TUM School of Management Heilbronn

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvor ledelse opfylder teknologi

Oplev undervisning og forskning i et inspirerende miljø

På TUM School of Management gennemfører vi undervisning og forskning i krydset mellem ledelse, ingeniørarbejde, naturvidenskab og biovidenskab. Beliggende i hjertet af München, en blomstrende by i et af Tysklands mest velstående regioner, nyder vi en akademisk, kulturel og økonomisk infrastruktur, der tiltrækker talenter fra hele verden.

Fakultetet har siden grundlæggelsen i 2002 været involveret i en bred vifte af forskningsprojekter, der broerer kløften mellem discipliner. Vores forskning fokuserer på fremtidige tendenser og virkelige løsninger, der fremmer innovationsbaserede virksomheder og gavner samfundet som helhed.

Vores stærkt motiverede internationale studerende samt samarbejdet med berømte universiteter og ledelseskoler over hele verden garanterer et globalt perspektiv, mens industriens knowhow indføres i vores programmer gennem stærkt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Sammen skaber vi et dynamisk, inspirerende og internationalt fællesskab.

Vær en del af det!114474_beautiful-beauty-carefree-1458318.jpg

Fakta og tal

  • 5 akademiske afdelinger
  • 300 videnskabelige medarbejdere
  • ~ 4M i tredjepartsfonde (2015)
  • ~ 90 Samarbejder med internationale universiteter (ca.)

akkrediteringer

AACSB International

Foreningen for Advance Collegiate School of Business (AACSB) er verdens største business education alliance. AACSB Akkreditering er kendt, verdensomspændende, som den længste stående, en mest anerkendt form for specialiseret / faglig akkreditering en institution og dets forretnings programmer kan tjene.

EFMD Equis

TUM School of Management blev tildelt EQUIS akkreditering af EFMD i 2017. EQUIS er det førende internationale system for kvalitetsvurdering, forbedring og akkreditering af højere uddannelsesinstitutioner inden for ledelse og forretningsadministration.

Forening af MBA er

I 2015 bekræftede Association of MBAs (AMBA) at evidensbaseret ledelseskendskab opfylder branchens ekspertise inden for vores tre Executive MBA-programmer.114476_adults-blur-business-people-1811991.jpg

Internationale netværk

TEM

I 2016 indgik TUM School of Management de kvantitative teknikker for økonomi og management netværk (QTEM), som er et internationalt netværk, der samler fremragende studerende, akademiske partnere og internationale virksomheder.

QTEM Master's program er åbent for fremragende studerende, der er indskrevet hos en af QTEM Academic Partner Institutions.

Global Business School Network

I 2016 sluttede TUM School of Management sig til Global Business School Network (GBSN). GBSN er et netværk af berømte handelsskoler, industri, fonde og hjælpeagenturer, der har til formål at forbedre adgangen til kvalitet, lokalt relevant lederuddannelse for udviklingslandene. Netværket fremmer grænseoverskridende netværk, videndeling og samarbejde både inden for netværksmedlemskabet og med de bredere erhvervsuddannelses- og udviklingssamfund.

Mission

Mission

Grundlagt i TUMs teknologiske og iværksætterøkosystem uddanner TUM School of Management ansvarlige talenter og forfølger relevant forskning for at fremme innovationsbaserede virksomheder og samfund i Tyskland, Europa og verden.

Vision

At blive en af Europas ledende skoler på grænsefladen til ingeniørvidenskab og videnskab, der bidrager til løsninger på de store samfundsmæssige udfordringer.

TUM School of Management - anerkendt for fremragende undervisning og forskning

ingen. 1 - "WirtschaftsWoche Ranking 2019": TUM School of Management er det øverste universitet blandt tysksprogede universiteter og det andet fra top overordnede til forretningsforskning. Herudover blev professor Helmut Krcmar tildelt som den bedste businessforsker.

ingen. 1 - I 2018 blev TUM School of Management anerkendt som den bedste tyske business school i Worldwide Business Research Rankings udgivet af Korea University Business School.

ingen. 3 - I 2014 blev TUM School of Management opført tredje blandt alle tysktalende universiteter i rangordningen af "Handelsblatt", Tysklands førende finansblad.

20 af 135 - QS World University Rankings: I 2019 placerede TUM School of Management 20th ud af 135 universiteter i den verdensomspændende Master of Management Rankings.

11 af 12 - I 2017 CHE ranking scorede TUM School of Management tre toprangeringer til forskning og opnåede toppositioner i 11 af de 12 studentkvalificerede kategorier.

ingen. 3 og 7 - Vores professorer er blandt de mest indflydelsesrige økonomer og ledelseslærere i Tyskland og tysktalende lande ifølge "Frankfurter Allgemeine Zeitung" og "Handelsblatt".

ingen. 3 og 9 - FT Master i Management Ranking: Også i 2018 scorede TUM School of Management to top ti placeringer for Master in Management i emnerne Entrepreneurship (9. plads) og Industry / Manufacturing (3rd place).114475_adult-concentrated-concentration-6972.jpg

Værdier

Vores bidrag til ansvarlig ledelse

Vi tror på, at vi kan være til gavn for samfundet med vores forskning og uddannelse af personer, der bliver fremtidens beslutningstagere.

Ansvar og integritet

Vi gennemfører forskning i overensstemmelse med de højeste videnskabelige og etiske standarder og er forpligtet til fremskridt og innovation for at forbedre folks liv.

Vi underviser i generelle ledelsesmæssige færdigheder med vægt på teknologi og derved fortaler FN's bæredygtighedsværdier for frihed, lighed, solidaritet, tolerance, respekt for naturen og fælles ansvar.

Passion for Excellence

Vi stræber efter excellence i vores forskningsområder og offentliggør vores resultater for at skabe effekt.

Vi giver vores studerende på alle niveauer en sund videnskabelig uddannelse, ikke kun for at lette deres karriere i erhvervslivet eller i videnskaben, men også for at forbedre deres kritiske tænkning, så de handler ansvarligt i forhold til samfundet.

Iværksætterånd

Vi undersøger iværksætteri og innovation og integrerer resultaterne i vores elevers uddannelse på alle niveauer for at sætte vores elever i stand til at tænke og handle iværksætterielt.

Vi opfordrer vores TUM kolleger, studerende og ph.d.-kandidater til at finde vækstorienterede nystartede virksomheder og lette deres succesfulde udvikling.

Nysgerrighed og åbenhed

Vi opfordrer forskning ud over disciplinære, institutionelle og nationale grænser for at åbne nye perspektiver og skabe nye forskningsresultater og måder at henvende sig til forvaltningspraksis.

Vi udvikler talentfulde individer uanset køn, nationalitet, religion eller tro, handicap, alder eller seksuel orientering og er fast besluttede på at lære af vores elevernes kulturer, oplevelser og meninger.

Kollegialitet og Gemütlichkeit

Vi skaber et klima med gensidig interaktion, hjælp og samarbejde mellem studerende, fakultet og administrativt personale.

Vi dyrker en holdning af Gemütlichkeit - den bayerske livsstil - og en varm og venlig atmosfære i skolen.

Placeringer

München

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21
80333 Munich

München, Bayern, Tyskland

Heilbronn

Address
Am Bildungscampus 2, 74076 Heilbronn, Alemanha
Heilbronn, Baden-Württemberg, Tyskland

Akkrediteringer