Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Hvorfor Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) er en blomstrende del af Nottingham Trent University ( NTU ); Vi er internationalt anerkendte som en af ​​de bedste business schools i Storbritannien, der giver fremragende uddannelse og forskning, der har en stærk, positiv indvirkning på karriere, virksomheder og det globale samfund. Vi har en af ​​de største og mest forskelligartede fakulteter i enhver business school, der giver dig innovationsteorier, stor forretningserfaring og inspirerende, støttende undervisning.

akkrediteringer

Vi ved, at NTU er et godt sted at være studerende, men det er fantastisk at se al den eksterne anerkendelse, som universitetet har fejret de seneste år. Her er en liste over nogle af vores seneste akkrediteringer og placeringer:

 • NTU hedder 'Årets Universitet' i 2017 Times Higher Education Awards.
 • NTU er nummer 16 i The Guardian University Guide 2019.
 • NTU er rangeret 37 i The Times og Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS er blevet oplistet til 'Business School of the Year' i 2018 Times Higher Education Awards.
 • NBS har opnået både EQUIS og AACSB akkrediteringer
 • NBS er placeret i de 95 europæiske erhvervskoler i Financial Times
 • NBS 'Masters in Management' kurser er rangeret i top 100 i Financial Times.

Der er ikke en bedre tid til at deltage i vores grad!

Forbindelser til industrien

Vi har 600 forbindelser med erhvervslivet rundt omkring i verden og giver dig et stort internationalt netværk af fagfolk.

 • Alle vores kurser er overvåget af en gruppe rådgivere, der omfatter internationale arbejdsgivere og alumner, hvilket sikrer, at kursusindholdet er opdateret og relevant for forretningsbehov.
 • Vi driver en graduate rekruttering fair og andre industri-fokuserede karriere begivenheder hvert år, giver eleverne mulighed for at møde graduate arbejdsgivere og finde ud af om fremtidige beskæftigelsesmuligheder og praktikophold.

Vores Business Leader Lecture Series ser studerende lære af ledende ledere af større organisationer, herunder IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota og Chartered Institute of Marketing.

En virkelig international oplevelse

Vi er forpligtet til at give hver af vores studerende en uddannelse og erfaring med et internationalt perspektiv, uanset hvilket kursus du vælger at studere.

 • Vi arbejder med over 80 partnerinstitutioner over hele verden, som giver studie i udlandet og sommerskole muligheder.
 • Vi har et fremragende internationalt ry og tiltrækker et globalt fællesskab af studerende og medarbejdere fra mere end 80 lande.
 • Studerende har mulighed for at deltage i sommerskoler hostet af vores partnere over hele verden.

Vores studerende

Tag ikke bare vores ord til det - hør hvad

Karriereforbedring

På Nottingham Business School er vi fokuseret på din beskæftigelsesevne fra starten af ​​din postgraduate grad. Vi giver dig en lærerfaring, der integrerer teori og praksis. 98% af vores postgraduates er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

 • Vores kandidater på fuld tid kan vælge at tilføje et års praktikophold . *
 • Vi arbejder med over 70 virksomheder hvert år for at give rådgivning muligheder for vores studerende.
 • Vores studerende har et valg af stort projekt. Mulighederne omfatter et live-konsulentprojekt, en tre-måneders praktikplads, en international sommerskole eller et virksomhedsforskningsprojekt.
 • Du kan blive involveret i Global Responsibility Week og Global Business Week.

* eksklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business (Single Award) og MSc International Business (Dual Award). Vi har også et dedikeret Employability Team , som tilbyder skræddersyede råd til at inspirere og forbedre alle led i din karriereplanlægning.

Stipendier

Vi forstår, at ansøgning om universitet kan være dyrt, du kan muligvis få et stipendium til at finansiere dine studier. Vi tildeler stipendier til de studerende, der kan demonstrere fremragende præstation, lidenskab og dedikation til deres studier.

Hvis du er hjemme eller EU-studerende kan du besøge vores gebyrer og finansieringsside, som giver dig detaljer om de disponible stipendier og det postgraduate lån fra den britiske regering.

Hvis du er en international studerende med et tilbud om at studere hos os, kan du ansøge om et af vores internationale stipendier. Besøg vores internationale stipendium for detaljer.

Pathway

Nogle internationale studerende kan få brug for yderligere uddannelse for at kvalificere sig til en grad. I forbindelse med sin partner organisation, Kaplan International Pathways , Nottingham Trent University tilbyder en række post rute muligheder for studerende, herunder universitetsstudierne og Pathway kurser.

En Pathway giver fuldstændig forberedelse til studiet på universitetet og er taget på Nottingham Trent International College. Efter vellykket gennemførelse af deres kursus på det krævede niveau, er de studerende, der planlægger at komme videre, garanteret et sted på deres valgte grad.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se DBA » Se MSc » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Doktor i Business Administration (DBA)

på universitet Deltid 1 - 5 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Nottingham Business School er stolt af at have en af ​​de ældste Doktorer i Business Administration (DBA) i Storbritannien, som fejrede sin 20 års jubilæum i 2018 med over 100 gennemførelser. I hele vores program tilbyder vi ledere, uafhængige konsulenter og senior akademikere chancen for at få nye, relevante indsigter, der informerer og udvikler din egen karriereprofil og bidrager til forbedring af forretnings og / eller professionel praksis. [+]

Nottingham Business School er stolt af at have en af ​​de ældste Doktorer i Business Administration (DBA) i Storbritannien, som fejrede sin 20 års jubilæum i 2018 med over 100 gennemførelser. I hele vores program tilbyder vi ledere, uafhængige konsulenter og senior akademikere chancen for at få nye, relevante indsigter, der informerer og udvikler din egen karriereprofil og bidrager til forbedring af forretnings og / eller professionel praksis.

Vi har arbejdet med deltagere fra mange prestigefyldte private og publikationsorganisationer, herunder CapGemini Iberia, De Forenede Nationer, Nova Business School, Oman Ambassaden i USA og KPMG.

NBS DBA er designet til at forbedre din forretnings- og ledelsespraksis gennem udvikling af dine personlige, intellektuelle og akademiske evner via et stort akademisk forskningsprojekt. Din forskning vil gøre akademisk anerkendte bidrag til dine valgte felter og dermed give private og offentlige organisationer forskningsresultater på ph.d.-niveau, der har betydning for politik og praksis.... [-]


Kontakt

Nottingham Business School

Adresse, linje 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefon +44 115 8484460