The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Nottingham: Det Tekniske Fakultet

DeTekniske Fakultet ved NottinghamEr kendt for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske samfund.

Ved at tiltræde os i Nottingham, vil du være en del af et fællesskab af studerende fra mere end 150 forskellige lande fra hele verden.

 • 3. i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningspraksis
 • Mere end 98% af ingeniørforskningen er af international kvalitet, med 85% som verdens førende eller internationalt fremragende (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangeret i UK top 10 for maskinteknik og elektroteknik (QS World Rankings 2017)

Du kan finde fakultetet er en venlig og støttende arbejdsmiljø. Du vil arbejde sammen med kreative og inspirerende mennesker, der er ivrige efter at dele deres erfaringer.

Vi er forpligtet til at støtte talentfulde mennesker og at udvikle partnerskaber med industri, finansieringsorganer og statslige organer for at skabe et positivt miljø, hvor opdagelse, stipendium, innovation, kommerciel udnyttelse og offentligt engagement trives. Fakultetet er involveret i hundredvis af levende forskningsprojekter, og arbejder tæt sammen med industrien. Vores praktiske fokus og tilgang kan hjælpe med at udstyre dig med de viden og færdigheder, du har brug for til at gå i postgraduate forskning eller forfølge en karriere inden for ingeniørvirksomhed overalt i verden.

Ved at studere på Nottingham du vil:

 • Udvikle high-end markedsmæssige færdigheder
 • Undervises af ekstraordinært og højt citeret akademisk personale, ofte verdensledere på deres område
 • Vær en del af et globalt postgraduate samfund med et netværk af internationale campusser i Storbritannien, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internationalt anerkendt og værdsat kvalifikation

Du vil blive undervist af akademikere, der er lidenskabelige over deres ekspertområder og engageret i at udvikle fremtidens ingeniører, arkitekter og forskere. Som en postgraduate studerende i fakultetet får du adgang til en imponerende suite af faciliteter og ressourcer til at understøtte aktivitet på tværs af forskellige specialiteter.

Mange af vores kurser er akkrediteret af faglige organer, og mange af vores forskningsprojekter er tværfaglige og bringer sammen en bred vifte af specialister fra hele universitetet, forskningsinstitutioner, industripartnere og offentlige myndigheder til at udvikle nye løsninger til udfordrende globale problemer.

I 2012 åbnede vi Instituttet for Aerospace Technology (IAT), som er vært for Marie Curie Innovative Doctoral Program, der fokuserer på at levere en plan for morgendagens lufttransport. Vores Creative Energy Homes er en syv boligudvikling, der giver et levende teststed for førende virksomheder at arbejde sammen med universitetet for at undersøge integrationen af ​​energieffektive teknologier i bygninger.

Vores forskningsstyrker omfatter kompositmaterialer, additivproduktion og 3D-trykning, energi, bæredygtighed og rumfart. Vi har en af ​​de største strømelektronikforskningsgrupper og en af ​​de største additive fremstillingsforskningsgrupper i verden.

The University of Nottingham

 • Tildelt en Gold rating for vores fremragende undervisning i Storbritanniens Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et af de mest målrettede universiteter i Storbritannien af ​​kandidatarbejdere (nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og næstmest uddannede universitet (Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Navngivet Årets Universitet for Graduate Beskæftigelse i Tiderne og Søndagstiderne God Universitetsvejledning 2017

Universitetet i Nottingham Center for Engelsk Sprogundervisning (CELE) giver høj kvalitet akademisk engelsk og studiefærdigheder forberedelse og støtte før og under elevernes studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se PhD » Se Postgraduate Certificates » Se MSc - OnlineStudies » Se Postgraduate Diplomas » Se Kursus » Se MSc - Master » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Engag I Bbsrc (bioteknologi Og Biovidenskab Forskningsråd) Ph.d.-uddannelse Partnerskab

på universitet Fuldtid 4 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Vores 4 års fuldt finansierede ph.d.-program tilbyder projekter i overensstemmelse med BBSRC's strategiske prioriteter inden for fødevaresikkerhed, industriel bioteknologi og bioenergi og verdensklasse biovidenskab (molekyler, celler og organismer). [+]

Vi tilbyder dygtige kandidater mulighed for at engagere sig i det globalt anerkendte forskningsmiljø fra University of Nottingham.

Fremskridt inden for biovidenskab giver ægte muligheder for at fokusere på verdensomspændende udfordringer som fødevaresikkerhed, nye energikilder og udvikling af bæredygtige kilder til kemiske produkter.

Studerende på programmet vil tilbringe tid i laboratorierne på tre mini-projekter for at give en bred vifte af erfaring og færdigheder, inden de påbegynder deres ph.d.-projekt.

[-]

EngD Carbon Capture and Storage and Cleaner Fossil Energy

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

[+]

Det Tekniske Forskningsråd (EPSRC) og Det Medicinske Forskningsråd (MRC) har ydet finansiering til 15 studerende og producerer forskningsledere, som vil tackle de store udfordringer i at skabe elektricitet mere effektivt ved hjælp af fossile energikilder.

Dette kursus tager sigte på at graduere ingeniørstuderende, der bliver en ny type ingeniør, der i stigende grad efterspørges af dagens industri; En ingeniør, der er opmærksom på de sociale, etiske og miljømæssige konsekvenser af deres design og konstruktion beslutninger. EngD træningen giver:

Et dybtgående fireårigt træningsprogram For dem, der opfylder Storbritanniens opholdskrav, et ikke-beskattet stipendium på op til 18.336 pct For EU og internationale studerende - Hjem / EU-gebyrer og et grundlæggende stipendium Cirka tre års omfattende forskningstid i tæt samarbejde med industripartnere Adgangskrav ... [-]

EngDeffektive Fossile Energiteknologier

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Engineering Doctorate Center, baseret på University of Nottingham, blev oprettet i partnerskab med Midlands Energy Consortium - der omfatter universiteterne Nottingham, Loughborough og Birmingham - og en række branchens ledere inden for elproduktionssektoren. [+]

Engineering Doctorate Center, baseret på University of Nottingham, blev oprettet i partnerskab med Midlands Energy Consortium - der omfatter universiteterne Nottingham, Loughborough og Birmingham - og en række branchens ledere inden for elproduktionssektoren.

Det giver forskeringeniører chancen for at træne som industrieksperter, der er klar til at implementere nye supereffektive elproducerende teknologier, der bruger fossile energier med næsten nul emissioner gennem kulstoffangst. De har adgang til førsteklasses forskningsfaciliteter på tværs af partneruniversiteterne og har dedikeret kontorlokal.

Det fireårige ph.d.-program uddanner forskeringeniører med viden og ekspertise til at gennemføre avanceret forskning og arbejde inden for højtuddannede tværfaglige teams. Den omfatter kerne- og valgfri undervisningsmoduler i: ... [-]


Engd Fremstillingsteknologi

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ingeniør doktorgrad (EngD) er et alternativ til den traditionelle ph.d. Det er tættere forbundet med industriens behov og giver en mere erhvervsfaglig ph.d.-grad. Det tilskynder til udvikling af nyskabende tænkning, samtidig med at man løser reelle industrielle problemer. [+]

Ingeniør doktorgrad (EngD) er et alternativ til den traditionelle ph.d. Det er tættere forbundet med industriens behov og giver en mere erhvervsfaglig ph.d.-grad. Det tilskynder til udvikling af nyskabende tænkning, samtidig med at man løser reelle industrielle problemer.

Forskning i fakultetet fokuserer på udvikling af innovative sikre og bæredygtige teknologier inden for fremstilling, høst og bevarelse af ressourcer.

Forskning support

Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter. Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.... [-]


EngD in Additive Manufacturing (EPSRC Centre for Doctoral Training)

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

[+]

CDT i Additive Manufacturing (AM) og 3D Printing (3DP) er derfor i stand til at give succesfulde ansøgere, der opfylder EPSRC's eligibility kriterier med en generøs stipendiumpakke, der omfatter:

Udbetalt studieafgift Et skattefri årligt stipendium på op til £ 20.000 (afhængig af aftale) Et dedikeret træningsprogram, der gør det muligt for forskere at forstå bredden og dybden af ​​AM og 3DP teknologi Ressourcer til støtte for uddannelse, udvikling, rejser og forskning Et internationalt rejsebudget til besøg i oversøiske laboratorier og deltagelse på internationale konferencer

For at ansøge du skal du have en første eller øverste anden klasse Honours grad eller MSc med Distinction i et relevant emne som bioteknologi, kemisk, mekanisk, miljømæssig eller materialeteknologi, biologi, kemi, fysik, matematik eller datalogi.... [-]


EngD Non-destructive Evaluation

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

[+]

EngD er rettet mod både nye kandidater og dem, der allerede har arbejdet i industrien. Det fireårige ph.d.-program kombinerer avancerede viden- og fagudviklingsuddannelsesmoduler med virksomhedsbaseret forskning. Forskningen kan bestå af et enkelt projekt eller en serie af tilknyttede projekter vedrørende avanceret NDE-teknologi.

Dette kursus kræver en 2.1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).

Faciliteter

Udover den fulde udnyttelse af laboratorie-, databehandlings- og kontorfaciliteter i både deres industri base og universitet har eleverne vejledere til at støtte dem i deres arbejde gennem hele fireårsprogrammet.... [-]


PhD Architecture (Social Science)

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

[+]

Flere internationale virksomheder, herunder E: ON, BASF og Tarmac har ydet finansiering til projektet.

Miljøuddannelsescentret (EOEF) - designstudio - er et kompleks af tre en-etagers vinger og en to-etagers blok med en gård i centrum. Konstruktionen af ​​EØF omhandler praktiske spørgsmål, herunder bæredygtighed, lav vedligeholdelse og lav energi. Taget er integreret med 18 kWp PV.

Workshopfaciliteterne omfatter en modelfremstillingsanlæg og en digital fabrikationssoftware med 3D-router, 3D-printer og laserskærer.

Forskningsstøtte

Forskning i arkitektoniske humaniora i Nottingham dækker et bredt tværfagligt område, herunder: arkitektonisk historie, teori og kritik; teknologiens filosofi; kritisk og kulturel teori; arkitektur og krop arkitektur og sprog museer og national identitet.... [-]


Phd Arkitektonisk Design (samfundsvidenskab)

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette program giver kandidater mulighed for at udvikle en arkitektonisk afhandling ved brug af design som en nøglekomponent i metoden, der udforsker et godkendt emne for deres eget valg og definition. Selvom den designbaserede komponent i projektet kan tegnes, modelleres, filmes, bygges mv., Vil kandidater blive forpligtet til at indarbejde denne forskning som en integreret del af en ledsagende skriftlig afhandling. [+]

God arkitektur omfatter en helhedsorienteret tilgang til design og som følge heraf er miljømæssige strategier, der er indeholdt i bygninger, store udfordringer. De er nødt til at forene de ofte modstridende overvejelser om klima, bygningsfunktion og brugernes forventninger, samtidig med at de er opmærksomme på energirelaterede CO2-emissioner.

Projekter inden for miljødesign afspejler typisk den integrerede karakter af disse strategier og udforsker områder som naturlig ventilation, passiv opvarmning og afkøling, solbeskyttelse, termisk opbevaring af materialer, dagslys og solstrategier og arkitektonisk akustik. Disse er i bund og grund forbundet med arkitekturens tektonik, og der er et stort potentiale for at undersøge mulighederne, hvor disse overlapninger forekommer, fx facadernes miljømæssige præstationer, naturlig ventilation af højhusbygninger mv. Urban design er bekymret for byen som et felt af analyse og intervention.... [-]


Phd Arkitektur (videnskab)

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Denne ph.d. omhandler arkitekturens kerne, herunder design som forskning og forskning, som understøtter og stimulerer design. Forskning gennemføres samarbejdet på multinationalt plan med industri, ingeniører og andre forskningsgrupper. [+]

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på tre år.

Forskning oversigt

Denne ph.d. omhandler arkitekturens kerne, herunder design som forskning og forskning, som understøtter og stimulerer design. Forskning gennemføres samarbejdet på multinationalt plan med industri, ingeniører og andre forskningsgrupper. Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på tre år.... [-]


Phd Bygningsteknologi

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Byggeteknologi fokuserer på de strategier og systemer, der anvendes i bygninger for at sikre beboernes komfort og velvære, opfyldes på en måde, der anerkender behovet for at anvende energi og andre ressourcer på en ansvarlig måde. [+]

Emner omfattet af dette forskningsområde omfatter:

Lav / nul kulstof bygninger øko-bygninger; Varmegenvindingssystemer Computer modellering og bygningsfysik akustik belysning Varmeoverførsel og 2-faset flow Bygningstjenester (fx opvarmning, køling, klimaanlæg) Indendørs miljøkvalitet (f.eks. Termisk komfort og luftkvalitet) Ventillation / naturlig ventillation Termisk modellering Efter belægning evaluering biomimetik

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Studerende er udstyret med yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse, herunder computerfaciliteter (med al den software, du har brug for), laboratorieteknologier og tekniske workshops, en digital fabrikationssoftware og modelfremstillingsværksted.... [-]


Phd Bæredygtig Energiteknologi

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ph.d.-projekter inden for bæredygtig energiteknologi undersøger, hvorledes nye og vedvarende teknologier kan udnyttes i omfanget af bygninger og det bredere byggede miljø. [+]

Områder omfattet omfatter:

Kombinerede varmekraftanlæg Kølingsteknologier Varmekraftcykluser energilagring Øbyer / smarte byer Bæredygtige byggematerialer Køretøjer, transport og forureningskontrol Solcelleanlæg; Solenergi systemer (f.eks. Soldrevet køling); Vindenergi Solvand afsaltningssystemer Bæredygtig affaldshåndtering og bortskaffelse Rene teknologier til fossile brændstoffer og kulstofindsamling

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).

Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Du vil have adgang til computerudstyr, komplet med den software, du skal bruge, bygningsteknologilaboratorier og teknisk værksted, digital fabrikations suite og modelfremstillingsværksted vil give dig yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse.... [-]


Phd Bæredygtig Kemi (ph.d.-uddannelsescenter Phd, Digital økonomi Center For Ph.d.-uddannelse)

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

EPSRC CDT i Sustainable Chemistry er et fireårigt program, der tilbyder fuldt finansierede studerende til 14 studerende med en baggrund inden for kemi, teknik eller biovidenskab. [+]

Den EPSRC Center for Doktorsuddannelse i Bæredygtig Kemi Blev udviklet i samarbejde med industrien og som et partnerskab af flere discipliner, herunder kemi, teknik, biovidenskab og erhvervsliv. Centret sigter mod at give eleverne første klasse forskningsuddannelse samt de tekniske, teoretiske og iværksættermæssige færdigheder, der gør dem i stand til at blive mestere i bæredygtig kemi.

Programoversigt

Den EPSRC CDT i Bæredygtig Kemi Er et fireårigt program, der tilbyder fuldt finansierede studerende til 14 studerende med en baggrund inden for kemi, teknik eller biovidenskab.

I løbet af det første år vil eleverne udvikle deres hovedforskning og derefter arbejde på dette i de næste tre år. Udover akademisk træning vil eleverne yderligere drage fordel af et fagligt færdighedsprogram og praktisk laboratoriefærdighedstræning. ... [-]


Phd Civilingeniør

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Civilingeniør dækker en bred vifte af emner, og The University of Nottingham er anerkendt for sin verdensklasse læringsmiljø og fremragende faciliteter. [+]

Forskningsemner inden for civilingeniør kan baseres på strukturer, geoteknologi, væskemekanik, transport, GPS-opmåling, vejmaterialer og mange andre aspekter.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Der er omfattende faciliteter til rådighed for ph.d.-forskerstuderende på tværs af de to forskningsafdelinger, herunder dem i Pavement Research Building, Nottingham Geospatial Institute og Nottingham Center for Geomechanics.

Pavement Research Building er et specialbygget £ 2,4m center for forskning og udvikling inden for alle områder af fortoveteknik; design, ydeevne, vedligeholdelse og materialer. Det indeholder laboratorier til testning af asfalt, beton, bitumen, aggregater, genbrug og andre belægningsmaterialer samt flydende fortove.... [-]


Phd Elektroteknisk Og Elektronisk Teknik

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Elektroteknisk og Elektronisk Engineering PhD bringer innovation inden for videnskab og teknologi til applikationer lige fra generering og brug af elektrisk energi (herunder vedvarende energi) til højhastighedsinformationsbehandling og gennemtrængende computing. [+]

Forskningsområder omfatter biofysik, billedbehandling og optisk videnskab, fotonisk teknik, strømelektronik, ultralyd og elektromagnetisk simulering.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).

Kurset udføres normalt over en periode på ca. tre år, men et kursus på 42 måneder er også tilgængeligt.

Faciliteter

Faciliteterne i fakultetet er fremragende og omfatter en Gigahertz tværgående elektromagnetisk celle, et RF-anecho-kammer, et system til optisk materialeevaluering, et RF-lab, et fotoluminesenslab, optik og ultralydslaboratorier, der omfatter flere optiske bænke, halvlederrengører, kraftelektroniske Modul emballage facilitet, 270 kVA variabel frekvens ac forsyning, dynamometer test til 800 kW og 120.000 omdr./min., Og miljøprøvning herunder temperatur, højde, fugtighed og vibration.... [-]


Phd Engineering Survey Og Rum Geodesi

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Teknisk opmåling og rum geodesi er anvendelsen af ​​videnskab og teknologi til måling og repræsentation af jorden. Forskning involveret kan dække en række discipliner, herunder geospatial engineering og overvågning; Fotogrammetri og remote sensing; Teknologien og anvendelserne af satellitnavigationssystemer, såsom GPS og Galileo; Integreret positionering teknologi; Miljømæssig og atmosfærisk overvågning Fysisk og rum geodesi. [+]

Forskning involveret kan dække en række discipliner, herunder geospatial engineering og overvågning; fotogrammetri og remote sensing; teknologien og anvendelserne af satellitnavigationssystemer, såsom GPS og Galileo; integreret positionering teknologi; miljømæssig og atmosfærisk overvågning fysisk og rum geodesi. Denne ph.d. er baseret i Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

NGI er et førende tværfagligt forsknings- og undervisningsinstitut med speciale i rumlig og lokationsbaseret videnskab og teknik, der anvender teknologierne for satellitpositionering, fjernmålingssystemer og integrerede sensorteknologier. NGI er anbragt i en specialbygget anlæg med en bred vifte af moderne udstyr, der giver adgang til de nyeste teknologier og engagement i førende forskning, for eksempel:... [-]


Phd Hydrogenbrændselsceller Og Deres Anvendelser

på universitet Fuldtid 4 år August 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ph.d. i Hydrogen, Brændselsceller og deres Anvendelse er en del af Midlands Energy Consortium og drives i samarbejde med Center for Hydrogen og Brændselscelleforskning ved Birmingham Universitet. Dette er et fireårigt ph.d.-program, der kombinerer undervisede moduler med mulighed for at undersøge banebrydende hydrogen- og brændselscelle teknologier. [+]

Midlands Energy Consortium omfatter universiteterne i Nottingham, Birmingham og Loughborough samt førende industripartnere. Studerende har mulighed for at blive specialister i fremtidens nye bæredygtige teknologier.

Inden for CDT er der 50 akademikere på tværs af flere discipliner, der fokuserer på kemiteknik, men omfatter kemi, fysik, matematik, materialer, samfundsvidenskab og bygget miljø. Disse specialister bidrager til de fem hovedforskningstemaer:

Polymerelektrolytmembran brændselsceller Solid oxide brændselsceller Bærbare brændselsceller Produktion og opbevaring af brint Elektrolyse

Indenfor disse temaer er der projekter om katalyse, nanopartikler, membraner, væsker, hydrogenlagringsmaterialer og forbrugerresponser. Hvor industrien har ønsket studenteprojekter, har der været stærkt fokus på produktområder, såsom brændselsceller til fly (EADS), ren transport af kølematerialer (Unilever) og elektrolyse til onsite generation (ITM Power).... [-]


Phd Kemiteknik

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Kemiteknologi er anvendelsen af ​​fysiske og biovidenskabelige, med matematik til at producere, transformere, transportere og effektivt anvende kemikalier, materialer og energi. [+]

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Der er omfattende laboratorier med udstyr fra bænk til pilot-skala skala. Vi er en af ​​de få afdelinger i Storbritannien med adgang til massespektroskopi, scanningselektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtual reality-suite, hvor du kan konstruere og optimere dit eget komplette forarbejdningsanlæg.

Postgraduate studerende har også adgang til forskningsfaciliteter, herunder en række udstyr, for eksempel:

Samlet organisk kulstof Sterk syrefordøjning af sten Forskningstest rigge - flerfase flow Drop rørovn Flow i rør rig Mikrobølgeovn Forskning support ... [-]

Phd Maskinteknik

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ph.d.-projekter kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, fx termodynamik / væskemekanik, strukturdynamik, mekanik og design. [+]

Denne ph.d. er baseret inden for Det Tekniske Fakultet. Dette giver mulighed for at gennemføre en ph.d. i en bred vifte af forskningsområder og arbejde på tværs af traditionelle forskningsgrænser er en del af tværfaglige teams.

Forskningsarbejdet inden for fakultetet spænder over en række anvendelser, herunder medicin, rumfart og bilindustri, energi og byggebranchen, bæredygtig design og udvikling, og det omfatter arbejde fra de mest fundamentale studier frem til nær kommercielle undersøgelser.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).... [-]


Phd Materialekonstruktion Og Materialer Design

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Forskning, der involverer materialebehandling og karakterisering med en mangfoldighed af applikationer. MPhil / ph.d.-projekter er specialiserede forskningsprojekter defineret i samarbejde med tilsynsførende og kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, for eksempel nanomaterialeknologi, bioengineering, laserbehandling og avancerede kompositmaterialer for at nævne nogle få felter. [+]

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Faciliteterne omfatter en række materialer-test og karakterisering teknikker, herunder en elektronmikroskop suite, netværk computere til at understøtte computerstøttet design (CAD) og computer aided engineering (CAE) ved hjælp af industristandard softwarepakker; Fast mekanik, termodynamik, væskemekanik, vibration, kontrol, mekatronik; Et komplet udvalg af vindtunneler, herunder en klimatunnel; Aero-motor test rigge og tilhørende udstyr og processer; Fuldt automatiserede 3D- og 2D-laser Doppler-anemometre og partikelbilled-velocimetre; En vandstråle skære maskine; Høj præcision skalaer; Og et svejsesystem.... [-]


Phd Menneskelige Faktorer

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Human factors research fokuserer på tværfaglig forskning, der spænder over studier af interaktionen mellem mennesker, maskiner og teknologi til udvikling af de produkter og systemer, vi bruger hver dag. [+]

Ph.d.-emner kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, for eksempel design, fremstilling, samling, måling, testning og modellering.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Inden for Human Factors Research Group (HFRG) har vi en bred vifte af tekniske faciliteter, der bruges til forskning og konsulentprojekter samt til undervisning. Usability og Ergonomics Laboratory udgør et selvstændigt rum, der indeholder en bred vifte af video- og dataindsamlingsudstyr. Som følge heraf kan vi udføre anvendeligheds- og ergonomiske evalueringsstudier, hvor deltagernes adfærd kan observeres og måles på en kontrolleret måde. HFRG Transport Simulation Laboratory gør det muligt for vores forskningsarbejde at gennemføres i et sikkert, kontrolleret og omkostningseffektivt miljø. Dette har været af særlig betydning i forbindelse med transportrelateret arbejde, hvor vi i øjeblikket besidder højfiksibil-, motorcykel- og togsimulatorer.... [-]


Phd Miljøteknik

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Miljøteknologi er anvendelsen af ​​videnskab og teknik til at forbedre det naturlige miljø, der søger at lette tilvejebringelsen af ​​sund vand, luft og jord. [+]

Forskningsemner for denne ph.d. er meget varierede, men kan omfatte mikrobølgebearbejdning, spildevandsrensning, drivhusgasser, fjernelse af forurenende stoffer i vand og jord samt mange andre aspekter.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Der er omfattende laboratorier med udstyr fra bænk til pilot-skala skala. Vi er et af de få universiteter i Storbritannien med adgang til massespektroskopi, scanningselektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtual reality-suite, hvor du kan konstruere og optimere dit eget komplette forarbejdningsanlæg.... [-]


Phd Mit Liv I Data

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham Kina Ningbo + 2 mere

IDIC tilbyder et fuldt finansieret fireårigt ph.d.-program inden for enten digital økonomi eller energiteknologi. [+]

Horizon Center for Doktorsuddannelse tilbyder 10-20 pladser på det fireårige forskningsprogram, My Life in Data, der fokuserer på at undersøge personoplysninger og sporene vi efterlader. Disse data er nu et stort forretningsmæssigt og samfundsmæssigt aktiv og kan afsløre et væld af oplysninger om vores vaner, adfærd, præferencer, relationer og følelser.

Programoversigt

Ph.d.-uddannelsen accepterer ansøgere fra en bred vifte af baggrunde, herunder datalogi, teknik, matematik, menneskelige faktorer, psykologi, sociologi, erhvervslivet, geografi, samfundsvidenskab og kunst.

Kurset består af undervisede moduler, årlige sommerskoler, retreats og et tre måneders praktikophold taget med en af ​​CDTs partnerorganisationer.... [-]


Phd Produktionsteknologi

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Produktionsteknologi indebærer forskning og udvikling af systemer, processer, maskiner, værktøjer og udstyr. Projektområder kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, for eksempel design, fremstilling, samling, måling, testning og modellering. [+]

Produktionsteknologi indebærer forskning og udvikling af systemer, processer, maskiner, værktøjer og udstyr. Projektområder kan dække mange forskellige felter inden for denne disciplin, for eksempel design, fremstilling, samling, måling, testning og modellering.

Denne ph.d. er baseret inden for Det Tekniske Fakultet. Forskningsarbejdet inden for fakultetet spænder over en række anvendelser, herunder medicin, rumfart og bilindustri, energi og byggebranchen, og det omfatter arbejde fra de mest fundamentale studier frem til nært kommercielle undersøgelser.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på tre år, men er også tilgængelig over fire år.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB