The European Wellness International Institute (EWII)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European Wellness International Institute (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) anerkender, at viden og færdigheder kan opnås gennem en bred vifte af læring. Instituttet er derfor forpligtet til at sikre, at hvor det er relevant, viden og færdigheder, der opnås gennem arbejdserfaring, livserfaring, kontinuerlig faglig udvikling (CPD) eller tidligere kvalifikationer, kan anerkendes gennem strenge relevante andragogiske og faglige vurderinger.

Hvorfor studere ved European Wellness International Institute?

  • Anerkender værdien af læring uden for en formel ramme og anerkender aktiv læring på arbejdspladsen.
  • Validerer værdien af at lære, som studerende har opnået af sig selv og akkumuleret gennem årene inden for deres respektive arbejdsområder.
  • Hjælper elever med at spare tid og penge ved at eliminere unødvendig gentagelse og duplikering af materiale, som lærerne allerede kender.
  • Forbedre den studerendes selvværd baseret på deres faglige præstationer, hvilket sikrer større ligestilling mellem muligheder og praksis i karriereprogression.

Closeup of microscope

Forord fra EW Academy

Bestyrelsen for EWA.

Uddannelse er meget vigtig for de samlede fremskridt i samfundet og menneskelig velvære. I denne moderne tid har bioregenerative videnskaber kapaciteten til at ændre den måde, mennesker bliver ældre på med det konstante dilemma af stadigt voksende stress og udfordringerne i dets ledelse. Disse udfordringer kan imødegås og styres effektivt, når industriens kredse samarbejder og arbejder samtidig som et stort team for at styre, dirigere og påvirke resultatet med et fugleperspektiv og på kontrasten også med mikroskopisk analyse.

Kun med beherskelse af videnskabeligt understøttede koncepter vil estetikeren være i stand til at yde service ud over de top-til-tå-tjenester, som man normalt ville tilbyde. Som sådan vil den bioregenerative videnskab, der læres til vores elever, tilføje en uovertruffen vægt til deres nuværende praksis såvel som forme fremtiden for begyndere, der bare tager sig ind i branchen.

Med andre ord, når den medicinske broderskab konstant innoverer etiske måder til at styre aldring og dens tilknyttede udfordringer, er behovet for paramedicin og estetikere / kosmetologer og andre interessenter at arbejde hen imod et stort entydigt mål sammen med den videnskabelige og medicinske broderskab er nøglen. Den eneste måde vi kan arbejde på tværs af discipliner er ved samlet viden. Denne viden er dynamisk, og begyndelsen på elevernes rejse er kun antændelsen for oplevelsen af livslang læring.

Ønsker alt det bedste til dem, der har, og dem, der vil komme ombord på denne rejse af viden med os, når vi sammen pioner, fortaler og vokser på dette felt sammen! Tak for din tro på os!

Placeringer

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: