelsen koncept.

praktiske relevans

Det grundlæggende princip i uddannelsen er den bevidste orientering i internationale operationer og arbejdets indhold i virksomhederne, der er skabt gennem den tætte integration af praktiske undersøgelser og nationale og internationale praktisk involvering faser, nationale og internationale.

Personlighed

Den vellykkede forvaltning af fremtidige udfordringer kræver morgendagens ledere til ikke kun at besidde høje faglige kvalifikationer, men også visse personlighedstræk.

Individuel Support

Den personlige og individuelle atmosfære giver mulighed for studier i modsætning mange mainstream universiteter

KVALITETSSIKRING

Som en af ​​Tysklands førende business skoler, München Business School emner sig til bedømmelser af interne og eksterne paneler.

Sprog Study

I nogle programmer på München Business School, tilbyder vi dig til at fuldføre dine studier helt på engelsk (engelsk Track) eller med en blanding af tyske og engelske kurser (tysk Track).

Mission Statement af München Business School

Succesfulde ledere besidder et stærkt fundament af grundlæggende viden og stor international erfaring. De er stærke, ansvarlige tal og handle henholdsvis mod deres medmennesker. De tænker og forhandle i en iværksætterkultur måde og gøre deres beslutninger med samvittighed viden om deres plads i samfundet. Disse overbevisninger er grundlaget for vores praksis. Følgende mission er en bindende ramme for vores fælles idealer og mål.

Uddannelser på MBS

Fuldtidsansatte undersøgelser og deltidsstudium for arbejder fagfolk

I seks semestre, Bachelor International Business program på MBS giver et solidt fundament af viden og færdigheder i international business administration.

Kandidatuddannelserne i München Business School har til formål at uddybe, specialisere, eller udvide viden og færdigheder i international business administration.

MBS postgraduate program byder Master of Business Administration (MBA) som en fuldtids-program eller som en del tid program til bearbejdning af fagfolk.

Beholdningen af ​​MBS afrundes af Doctor of Business Administration (DBA) ph.d.-studier, akkrediteret af den bayerske stat Ministeriet for Uddannelse, Videnskab og kunst.

Services for MBS Studerende

Study Abroad og Karriereplanlægning

Vores studerende beskrive altid deres ophold i udlandet som højdepunktet af deres studier. Den International Center hjælper studerende med disse projekter. MBS hjælper dem organisere deres ophold i udlandet og meget mere.

For starten i deres professionelle karriere, er endelige års studerende får mulighed for at tilpasse ansøgning strategier til deres individuelle situation og udvikle perspektiver for deres karriereplanlægning.

Den MBS Career Center, blandt andet støtter dem i en-til-en samtaler hjælper dem med at optimere deres studieforløb, at angive deres karrieremål og udvikle strategier for at nå dette mål.

Placeringer

München

Munich Business School

Address
Elsenheimerstraße 61
80687 München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 89 5476780

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig