Institute of Development Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IDS

Institute of Development Studies (IDS) er en global forsknings- og læringsorganisation for retfærdig og bæredygtig forandring. I samarbejde med University of Sussex er IDS førstepladsen i verden til udviklingsundersøgelser af QS University Rankings.

Vi leverer avanceret forskning, læring og verdensklasse til at transformere tilgange til retfærdig og bæredygtig udvikling, der hjælper med at sikre et bedre liv for alle, overalt.

Lær med de bedste

Studerende og forskere på IDS kommer fra hele kloden og er forenede i deres forpligtelse til at hjælpe med at løse reelle problemer som sygdom, klimaændringer og konflikt.

IDS er på forkant med udviklingen. I modsætning til i mange traditionelle universiteter er vores studerende omgivet af forskere i aktion, der alle arbejder for en retfærdig og bæredygtig forandring. Kvaliteten af vores undervisning og mangfoldigheden af vores internationale studerende organ skaber et miljø, der inspirerer, informerer og gør det muligt for den næste generation af udviklingsmestre at lære med de bedste.

Vores grader tiltrækker studerende, der arbejder i INGO'er, regeringer, civilsamfundsorganisationer, akademiske institutioner, erhvervslivet og andre steder, der ønsker at fremme deres teoretiske og praktiske forståelse af udvikling, forbedre deres karriereudsigter og gøre verden til et bedre sted.

Vores kandidater er fortsat med at indtage ledende stillinger i globale organisationer som Verdensbanken og De Forenede Nationer og i førende civilsamfundsorganisationer samt blevet ministre og embedsmænd i nationale regeringer over hele verden. I 2018 blev alumn Carlos Alvarado Quesada valgt som præsident for Costa Rica.

Find ud af mere om vores postgraduate kandidatkurser , vores populære ph.d.-forskningsprogram og vores faglige uddannelseskurser .

Placeringer

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, England, Det Forenede Kongerige