University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved University of Nottingham tilbyder et bredt udvalg af kurser på tværs af erhvervslivet, økonomi, uddannelse, geografi, lov, politik og internationale relationer samt sociologi og socialpolitik.

Omdømme for excellence

Universitetet i Nottingham er et verdensomspændende top 100 universitet og rækker i top 50 for en række samfundsvidenskabelige fag i de seneste QS World University Rankings. En virkelig global institution med campusser i Kina og Malaysia, Nottingham byder studerende velkommen fra hele verden.

Det tilbyder et dynamisk læringssamfund, hvor undervisning understøttes af verdensledende forskning. I den seneste Research Excellence Framework rangerede universitetet 8. i Storbritannien for en måling af "research power", og mere end 97% af sin forskning anerkendes internationalt. Fakultetet yder et værdifuldt bidrag til dette med forskning, der har omfattende konsekvenser for samfundet, herunder økonomi, sundhed og velfærd, kultur, offentlig politik og miljø.

Inspirerende sted

Skoler inden for fakultetet er baseret i hjertet af England, på tværs af University Park og Jubilee Campus. Universitetsparken dækker over 300 hektar, og det betragtes som en af ​​de smukkeste campusser i Det Forenede Kongerige med en sejlsø og rullende grønne bakker. Det er kun 10 minutter med bus fra det pulserende Nottingham centrum og godt forbundet med et sporvognnetværk. Jubilæumskampus har vundet adskillige priser for sine innovative, miljøvenlige bygninger, og dets søenindstilling og moderne skulpturer gør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikeret supportnetværk

Universitetet leder dig før du ankommer og støtter dig gennem hele studiet. De giver information og vejledning om adskillige emner, herunder internationale kvalifikationer, visa, finans, arbejdsbestemmelser og tilpasning til livet i Storbritannien.

Akkrediteret af Det britiske råd til undervisning i engelsk i Storbritannien, giver Center for Engelsk Sprogundervisning kurser før og under dine studier for at udvikle dine sprogfærdigheder til det krævede niveau.

Karriere- og ansættelsesservice tilbyder karriere rådgivning til livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske spørgsmål, du måtte have.

Real-world learning

Alle skoler i fakultetet har værdifulde forbindelser med industrien, og vores kurser udstyre dig med de væsentlige færdigheder og specialkundskaber, du skal bruge for at nå dine professionelle mål.

---

Oplysningerne på denne hjemmeside er udarbejdet i forvejen af ​​det akademiske år, som det gælder for. Alt er gjort for at sikre, at oplysningerne er korrekte på udgivelsestidspunktet, men der vil sandsynligvis ske ændringer (for eksempel til kursusindhold) i forhold til intervallet mellem udgivelse og påbegyndelse af kurset. Det er derfor meget vigtigt at tjekke universitetets hjemmeside for eventuelle opdateringer, før du ansøger om kurset ved at følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor der er forskel på indholdet på denne hjemmeside og på universitetets hjemmeside, har indholdet på universitetets hjemmeside forrang .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD - PhDStudies » Se MA - OnlineStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se 1-year MBAs » Se Certificates » Se PhD - Lawstudies » Se LLB » Se MA - Master » Se MSc - Master » Se LLM » Se Bachelor » Se Master » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d. Economics

på universitet Fuldtid 3 - 6 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Økonomien Ph.d. giver de studerende mulighed for at studere økonomi til ph.d.-niveau, med ekspert tilsyn og yderligere forskning uddannelse. Programmet består af en kombination af de underviste kurser og overvåget uafhængig forskning, der fører til afslutningen af ​​en ph.d.-afhandling. [+]

Ph.d. Economics

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Økonomien Ph.d. giver de studerende mulighed for at studere økonomi til ph.d.-niveau, med ekspert tilsyn og yderligere forskning uddannelse. Programmet består af en kombination af de underviste kurser og overvåget uafhængig forskning, der fører til afslutningen af ​​en ph.d.-afhandling.

Fordi akademisk personale adfærd verdens førende forskning på tværs af en bred vifte af emner, kan skolen tilbyde ekspert tilsyn i de fleste områder af disciplin.... [-]


Ph.d. Sociologi Og Socialpolitik

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Skolen har en stærk og levende fællesskab af postgraduate forskerstuderende. Vi er stolte af at være et sted for kreativitet og innovation i og på tværs af vores forskningsområder ekspertise og er dedikeret til at udvikle vores elevers forskning færdigheder, ekspertise og karriere i et støttende og kollegialt miljø. [+]

Ph.d. Sociologi og socialpolitik

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Skolen tilbyder ph.d. i:

kriminologi den offentlige orden sociologi socialpolitik og administration socialt arbejde videnskab, teknologi og samfund

Skolen har en stærk og levende fællesskab af postgraduate forskerstuderende. Vi er stolte af at være et sted for kreativitet og innovation i og på tværs af vores forskningsområder ekspertise og er dedikeret til at udvikle vores elevers forskning færdigheder, ekspertise og karriere i et støttende og kollegialt miljø.... [-]


Phd / MPhil Politik Og Internationale Relationer

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Skolen tilbyder MPhil og ph.d.-vejledning i de fleste fagområder for politik og internationale relationer og studerende opfordres til at spille en aktiv rolle i skolens forskningscentre og institutter samt aktiviteterne i skolen som helhed. [+]

Ph.d. / MPhil Politik og internationale forbindelser

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

En MPhil kræver forskning færdigheder og uddannelse ligner en ph.d. endnu dens omfang og kompleksitet er mindre end den, der kræves for en doktorgrad. Den MPhil vurderes ved indsendelse af en afhandling.

Skolen tilbyder MPhil og ph.d.-vejledning i de fleste fagområder politik og studerende opfordres til at spille en aktiv rolle i skolens forskningscentre og institutter samt aktiviteterne i skolen som helhed.

En ugentlig Forskning Student kollokvium kører løbet sigt-tid, og tjener til at bringe forskningen studerende samfund sammen på en regelmæssig basis. Arrangeret af studerende og lettes af direktøren for Postgraduate Research, det virker som en støttende form til at præsentere igangværende arbejde og fremme forskning.... [-]


Phd Geografi

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Et førende center for postgraduate undervisning og forskning, School of Geography har internationalt anerkendte styrker på tværs af disciplinen. [+]

Forskning oversigt

Et førende center for postgraduate undervisning og forskning, School of Geography har internationalt anerkendte styrker på tværs af disciplinen.

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studie. Det tildeles efter vellykket gennemførelse af overvåget forskning, mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Geografiske forskningsområder omfatter:

Kulturel og historisk Geografi

Formet af og udformning, bredere udvikling inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab

Kulturer af Landskab Historiske Geographies af Empire, miljø og sundhed Historier om geografiske og miljømæssige Viden

Økonomiske verdener

Fremme analyse af økonomiske fænomener i den moderne globalisering i geografi og de bredere samfundsvidenskaber... [-]


Videoer

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociale medier