Læs den officielle beskrivelse

Queen's University Belfast er en af de førende universiteter i Storbritannien og Irland med en fremtrædende arv og historie.

Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast blev vi et uafhængigt universitet i 1908. I dag er vi placeret i de 180 bedste universiteter i verden (QS World Rankings 2019) og medlem af Russell Group of UK-forskningsintensive universiteter, kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en student-centreret etos.

Det Tekniske Fakultet

Komfort og sikkerhed i vores moderne verden leveres af fantastiske fremskridt inden for videnskab og teknologi, der er fokuseret på at forbedre vores liv.

Det Tekniske Fakultet spænder over discipliner, der påvirker livene i dag og vil forme vores fremtid. Vores internationale blanding af personale og studerende udgør et levende samfund, der er hjemsted for nogle af de mest innovative og globalt signifikante forskning og undervisning. Det virker, hvor industri og forskning mødes og giver platformen mulighed for at sprede forskning i kommercielle muligheder og engagere sig i branchen om avanceret forskning med virkelige projekter som f.eks. Arbejdet med Wrightbus til at producere den reneste hybridbusteknologi, der driver London Routemaster , eller det banebrydende arbejde i Institut for Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi, der sikrer vores digitale fremtid gennem deres Center for Secure Information Technologies.

Med styrke i traditionelle tekniske discipliner samler fakultetet forskellige emner som kulstofdatering og astrofysik, for at skabe en dynamisk tværfaglig ramme for studerende og akademikere at trives. Understøttelse af vores forskning er drivkraften til at løse de store udfordringer, som samfundet står overfor, hvad enten det er forståelse for den menneskelige hjernes opfattelse at hjælpe Parkinsons sygdom eller ren energi produktion gennem CenTACat. Vores forskning fører verden i et miljø, der er rodfæstet i Athenas idealer SWAN hvor vi aktivt fremmer kvinder i videnskab og teknik.

Ledelsen leveret af vores akademikere skaber muligheder for alle elever at tilfredsstille deres ambitioner gennem lærte og forskningsprogrammer. Kom og kom med os og hjælpe med at ændre verden!

Professor Mark Price

Fakultetets pro-vice-kansler

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet

En verdensklasse uddannelse og elevoplevelse

Vores inspirerende alumner består af fremragende lærde, nobelprisvindere - som Seamus Heaney og David Trimble - og indflydelsesrige ledere, som har indflydelse på Nordirland og over hele kloden.

Vores studerende nyder at blive uddannet af verdensledende akademikere, der arbejder i spidsen for deres fagområder, og en betydelig investering i den studerendeoplevelse har resulteret i et højt niveau af studenttilfredshed.

Over 94% af dronningens kandidater er ansat eller studerer yderligere seks måneder efter eksamen; Vores kandidater dominerer ledende lederstillinger i 80 af Nordirlands top 100 virksomheder og gør en forskel i over 120 lande.

Ledere i Innovation og Impact

Vi er ledere i kommerciel indflydelse og er i de fem største britiske universiteter for indtægter, der genereres fra forskningskommunikation - 71 mio. Gennem QUBIS Ltd, vores handelsarm, har vi skabt over 70 spin-out-virksomheder, hvilket resulterer i ca. 1.880 vidensbaserede private jobs. Tre af disse virksomheder (Kainos, Andor Technology and Fusion Antibodies) er offentligt noteret på London Stock Exchange.

Vi er nummer et i Storbritannien for vores deltagelse i Knowledge Transfer Partnerships (KTP). Siden 1993 har vi støttet 100 virksomheder i hele Nordirland og hjulpet dem med at generere en stigning i årligt overskud på 65 mio. £.

Et globalt og inklusivt universitetssamfund

Vi har i øjeblikket personale og studerende fra over 80 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus. De tiltræder et universitet, der har til opgave at tiltrække, fastholde og udvikle det bedste globale talent inden for et miljø, der gør det muligt for dem at realisere deres fulde potentiale.

Et innovativt, indbydende og rummeligt sted at arbejde og studere, dronning er førende inden for ligestilling og mangfoldighed. Vi er et af Storbritanniens mest succesfulde universiteter i Athena SWAN-initiativet, der fremmer ligestilling og karriereudvikling. Vi har i øjeblikket to guld-, otte sølv- og fem bronzeafdelinger, samt en institutionel sølv.

Investering i fremtiden

Vores investering på 700 mio. £ i faciliteter er ved at omdanne universitetscampusen og udvide et miljø, der stimulerer, muliggør og understøtter undervisning og forskning i verdensklasse.

Dette har medtaget udviklingen af en state-of-the-art Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate samfund; det prisvindende McClay Library; en ny Computer Science Building; en lovskole og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine.

Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nybygget studentbolig i Belfast City Center og har annonceret planer om udvikling af et universitetscenter i verdensklasse, herunder en ny Students Union-facilitet.

På Forefront of Tackling Globale Udfordringer

Sammen ændrer vi liv på tværs af Nordirland og længere væk: vores opdagelse af et nyt molekyle har potentialet til at forlænge livet for mennesker, der lever med cystisk fibrose; Vi er i spidsen for et stort gennembrud i kampen mod tarmkræft, og vi stræber efter at hjælpe mennesker med MS til at genoprette nervefunktionen.

Vi er i spidsen for at udvikle ny tænkning og teknologier på nøgleområder som sundhed, forsoning, fred og retfærdighed, informationsteknologi, fødevaresikkerhed og energi.

Rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet

Den samlede værdi af nye forskningsstipendier og kontrakter, der blev tildelt dronningens i 2016-17, var 101,6 mio. £, første gang det årlige tal overstiger 100 mio. £. Queen's var også det nr. 1 AHRC-finansierede universitet i Storbritannien.

Vi er rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet med over 75% af vores forskning vurderet som "verdensledende" eller "internationalt fremragende" (REF 2014).

Nordirlands legendariske skønhed

En by med innovation i hjertet, infiltrerer teknologiske fremskridt hver sektor, der hjælper med at opbygge vores konkurrenceevne på verdensplan. Der er næsten 900 internationale virksomheder beliggende i Nordirland, hvilket gør Belfast til den næstbedste by i Storbritannien (efter London) for at tiltrække amerikansk handel.

Der er masser at finde uden for byen, herunder de berømte filmsteder for HBO-serien Game of Thrones, den imponerende Giants Causeway, stemte Storbritanniens bedste Heritage Attraction og Morne Mountains, et område med enestående naturskønhed, der kanoniseres som CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Arkitektur ved dronningen omhandler spørgsmålene om arkitektur og urbanisme i en stadig mere globaliseret verden, hvor faktorer som bæredygtighed og klimaændringer, ident ... [+]

Oversigt

Arkitektur ved dronningen omhandler spørgsmålene om arkitektur og urbanisme i en stadig mere globaliseret verden, hvor faktorer som bæredygtighed og klimaændringer, identitet og kulturarv, og forestillinger om håndværk og form skaber en kompleks sammenhæng, som arkitekturen skal formidle.

Arkitektur ved dronningens værdier både traditionel akademisk og praksisbaseret forskning. Vi har ekspertisen til at støtte ph.d.-uddannelser, der involverer dybe undersøgelser i kulturelle, historiske og teknologiske sammenhænge både i Irland og globalt. Vores praktikbaserede Ph.D'er (tilbydes i forbindelse med ADAPTr-programmet) og forsknings-by-design aktiviteter lover ny viden gennem ikke blot analysen af eksisterende, men også dokumentation af nye processer og situationer skabt af ny designtænkning. I begge ses arkitekturen både som en linse og som et mål for by-, forstæder og landskabslandskaber.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Forskningscentret vil tage fat på de aktuelle store udfordringer inden for civilingeniørområdet, der bygger på eksisterende og udvikling af nye internationale samarbejder ... [+]

Oversigt

Forskningscentret vil tage fat på de aktuelle store udfordringer inden for civilingeniørområdet, der bygger på eksisterende og udvikling af nye internationale samarbejder. Finansiel støtte til at imødegå disse udfordringer vil blive erhvervet gennem både interne universitetsinitiativer (for forbedret infrastruktur og faciliteter) og ekstern finansiering fra offentlige tilskud, velgørenhedsorganisationer og direkte industriel støtte.

Forskningen vil tage fat på de store udfordringer med energi, kulstof, rent vand, infrastruktur; udforske ekstremer og definere nye grænser. Nøgleforskningsområder omfatter:

Marine vedvarende energiGrundvands- og miljøsystemerGeoteknikIntelligent infrastruktur og højtydende strukturerEnergieffektive materialerStudieform / varighed... [-]
Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Elektronik, Elektroteknologi og Computer Science (EEECS) har til formål at forbedre den måde, hvorpå vi bruger teknologi inden for kommunikation, sundhedstjenester, datas ... [+]

Oversigt

Elektronik, Elektroteknologi og Computer Science (EEECS) har til formål at forbedre den måde, hvorpå vi bruger teknologi inden for kommunikation, sundhedstjenester, datasikkerhed og mange andre relaterede områder.

Banebrydende forskning er skolens livsnerven og fremgår af den seneste forskningsvurderingsøvelse (RAE), hvor over 80% af skolens forskning blev vurderet at være internationalt fremragende eller verdens førende.

Inden for skolen har vi en række specialiserede forskningscentre, herunder et globalt forskningsinstitut, der har specialiseret sig i Cyber Security, Wireless and Data Science, Institut for Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi (ECIT) og Center for Intelligent og Autonome Manufacturing Systems.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Elektronik, Elektroteknologi og Computer Science (EEECS) har til formål at forbedre den måde, hvorpå vi bruger teknologi inden for kommunikation, sundhedstjenester, datas ... [+]

Oversigt

Elektronik, Elektroteknologi og Computer Science (EEECS) har til formål at forbedre den måde, hvorpå vi bruger teknologi inden for kommunikation, sundhedstjenester, datasikkerhed og mange andre relaterede områder.

Banebrydende forskning er skolens livsnerven og fremgår af den seneste forskningsvurderingsøvelse (RAE), hvor over 80% af skolens forskning blev vurderet at være internationalt fremragende eller verdens førende.

Inden for skolen har vi en række specialiserede forskningscentre, herunder et globalt forskningsinstitut, der har specialiseret sig i Cyber Security, Wireless and Data Science, Institut for Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi (ECIT) og Center for Intelligent og Autonome Manufacturing Systems.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Den videnskabelige forskning inden for matematik- og fysikskolen blev højt vurderet i 2014-peer review-øvelsen, hvor 70% af undersøgelsen bedømmes som internationalt frem ... [+]

Oversigt

Den videnskabelige forskning inden for matematik- og fysikskolen blev højt vurderet i 2014-peer review-øvelsen, hvor 70% af undersøgelsen bedømmes som internationalt fremragende eller verdensledende. Fysisk forskningsaktivitet i skolen er fokuseret på fem specifikke forskningscentre; Alle medlemmer af akademiske medarbejdere tilhører et af disse forskningscentre, som er anført nedenfor.

Astrofysik (Ph.D./MPhil)Atomistisk Simulering (Ph.D./MPhil)Nanostrukturerede medier (Ph.D./MPhil)Plasmafysik (Ph.D./MPhil)Teoretisk Atomisk, Molekylær og Optisk Fysik (Ph.D./MPhil)

Registrering er på fuldtid eller deltid under ledelse af et tilsynshold udpeget af universitetet. Du vil blive forventet at indsende din afhandling ved udgangen af tre års fuldtidsregistrering for ph.d., eller to år for MPhil (eller deltidsækvivalent).... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Forskningen inden for geografi er omfattet af to tværfaglige forskningsklynger; Miljøændring ... [+]

Oversigt

Forskningen inden for geografi er omfattet af to tværfaglige forskningsklynger; Miljøændring

C

Viden Geografi

Forskning er fokuseret på videnens geografier, med særlig vægt på videnskabernes kulturer. Klyngen har ekspertise om forholdet mellem videnskab, race og religion siden 1650; de historiske geografiske områder af videnskabelig viden kulturer af botaniske haver i imperiumens alder; modtagelse af darwinismen; Klimaets rolle i debatter om menneskelige kulturer; den geopolitiske apokalyptiske tankegang, de rum, hvor økonomisk viden er produceret; og hvordan videnskabelige, teknologiske og ydre rum kulturer er forbundet med spørgsmål om sted, landskab og identitet i det tyvende århundrede.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Bengali
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Det Matematiske Forskningscenter udfører forskning i verdensklasse inden for følgende områder: Analyse, Operator Algebraer, Algebraisk Topologi, Topologisk Data Analyse, ... [+]

Oversigt

Det Matematiske Forskningscenter udfører forskning i verdensklasse inden for følgende områder: Analyse, Operator Algebraer, Algebraisk Topologi, Topologisk Data Analyse, Overlevelsesanalyse, Bayesian Networks, Data Analytics, Operationel Forskning. Den opretholder pulserende internationale forbindelser med et stort antal forskere rundt om i verden og afholder regelmæssigt internationale konferencer og forskningsbesøg.

Studieform / varighed

Registrering er på fuldtid eller deltid under ledelse af et tilsynshold udpeget af universitetet. Du vil blive forventet at indsende din afhandling ved udgangen af tre års fuldtidsregistrering for ph.d., eller to år for MPhil (eller deltidsækvivalent).... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Institut for Rumlig og Miljøplanlægning (ISEP) er et af de hurtigst voksende og dynamiske planlægningsforskningsmiljøer i Storbritannien. ... [+]

Oversigt

Institut for Rumlig og Miljøplanlægning (ISEP) er et af de hurtigst voksende og dynamiske planlægningsforskningsmiljøer i Storbritannien.

Planlægning ved Dronning er nu bedømt niende i Russell Group indlæg.

Vores forskningsprogram er baseret på begrebet fysisk planlægning, og mens vores empiriske arbejde er delvist grundlagt i regionen, er det bygget på stærke internationale, tværfaglige og teoretiske referencer. Vores særlige styrke er medarbejderholdet, der har bygget en track record i videnskabelig og anvendt forskning og en bred publikationsportefølje, forskningsbevillinger og ph.d.-stipendier. Instituttet har opbygget et internationalt ry og tiltrukket en strøm af stor forskningsfinansiering i forbindelse med vores hovedområder. Instituttet værdsætter sammenhængen mellem vores forsknings- og undervisningsprogrammer og anvendelsen af vores empiriske arbejde i et læringsmiljø og fortsætter med at forny og udvikle undervisningsprogrammer til at afspejle et hurtigt skiftende marked, problem og politisk sammenhæng og ændringer i faglige standarder.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Center for Doktorsuddannelse tilbyder unikke fireårige ph.d. uddannelse i Photonic Integration og Advanced Data Storage, hvilket fører til en fælles tildelt grad fra Quee ... [+]

Oversigt

Center for Doktorsuddannelse tilbyder unikke fireårige ph.d. uddannelse i Photonic Integration og Advanced Data Storage, hvilket fører til en fælles tildelt grad fra Queen's University Belfast og University of Glasgow.

Designet og leveret i tæt samarbejde med et imponerende udvalg af industrielle partnere, giver CDT et banebrydende og innovativt forskningsmiljø for ph.d.-studerende til at udvikle de nye teknologier, produkter og systemer, der er nødvendige for at imødekomme de voksende datalagringsbehov i dagens hurtige bevægelser digital verden. Programmet har til formål at udstyre studerende med højt niveau og avanceret teknisk uddannelse og færdigheder sammen med meget efterspurgte færdigheder i distribueret arbejde, samarbejde, iværksætteri og forretningsplanlægning færdigheder. CDT-studerende nyder en betydelig finansieringspakke, der giver et individuelt budget til projektforskningsudgifter og mobilitet og konferencerejser.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Psykologisk Psykologi har et blomstrende, velbesøgt og engageret ph.d.-samfund, der er centralt for dets forskningsmiljø. Studerende udnævnes strategisk til forskningspro ... [+]

Oversigt

Psykologisk Psykologi har en blomstrende, velbesøgt og engageret ph.d. samfund, der er centralt for dets forskningsmiljø. Studerende udnævnes strategisk til forskningsprojekter med det udtrykkelige formål at øge forskningskapaciteten og udviklingen inden for prioriterede områder, som skolen har til formål at styrke verdens førende forskning.

Studieform / varighed

Registrering er på fuldtid eller deltid under ledelse af et tilsynshold udpeget af universitetet. Du vil blive forventet at indsende din afhandling ved udgangen af tre års fuldtidsregistrering for ph.d., eller to år for MPhil (eller deltidsækvivalent).

Forskningsoplysninger

Tilknyttet forskning

Psykologisk Psykologi har et postgraduate forskningsmiljø på omkring 50 ph.d. studerende, der er meget velbesøgte og støttede i deres forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
University Road, Belfast, BT7 1NN, Northern Ireland
Belfast, Northern Ireland, Det Forenede Kongerige