Læs den officielle beskrivelse

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Vores vision er lige og bæredygtige samfund, lokalt og globalt, hvor alle kan leve sikre, opfylde liv fri for fattigdom og uretfærdighed. Vi tror lidenskabeligt, at den banebrydende forskning, viden og beviser er afgørende for at forme de ændringer, der er nødvendige for vores bredere vision at blive realiseret, og at støtte mennesker, samfund og institutioner for at navigere de udfordringer, der står i vejen forude. Men dynamiske globale sammenhænge og udfordringer kræver nye former for forskning og viden, udviklet og delt på nye måder.

Hvordan vi vil gøre en forskel

Gennem vores engagement i engageret excellence anvendt på tværs af de sammenhængende områder inden for forskning og viden, undervisning og læring og kommunikation og indflydelse vil vi arbejde lokalt og globalt på gensidig læring i retning af transformationer, der reducerer uligheder, fremmer bæredygtighed og bygger mere inkluderende og sikre samfund.

Arbejder i partnerskab for at løse globale udfordringer

Vores 2015-2020-strategi understøttes af tre definerende udfordringer.

Reducer uligheder

Reducere uligheder, herunder økonomiske, sociale og politiske uligheder, der skærer og truer med at undergrave fremtidige fremskridt med hensyn til at reducere fattigdommen og sikre, at fordelene ved global økonomisk vækst mere jævnt bidrager til de forbedrede levevilkår og trivsel for lokalsamfundene overalt.

Fremskynde bæredygtigheden

Fremskynde bæredygtigheden for at imødegå de akutte udfordringer i miljø- og klimaændringer ved omstrukturering af økonomier og samfund og at finde udviklingsveje, der adresserer den globale efterspørgsel efter ressourcer, samtidig med at det sikres lokal levebrød og retfærdighed i en stadig mere presset og urbaniseret verden.

Byg indbyggede og sikre samfund

Opbygge inkluderende og sikre samfund, hvor borgerne er beskyttet imod trusler mod konflikter samt miljømæssige, økonomiske, politiske og sociale chok og føler, at de har en indsats i styringen af ​​de samfund, de bor i.

Vi vil udvikle og anvende vores engagerede ekspertise tilgang, herunder styrket globale partnerskaber, for at sikre, at vores arbejde bidrager væsentligt til at imødegå disse udfordringer.

Vores mål

  1. Bidrage til transformationer, der reducerer uligheder, fremskynde bæredygtighed og opbygge inkluderende, sikre samfund.
  2. Embed engageret excellence og dets fire søjler over alt, hvad vi gør.
  3. Arbejde lokalt og globalt inden for en universel ramme for udvikling.
  4. Opret et institut, der trives økonomisk og organisatorisk og lever sine værdier.

Hvad er forlovet excellence?

Engageret excellence er IDS 'karakteristiske tilgang til konstruktion og mobilisering af viden, og til undervisning og gensidig læring til udvikling. Engageret excellence betyder, at høj kvalitet på vores arbejde (excellence) er afhængig af at det knytter til og involverer dem, der er kernen i den ændring, vi ønsker at se (engageret).

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Institute of Development Studies

Vi tilbyder et program med overvåget studie, der fører til en ph.d. i emner tæt knyttet til vores nuværende forskningsprioriteter. ... [+]

Verdensledere i udviklingsstudier

IDS er en førende global institution for udviklingsforskning, undervisning og læring, og indvirkning og kommunikation, der er baseret på University of Sussex. Universitetet i Sussex er førende i verden for udviklingsstudier. Denne QS World Ranking afspejler det stærke omdømme og kvalitet af forskning og kursustilbud på tværs af campus, herunder af IDS.

Forskning ved IDS

IDS er dedikeret til forskning i processer med social, politisk og økonomisk udvikling og forandring for at forstå problemer med fattigdom og udviklingsrelaterede problemer i lokale, nationale og globale verdener. Gennem vores forskning søger vi at opnå vores vision om lige og bæredygtige samfund, både lokalt og globalt, hvor alle kan leve sikre, opfylde liv fri for fattigdom og uretfærdighed.... [-]

Det Forenede Kongerige Brighton
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, England, Det Forenede Kongerige