Læs den officielle beskrivelse

London South Bank University er et af Londons største og ældste universiteter


Siden 1892 har vi ydet faglig relevant, akkrediteret og fagligt anerkendt uddannelse.

Vi er et kosmopolitisk universitet med over 18.000 studerende fra over 130 lande. Vi er blevet tildelt Silver for at undervise excellence under regeringens Undervisnings Excellence Framework (TEF). Vi er Årets Universitet for Graduate Employment (The Times og The Sunday Times Good University Guide 2018) og Times Higher Education's Entrepreneurial University of the Year 2016.


Mission og vision

Vores mission er at blive anerkendt som et underholdende civilsamfund, der beskæftiger sig med udfordringer i virkeligheden.

I 2020 vil vi være Londons topmoderne universitet og vores corporate strategy 2015-2020 (PDF File 749 KB) beskriver, hvordan vi opnår denne vision:

Student succes

Vi ønsker at blive anerkendt for at tilbyde en personlig og praktisk uddannelse, der vil sætte kandidater op for en vellykket karriere og forberede dem til at slå jorden i gang.

Virkelige virkninger på verdensplan

Vores undervisning er akkrediteret, anvendt og professionel, mens vores forskning skaber ny viden med praktiske anvendelser, der hjælper med at finde løsninger på globale spørgsmål.

Adgang til mulighed

Vi har opbygget stærke forbindelser med lokale og internationale partnere, skaber nye globale muligheder, mens vi engagerer os i vores lokalsamfund og udvider deltagelsen.

Strategiske initiativer

Vi sørger for, at vi har de rigtige faciliteter, systemer og mennesker til at levere vores strategi.


Vores værdier er EPIIC


Vores medarbejdere og studerende belyser og omfavner vores værdier af:


Vi følger en række initiativer til opnåelse og vedligeholdelse af disse værdier:

Ligestilling og mangfoldighed: Vores politik for ligestilling, mangfoldighed og inklusion (PDF-fil 251 KB) beskriver vores mål om at sikre, at alle, som studerer og arbejder her, gør det fri for diskrimination.

Kundeservice: Vi arbejder sammen med Institut for Kundeservice for at forbedre vores service til kunder.

Sundhed og velvære: Vi er blevet anerkendt for vores arbejde for at gøre LSBU til et sikkert sted for alle og at udvikle en velværekultur.

Væbnede styrker: Vi er blevet anerkendt for at understøtte det militære samfunds behov.


Undervisningsevner

Vores undervisningspraksis er blevet anerkendt af regeringen

Vi har fået en sølvkvalificering til undervisningspraksis under regeringens undervisningsevalueringsramme (TEF).

Vi er virkelig stolte over at være blevet anerkendt for vores fokus på personlig læring, med vægt på, hvordan vi støtter kandidater til beskæftigelse.

TEF-panelet fremhævede især vores:

  • fremragende studerende resultater
  • fremragende undervisning og personlig læring
  • kurser, der er designet til at give eleverne færdigheder og viden værdsat af arbejdsgivere

Vice-kansler Professor David Phoenix sagde: "Denne pris viser de betydelige fremskridt, som LSBU har gjort i de sidste par år med at forbedre den oplevelse, vi giver vores studerende."

Udover vores sølv TEF rating er vi i The Guardians top 100 universiteter, to internationale universitets liga tabeller, og vi har fået navnet The Times og Sunday Times Good University Guide 2018 University of the Year for Graduate Employment og Times Higher Education's Årets iværksætteruniversitet 2016.


Vores faciliteter

I løbet af de sidste fem år har vi investeret over 60 mio. Kr. I moderne undervisningsfaciliteter, der understøtter og udvikler vores studerende gennem deres studier.

Vores faciliteter i verdensklasse er her for at understøtte din faglige og personlige udvikling. Fra vores omfattende biblioteker til state-of-the-art multi-million-pund filmstudier, sørger vi for, at du har adgang til industrielt standardudstyr, der vil berige din læringserfaring.


I samfundet

Fra at hjælpe unge mennesker med at udvikle deres evner, at give virksomheder og lokalsamfund råd og vejledning, er at støtte vores lokalsamfund centralt i det, vi gør.


Vores familie

Vi har etableret en familie af ligesindede uddannelsesudbydere, der giver bedre adgang til både videre og højere uddannelse

I 125 år har vi leveret faglig og teknisk uddannelse til folk og virksomheder i det sydlige London. Uddannelsen i dag er imidlertid mere kompleks end nogensinde før, og denne mission kan ikke længere opnås bedst af en enkelt organisation.

Så vi har etableret en ny familie af ligesindede specialuddannelsesudbydere, der giver eleverne mulighed for at overføre mellem tekniske, faglige og akademiske Pathways og skabe klare progressionsruter ind i og gennem midten af ​​højt kvalificerede tekniske og professionelle roller.

LSBU familien består af South Bank University Academy of Engineering, South Bank University Engineering UTC, LSBU og South Bank University Enterprises Ltd.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

London South Bank University Open Day