Alabama State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alabama State University blev grundlagt i 1867, i Marion, Ala., Som en skole for afrikansk-amerikanere. Skolen startede som den Lincoln Normal School med $ 500 rejst af ni frigivne slaver nu kendt som Marion Nine, hvilket gør ASU en af ​​landets ældste højere læreanstalter grundlagt for sorte amerikanere. I dag, Alabama State University, placeret i Montgomery, Ala., Er en bredt respekteret, verdensklasse institution for videregående uddannelse, der hilser studerende af alle racer. Vi tilbyder næsten 50 bachelor-og kandidatniveau uddannelserFra vores historiske læreruddannelsen program til vores nye, krævende programmer i sundhedsvidenskab, ny Ph.D. i mikrobiologi og mindre i international business. De studerende, der deltager ASU er lige så forskellige som vores akademiske tilbud, med studerende fra mere end 40 lande og flere lande Søger en top-notch uddannelse, der strækker sig langt ud over væggene i et klasseværelse. Med en 20 til elev-fakultet forholdet, de studerende får den personlige opmærksomhed, mentorordninger, opmuntring og viden er nødvendig for at nå deres drømme.

ASUVed vi, at det, der sker uden for klasseværelset er en væsentlig del af kollegiet oplevelse. Vores studerende nyde et levende campus samfund, hvor de vil bygge livslange venskaber og finde en bred vifte af sociale, kulturelle og sportslige arrangementer. Vi har mere end 70 klubber og organisationer, Herunder broderskaber og sororities og 18 intercollegiate sport. Vores placering i Montgomery, Fødestedet for den moderne bevægelse borgerlige rettigheder, giver de studerende en unik mulighed for at leve, lære og vokse i en by rig på kultur og historie. Faktisk er nogle af de mest bemærkelsesværdige tal for den civile rettigheder æra - herunder Rev. Ralph David Abernathy, advokat Fred Gray og pastor Fred Shuttlesworth - tælles blandt ASU mange fornemme alumner.

Vores 149-årige historie er en arv af udholdenhed, fremskridt og løfte. Vi er stolte af vores arv, og vi glæder os over de studerende til at drømme, til at dele deres unikke gaver og talenter, og for at tage stolthed i at vide, de er en del af en rig tradition.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Doctors of Education » Se PhD » Se Health MSc » Se Health Ph.d.\'er » Se Health Master » Se MA » Se MSc » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Doctor of Education

Læge af uddannelse i pædagogisk ledelse, politik og jura

på universitet Fuldtid September 2019 USA Montgomery

Den ph.d.-program i Educational Leadership, Politik, og loven vil forberede professionelle pædagoger til at være en del af en fortrop gennem det enogtyvende århundrede. Disse pædagoger vil blive forsynet med: den nødvendige viden om deres fag; en forståelse af vores forskelligartede kultur; teknologiske færdigheder; kritisk tænkning færdigheder, der kræves for at træffe informerede beslutninger og gennemføre forandringer; og evnen til at levere en retfærdig og etisk, præcis og meningsfuld uddannelse for deres studerende. [+]

Den ph.d.-program i Educational Leadership, Politik, og loven vil forberede professionelle pædagoger til at være en del af en fortrop gennem det enogtyvende århundrede. Disse pædagoger vil blive forsynet med: den nødvendige viden om deres fag; en forståelse af vores forskelligartede kultur; teknologiske færdigheder; kritisk tænkning færdigheder, der kræves for at træffe informerede beslutninger og gennemføre forandringer; og evnen til at levere en retfærdig og etisk, præcis og meningsfuld uddannelse for deres studerende.

Kursus LPL 700 - Lederskab Studier LPL 720 - Politik, Planlægning, og Forandring LPL 775 - statistik og forskning LPL 705 - Administrativ teori LPL 730 - Public Policy LPL 785 - multivariat analyse LPL 710 - Curriculum planlægning og evaluering LPL 750 - forfatningsret LPL 780 - kvalitativ analyse LPL 715 - Fiscal Lederskab LPL 760 - sociale og etiske spørgsmål (lov) en elektiv LPL 755 - Personale og ansvar (lov) LPL 735 - Pædagogisk Politik LPL 830 - Avanceret Statistisk forskning LPL 840 - Avanceret Qualitative Research LPL 860 - Forskning i voksenuddannelse LPL 870 - Skrivning for Forskning Publikationer LPL 802 - Field Anvendelse af Androgyny / LPL 803- Field Anvendelse af forskning LPL 850 - juridisk forskning LPL 875 - Forskning Formidling LPL 900 - Afhandling [-]

PhD

Læge i filosofi (ph.d.) i mikrobiologi

på universitet Fuldtid September 2019 USA Montgomery

Formålet med Ph.D. grad i mikrobiologi er at bibringe avanceret videnskabelig viden i mikrobiologi, for at give uddannelsesmuligheder i at gennemføre state-of-the-art grundforskning i mikrobiologi, og nært beslægtede discipliner. [+]

Formålet med Ph.D. grad i mikrobiologi er at bibringe avanceret videnskabelig viden i mikrobiologi, for at give uddannelsesmuligheder i at gennemføre state-of-the-art grundforskning i mikrobiologi, og nært beslægtede discipliner.

Program Vision og mål

Den ultimative vision af Ph.D. program i mikrobiologi ved Alabama State University er at gøre væsentlige videnskabelige og samfundsmæssige fremskridt til gavn for staten Alabama, region og nation gennem driften af ​​en unik ny ph.d.-forskning og uddannelse. resultater De forsknings-, uddannelses- og service i det foreslåede Ph.D. Program i mikrobiologi vil gavne Alabama borgere på vigtige måder, nemlig: 1) at skabe nye muligheder for at studere miljømæssige og kommercielle mad ressource spørgsmål er vigtige for statens økonomi, og sundhed og sikkerhed for borgerne, (2) give omsættelige, ph.d.-niveau uddannelsesmuligheder i områder af nye videnskabelige betydning, (3) fremme udvikling og gennemførelse af videnskabelige strategier, der maksimerer forvaltning af statens miljømæssige og kommercielle ressourcer, og (4) producere en pulje af forskere i stand til at ansætte nutidige redskaber til at imødegå nye samfundsmæssige trusler såsom stigende fødevare- og vandbårne sygdomme, bioterrorisme, miljøforureninger og ny generation mikrobielle patogener.... [-]