Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse med et hjerte og en sjæl - og magten til at transformere

Boston College , den første institution for videregående uddannelse til at operere i byen Boston, er i dag blandt landets førende universiteter, en leder inden for den liberale kunst, videnskabelig undersøgelse og dannelse af studerende.

Grounded i idealerne, der inspirerede vores jesuitt grundlæggere, opfordrer Boston College til eleverne til at se indad, men altid for at nå ud til at udvikle deres sind og talenter fuldt ud og bruge dem til tjeneste for andre.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fremmer den strenge intellektuelle udvikling og den religiøse, etiske og personlige vækst af sine studerende. Morrissey College fakultet og studerende direkte engagere verdens mest presserende problemer ved at bruge deres gaver til at forbedre det fælles gode.

Morrissey College tilbyder graduate programmer i humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Studerende kommer til at trives i en bred vifte af karriere og er klar til at tjene som dygtige og lidenskabelige ledere, der arbejder som surdej til gode i samfund rundt om i verden.

Som den ældste og største division af Boston College , forklarer Morrissey College Jesuit, katolsk engagement i dybden af undersøgelse, akademisk ekspertise og uddanne hele personen gennem et formativt engagement med den liberale kunst.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Hvorfor Boston College ?

Når eleverne går ind i Boston College , tager de de første skridt på en opdagelsesrejse, som stimulerer deres intellektuelle, personlige, etiske og åndelige vækst. Morrissey College of Arts and Sciences 'programmer beder eleverne om at lære om sig selv, deres samfund og verden at søge efter sandheden, uanset hvor de går, og bruge deres talenter til at forbedre andres liv.

Dem, der søger en uddannelse, der varer en levetid, vil finde udfordringen og støtte til at opbygge meningsfuld og tilfredsstillende fremtid.

1. En Dynamisk Liberal Arts Education

Udforsk de forskellige discipliner, der danner veluddannede mennesker, der er villige til at trives i det 21. århundrede. En liberal arts uddannelse ved Boston College udvikler værdifulde færdigheder, herunder kritisk tænkning, etisk beslutningstagning, effektiv kommunikation og evnen til at se den menneskelige erfaring fra en række perspektiver.

2. Intellektuel Rigor

Morrissey College udfordrer eleverne til at opdage og opnå deres fulde potentiale. Kendt fakultet, innovative kurser og off-campus muligheder udvider elevernes viden og erfaring.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuit, katolsk tradition

Intellektuel rigor, integrering af viden, dannelse af studerende, omhu for enkeltpersoner, brug af vores uddannelse til tjeneste for andre - disse jesuitiske, katolske værdier definerer Boston College oplevelsen.

4. Forespørgsel på tværs af discipliner

Her trækker videnskabeligt samarbejde forskning og undervisning ud over traditionelle disciplinære grænser. Core Curriculum, Institut for Liberale Kunst, Institut for Integreret Videnskab og Samfund, og en række forskningsprojekter samler studerende og fakultet fra forskellige undersøgelsesområder.

5. Fordelene ved Boston

Med mere end 50 højere læreanstalter i hovedstadsområdet er Boston virkelig en af de fremtrædende collegebyer. Det er også en verdensklasse by fuld af historie, videnskabelig og teknologisk innovatører, kultur og praktik muligheder.

6. Alumni Network

Studerende nyder godt af forbindelserne og støtten fra det tætte og loyale netværk af næsten 180.000 Boston College alumni.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Boston College

Vores Ph.D. Programmet giver en dybdeuddannelsesoplevelse. Kernekursarbejde leveres i cellebiologi, biokemi, molekylærbiologi, genetik, bioinformatik og videnskabelig skr ... [+]

En meddelelse fra Biologifakultet ved Boston College

Velkommen til Institut for Biologi, hvor forskning ligger i hjertet af Ph.D. erfaring. Vi stræber efter at give vores kandidater den tekniske og intellektuelle uddannelse, der er nødvendig for fremtidig succes i en bred vifte af karriere.

Vores afdeling er veludstyret til moderne molekylær, cellulær, genomisk, proteomisk, biokemisk, billedbehandling og bioinformatik forskning. Vi har kernefaciliteter med state-of-the-art instrumentering til genomforskning, fluorescens og høj opløsning af levende celler og flowcytometri, fremragende dyrefaciliteter og væsentlige beregningsmæssige ressourcer. Vi fortsætter med at vokse vores fakultet med nye ansættelser, der yderligere styrker vores kerneområder: undersøgelse af grundlæggende problemer i celle- og udviklingsbiologi, mikrobiologi og infektion og bioinformatik.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Boston College

Et væsentligt træk ved disse programmer er det omfattende og varierede udvalg af kurser, der er til rådighed for kandidatstuderende hvert semester. De dækker filosofiens ... [+]

Velkommen til Institut for Filosofi ved Boston College

Boston College's kandidatfilosofi programmer tiltrækker talentfulde studerende fra hele verden. Vi tilbyder kandidat- og ph.d.-grader, der dækker alle perioder i filosofiens historie og med en række forskellige filosofiske tilgange.

Institut for Filosofi er kendt for sin styrke i filosofiens historie, moderne kontinentale filosofi og praktisk filosofi, herunder etik og social-politisk filosofi. Desuden byder instituttet to tværfaglige programmer: filosofi og lov, samt filosofi og teologi. Programmet omfatter også asiatisk filosofi og diaspora studier.

Hvert september indrømmer vores ph.d.-program en lille gruppe nye studerende, som straks hilses velkommen som forskningsassistenter. Erfaringen med at arbejde med en etableret lærer er designet til at hjælpe eleven med at lære nogle af de grundlæggende færdigheder i filosofisk forskning og etablere et mentorforhold med et eller flere fakulteter. Programmets fleksibilitet sikrer individuel opmærksomhed i udformningen af en velkomstplan til filosofins afdeling ved Boston College studie. Alle Ph.D. studerende har midler gennem deres femte år i programmet (fjerde år, hvis de går ind med en MA) under forudsætning af en vellykket gennemførelse af kravene. Doktorsstuderende får erfaring med at undervise i universitetets to-semesters filosofi for personkernen. Der er et undervisningsseminar i de første to år af programmet for at hjælpe forberedelsen af ph.d.-studerende til at designe deres egne pensum og give feedback om undervisningen. igangværende klassebesøg finder sted derefter.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Boston College

Afdelingen er fokuseret på en stærkt samarbejdsmæssig tilgang, hvor eleverne udgør en vital del af samfundet. Udover at arbejde med BC fysik fakultet, har elever adgang t ... [+]

Velkommen til Boston College Department of Physics

Velkommen til Boston College Department of Physics. Vores afdelings primære fokus er banebrydende forskning koncentreret i eksperimentel og teoretisk kondenseret materie fysik. I løbet af en relativt kort periode er vi blevet en af de førende kondenserede stofafdelinger i landet. Nogle specifikke områder af nuværende interesse er superledningsevne, fotovoltaik, metamaterialer, termoelektrics, nanostrukturer og nanomaterialer til biosensing, plasmonics, plasmaer, topologiske isolatorer, nye elektroniske materialer og andre stærkt korrelerede elektronsystemer.

Graduate studerende deler i denne forskning, opnår den tekniske og intellektuelle uddannelse, der er nødvendig for fremtidig succes i karrierevejene efter eget valg. Afdelingen omfatter 17 fakulteter, mange postdokumenter og ca. 50 kandidatstuderende, som alle støttes af undervisningsassistenter eller forskningsassistenter.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Boston College

Ph.D. Grad i historie tilbydes med koncentrationer i middelalderhistorie, tidlig moderne europæisk historie, moderne europæisk historie, amerikansk historie og latinameri ... [+]

Velkommen til Graduate History på Boston College

Boston College 's kandidatuddannelser i historien tiltrækker talentfulde studerende fra hele verden. Vi tilbyder MA og Ph.D. programmer med uddannelse i en række regionale og tematiske specialiteter; Britiske, middelalderlige, amerikanske og moderne europæiske historie har længe været styrker af afdelingen. Emerging områder af fakultet ekspertise og kandidatstuderende interesse omfatter sydasiatiske, østasiatiske og latinamerikanske historie. Desuden uddannes afdelingen i en række komparative og tværnationale områder med særlig interesse for religionshistorien, imperier og legater, Atlanterhavsverdenen, byhistorien og tværnational historie.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Boston College

Matematikafdelingen på Boston College tilbyder et selektivt og fokuseret ph.d.-program for talentfulde studerende med speciale i tre brede forskningsområder: Geometri / T ... [+]

Velkommen til Institut for Matematik

Institut for Matematik ved Boston College søger at fremme matematik gennem et engagement i ekspertise inden for forskning, undervisning og service til samfundet. Fakultetet har et stærkt forskningsomdømme med højt ansete forskergrupper inden for algebraisk geometri, geometri, talteori, repræsentationsteori og topologi.

Afdelingens Ph.D. Programmet blev lanceret i 2010 og støtter nu 25 til 30 kandidatstuderende, der tiltrækker ph.d.-studerende fra top-programmer både nationalt og internationalt. Tjenestebidrag omfatter omfattende arbejde med førskollegiske matematiklærere, inddragelse i matematikspolitiske spørgsmål på stats- og nationalt niveau og støtte til stipendium i matematik gennem tilrettelæggelse af internationale videnskabelige møder og redigering af højkvalitetsblade.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Boston College

Afdelingens kursusudbud er organiseret på fire områder: Politisk teori, amerikansk politik, international politik og sammenlignende politik. ... [+]

Velkommen til Institut for Statskundskab ved Boston College

Vi er en usædvanlig afdeling, en afdeling, der har modstået tendensen til at skubbe politisk forskning væk fra spørgsmål, der er relevante for borgere og politiske aktører. Selvom vi er særligt stærke i de humanistiske og kvalitative politiske tilgange, fejrer vi metodologisk mangfoldighed. Tyve seks fuldtidsansatte medlemmer (både senior og junior) underviser i afdelingen. Vi er også heldige at have kolleger i en række andre forsknings- og praktikstillinger. Dette resulterer i en betydelig rækkevidde i emne og akademisk tilgang. Hvad forener vores nationalt anerkendte fakultet er anerkendelsen af de politiske problemers forrang og overbevisningen om, at disse problemer bør fastlægge den metodologi, der er passende i hvert enkelt tilfælde.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, USA
Telefonnummer
gsasinfo@bc.edu.