Læs den officielle beskrivelse

Om Appalachian College of Pharmacy

Appalachian College of Pharmacy er fuldt akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Apotek Uddannelse (AK), og er den eneste treårige Doctor of Pharmacy-programmet i Commonwealth of Virginia. Derfor er vores studerende opgradere og indtast arbejdsstyrken et år tidligere end kandidater fra en traditionel fire-årigt program, og de gør det med tilsvarende klasseværelset timer og klinisk undervisning. Vores studerende spare et års undervisning og relaterede udgifter, mens du tjener indkomst en året før, hvilket giver betydelige monetære besparelser og en kvalitet apotek uddannelse.

Appalachian College of Pharmacy mission er at dyrke en lærende samfund forpligtet til uddannelse, samfund opsøgende, og den faglige udvikling af farmaceuter.

Et flertal af vores kandidater øver apotek i Appalachian regionen - positivt påvirker sundhedspleje i en underbetjente region.

Appalachian College of Pharmacy ligger i det sydvestlige Virginia, tilbyder en treårig læge apotek program, og er forpligtet til at tjene behovene i landdistrikter og underforsynede samfund i Appalacherne samt hele verden.

Kollegiet blev grundlagt i august 2003, da University of Appalachia af Frank Kilgore, assisterende amt advokat for Buchanan County, Virginia. Den Buchanan County Tilsynsrådet og Buchanan County Industrial Development Authority anmodede om, at Mr. Kilgore etablere en højere uddannelsesinstitution som en økonomisk, pædagogisk og udvikling sundhedspleje projekt. Kollegiet er strategisk placeret i Buchanan County, Virginia, som deler grænser med Kentucky og West Virginia i midten af ​​Appalachian distrikter. Appalachian region står over for betydelige økonomiske og uddannelsesmæssige barrierer, samt sundheds udfordringer. En tidligere rapport til Virginia lovgivende dokumenteret, at beboerne i Southwest Virginia har svært ved at få og betale for sundhedsydelser, herunder dental og farmaceutisk omsorg. Ved at bringe højere uddannelse og fremskridt i sundhedssektoren til regionen, er kollegiet godt positioneret til at være en katalysator for positive ændringer i den økonomiske udvikling, uddannelse og sundhedspleje.

AVS Vision

Appalachian College of Pharmacy (kollegiet), gennem kvalitet og innovativ uddannelse, service og stipendium, vil forbedre den generelle sundhed og trivsel beboerne i landdistrikter eller underforsynede befolkninger, særligt sårbare befolkningsgrupper i Central Appalacherne. Kollegiet vil uddanne farmaceuter til at omfavne viden og teknologi til at optimere apoteket leveret patientpleje og sundhedsresultater i et tværfagligt sundhedspleje miljø. Kollegiet vil samarbejde med interessenter for at udvikle ekspertisecentre at løse identificerede behov i landdistrikterne sundhed.

AVS mission

Appalachian College of Pharmacy, et kollegium af de videregående uddannelser der giver farmaceutiske grad læge, giver akademiske, videnskabelige og professionelle apotek uddannelse til at løse de sundhedsmæssige behov i landdistrikter og underforsynede samfund, især dem i Appalacherne, gennem uddannelse, service, og stipendium. Filosofien bag College er at dyrke en lærende samfund forpligtet til uddannelse, samfund opsøgende, og den faglige udvikling af farmaceuter.

Appalachian College of Pharmacy er akkrediteret gennem følgende tre institutioner:

Akkrediteringsrådet for Apotek Uddannelse Appalachian College of Pharmacy har fra Akkrediteringsrådet for Apotek Uddannelse (AK) fået tildelt fuld akkreditering status.

Southern Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Appalachian College of Pharmacy er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen på Colleges (SACSCOC) at tildele farmaceutiske graden læge. Henvende sig til Kommissionen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4501 for spørgsmål om status for Appalachian College of Pharmacy.

Statsrådet for højere uddannelse for Virginia Statsrådet for videregående uddannelse for Virginia (SCHEV) har certificeret Appalachian College of Pharmacy at operere i Virginia, og godkendt den formelle anvendelse af navnet "Appalachian College of Pharmacy," samt AVS ret til at give farmaceutiske graden læge .

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også: